اگه ۱مگ هستی خوبهنقل قول:
Printable View
اگه ۱مگ هستی خوبهنقل قول:
بنام خدا
سلام
من اینترنت مبین نت 1 مگ گرفتم با Ip ثابت
حالا میخوام از راه دور به سیستمی که مودم مستقیم بهش وصله وصل بشم با Vnc یا ریموت دسکتاپ
ولی نمیشه err میه
قبلا اینترنتی که گرفته بودم بی سیم بود و بصورت ی کارت شبکه وصل به اون بود و ی کارت شبکه هم وصل یه شبکه اداره
بعد Ip هام رو به کارت اول داده بودم و Ip شبکه رو هم به کارت دوم
هر وقت برا ریموت Ip کارت اول یا همون Ip ثابت اینترنتم رو میزدم بهش وصل میشدم ولی مبین نت Ip رو روی مودم ثبت کرده چکار کنم حالا؟
کجای ساری هستی؟ من زندان هستم. مال منم چند روزه سیگنالش قطع و وصل میشه. شما زنگ زدی پشتیبانی؟نقل قول:
دوستان، مبین نت تهران ترکید! :34::17:
سرعت پایین اومده آنتن هم شده یکی!!!
پشتیبانی می فرمایند که تهران منهدم گشته است...!
:دی
بهتره سوال تون رو تو انجمن شبکه بپرسیدنقل قول:
ولی نباید مشکلی باشه شما به مودم وصل می شید (مودم خودش یه روتر هست) بعد از طریق اون به ip کامپیوتر مربوطه وصل می شید
شاید ip که مربوط به شبکه داخلیت ون هست درست به pc مربوطه ست نشده
ساعت ۶ -۷ که یه تستی کردم خوب بودنقل قول:
اینم مال همین الانه
تهران- ۱ مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهران - ری
اینترنت تا الان قطع بود تازه الان وصل شده
نه 512 دارمنقل قول:
پس شما پرش سیگنال داری میدونم چی میگی. این بخاطر اینکه مودم دو تا فرکانس برای دریافت سیگنال پیدا کرده .نقل قول:
این کاری که میگم رو انجام بده، مودم رو روشن کنید. و در قسمت پشت مودم یه سوراخ خیلی ریز هست که برای ریست کردن مودم هستش. با یه سوزن دکمه داخلش رو به مدت 10 ثانیه نگه دارید و مودم اوتوماتیک ریستارت میشه و اگه به چراغ های سیگنال مودم نگاه کنید می بینید که بصورت متناوب خاموش و روشن میشه . بعد از طریق IP 192.168.1.1 وارد کنسول مودم شودید ، پسورد و یوزرش هم که admin است. از اینجا به بعد باید از پشتیبانی مبین نت کمک بگیری که با شماره 096790 تماس بگیرو ..... .......
موفق باشی - سوالی بود بپرس
اینترنت من هم بعد از پست قبلیم قطع شد تازه وصل شد
موبین قطع بود ADSL شدیدا اختلال داشت پینگ و تایم اوت فکر کنم اختلال کلی باشه