شما تا آخر ماه آگوست وقت دارید که کاری کنید باشگاه ضرر نده. یعنی هزینه های باشگاه از درآمد بیشتر نشه. اگه از قسمت Team office گزینه Expected Earnings رو انتخاب کنید در این جا به ترتیب درآمد ها و هزینه های باشگاه نشان داده میشه.در آخر Total نوشته شده که این مهم هست و این نشون میده که در پایان ماه آگوست درآمد ها از هزینه ها کم میشه و خالص اون در Total نوشته میشه. باید سعی کنید که این به هیچ وجه منفی نشه. برای این کار تا پایان ماه آگوست وقت دارید.نقل قول:
در قسمت Expected Earnings به طور کامل درآمدها و هزینه های باشگاه نوشته شده. من به ترتیب بخوام نام ببرم اینجوری میشه:
درآمدها:
اسپانسر
کانون هواداران باشگاه
ترانسفر بازیکنان
هزینه ها:
حقوق بازیکنان
هزینه های عملیاتی(حقوق کارمندان-هزینه تیم جوانان-هزینه هواداران باشگاه)
قسمت مهم دیگه گزینه Operating costs از قسمت Team office هست که با تغییر اونا و بردن هر کدوم از اونا در آخرین Level تاثیر زیادی در بازی به وجود میاد. نکته مهم این هست که فقط در ماه آگوست می تونید قسمتهای مختلف Operating costs رو تغییر بدید.این گزینه ها جزو هزینه های اصلی باشگاه و همون طور که بالا گفتم شامل هزینه های عملیاتی هستن.
شما فیفا رو توی PS2 بازی کردی معلومه که خیلی خوب نیست چون کنسول نسل قبلی هست ولی روی کنسول های نسل جدید مثل PS3 و Xbox 360 معلومه که خیلی خوبه.نقل قول:
ps3 داشتم یکی دو در کرد رومون نمیشه بریم بگیریم ازش...
ولی فیفا 2010 رو روی ps2 بازی کردم حالم به هم خوردش!!!خیلی مزخرف بود!نمیدونم چطور میگید خوبه!pes هم رو ps2 که هر سال فقط نقل انتقالات جدید رو روش اعمال میکردن فقط!تغییر دیگه ای نمیکرد!!!
پس خوبه!حالا نمیشه این champions league رو همزمان با لیگ همون کشور بازی کرد؟؟؟مثل فیفا؟
مرسی از توضیحاتت
در مورد champions league من توضیح دادم که مثل فوتبال واقعی مثلا شما توی این فصل اول یا دوم میشید فصل بعد به طور مستقیم به مرحله گروهی این مسابقات میرید و این مسابقات هم همزمان با لیگ انجام میشه.همین طور جام حذفی هم همزمان با لیگ هستش.