دوستان بالاخره این مشکل انلاین بازی کردن رفع شد یا نه تا کی باید قید بازی انلاین رو بزنیم؟
دوستان بالاخره این مشکل انلاین بازی کردن رفع شد یا نه تا کی باید قید بازی انلاین رو بزنیم؟
ببخشید من زیاد سوال میکنم
1)اخه تو دفترچه راهنماش زده بود کنسولو ایستاده بزارین
پس اگه من روی حالت افقی بذارم و بازی کنم مشگلی پیش نمیاد؟
2)شما گفتین موقع جابه جا کردن کنسول دی وی دی رو در بیارم حتی موقعی که خاموشم هست این کارو بکنم میشه دلیلشم بگین؟
3)اون برنامرم که گفتین دانلود کردو ولی وقتی مموری میذارم تو کنسول اجراش نمیکنه دستگاه روخاموش روشنم کردم تاثیر نداشت میشه یکم توضیح بدین باید چیکار کنم که اجرا شه
4)میشه برنامرو روی سی دی بریزم یا حتما باید فلش یا دی وی دی باشه
مرسی از اینکه راهنماییم مینید
داداش من که خودم نمیخوام :31: !نقل قول:
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام به دوستان گلم من دوتا فن این شکلی دارم که منبع تغذیه برق از بیرونه(از کنسول نیست)میخواستم ببینم این فن هارو پشت یا زیر XB360وصل کنم راستی اگه وصل کردم هواببره تو یا هوا بده بیرون میخوام روی قابش نصب کنم پشت یا زیر>!!!!.اصلا موثره؟؟؟؟:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که نتونستم این فنه شمارو ببینم ولی توصیه میکنم که اگه میخواین کنسولتون به بهترین روش کولینگ درش بر قرار بشه از زوش 12ولت کردن فنهایه خوده کنسول استفاده کنیدنقل قول:
سلام دوستان گلم ....
اين بازي dirt2 عجب گرافيك خفني داره!!! من كه به 360 دارم اميدوار ميشم:31:
همچنان منتظر عرضه شدن crysis هستيم..:10:
دوست عزیز من جواب سوال اولیت رو میدونم :من هم شنیدم ایستاده بزارید بهتره اما اگه افقی میزاری 4تا نوار کاست یا چیزی برار زیرش تا حدود7-8 سانت از زمین فاصله داشته باشه تا بتونه سیستم تهویه ی خوب تری داشته باشه شما بعد از هر 3-4 ساعت یا نهایتا 5-6 ساعت بازی به دستگاه یه استراحتی بده تا مشکلی پیش نیاد در مورد سوال دوم یعنی شما میخواهد روشن دستگاه رو جابه جا کنید:18:میشه بگید چطوری این کار رو میکنید من که منظورتون رو نفهمیدم در ضمن میتونید سوالاتونو از بقیه ی دوستان بپرسید تا جواب بهتری بگیریدنقل قول:
دوستان جواب بدید خواهشننقل قول:
خیر هنوز خطر بن شدن هست زمانی خطر رفع میشه که یه اپدیت درست حسابی برایه درایورها بیاد مثلا 1.7نقل قول: