اگه امکان داره دوستان میزان سرعت دانلود شبانه شونو با ذکر نوع طرح اعلام کنند.
بنده خودم نقره ای پاییزه
سرعت شبانه 100 کیلو بایت
Printable View
اگه امکان داره دوستان میزان سرعت دانلود شبانه شونو با ذکر نوع طرح اعلام کنند.
بنده خودم نقره ای پاییزه
سرعت شبانه 100 کیلو بایت
طرح طلایی پاییزه.نقل قول:
سرعت دانلود با چند تا لینک 16 کانکشنه 200 کیلوبایت
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
نقل قول:
پاییزه نقره ای 3 ماهه 2 گیگ+شبانه
سرعت دانلـود ؛ تایم اوت !
یعنی صبح ها که میام چک میکنم دانلودِ شبانه رو میبینم قفل شده روی 1 کیلوبایت و طی اون شش ساعت کلاً 2 درصد از دانلودها جلو رفته . یعنی هرشب امید دارم که امشب بهتر از دیشب بشه ولی هیچ که هیچ . قبلاً هم بعضی شب ها بود راضی کننده بود یعنی شبی 700 مگابایت رو دانلود میکردم اما الان همون 2 درصده :دی
بعدنوشت : سرعتِ بازکردنِ صفحات هم اونقدری شاهکاره که عکـس های پست پایین از همون زمانی که پست گذاشته شده هنوز باز نشده ـند :))
مخابرات مشهد/طرح طلایی پاییزه( 8 مگ)/ساعت 6 بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سه تا تست تقریبا یکیه سرعت.
سلام من طرح پاییزه طلایی رو حدود 10 روزه گرفتم سرعت روز روی 2.7 مگ ثابته و بالاتر نمیره شبانه هم از سرورهای خارجی روی 750 کیلو بایت ولی سرورهای ایرانی ثابت روی 2 مگ هست یعنی دانلودم روی 260 کیلوبیت تا صبح حدودا 5 گیگ دانلود میکنم
خطتون نویز داره؟نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
آقا یه چیزی شد یهـو :))
درست بعد از این پست بالا مودم رو خاموش کردم یه مدت ؛ بعد دوباره الان روشنش کردم و با صحنه ی زیر روبرو شدم :
خلاصه که دارم حسابی از همین چنددقیقه که اطمینان دارم زودی هم تموم میشه استفاده میکنم .
جواد خان سرور داخلی یا خارجی بود ؟
اون سرور داخلـی بود . الان سرور خارجی رو هم تست کردم و هیچ فرقی نداشت . با همین سرعت داره دانلود میکنه .
مشخصات سرویست چیه ؟ رایگان هم داری؟
یه تست با اسپید تست هم بگیر ببینم چجوریا هستی .
اینم واسه من :