سلام از دوستان کسی خبر داره؟نقل قول:
Printable View
سلام از دوستان کسی خبر داره؟نقل قول:
داداش 2ومین بار برداشتمنقل قول:
این ترم هم برداشتم امتحانش شنبست
کتاب راه و کتاب طلایی هم گرفتم
نمونه سوال بخونم فایده داره؟
والا این ریاضیه ...با نمونه سوال فقط با شکل سوالات اشنا میشی و به احتمال زیاد توی محاسبات به مشکل میخوری ...نقل قول:
البته چاره ای هم نیست توی فرصت کم ...
نظر من : توی این سه چهار روز مطالب کتاب رو روخونی کن که با سرفصل ها و مفاهیم اصلی اشنا باشی ...
یعنی نیگاه کنی که مسائل چطوری حل شدن و بعد بری سراغ سوالات چند سال اخیر ..
حذف شود........................
سلام دوستان بنظر شما دوباره سایت برای ثبت نمرات میانترم باز خواهد شد؟
اصلا سال های گذشته سابقه داشته برای ثبت نمرات میانترم دوبار زمان تمدید بشه و سایت باز بشه؟
عجب غلطی کردم این شی گرایی رو برداشتما :n02: لامصب من فکر کردم اینا میان 4 تا خط کدنویسی شی گرا بهمون یاد میدن نگو همش بحث تئوری نمودار کشیدن و از این چرت و پرتا بوده :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشگاه پیام نور مهلت ثبت نمره میان ترم نیمسال اول دانشجویان کارشناسی دوباره تمدید کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براساس آنچه که دانشگاه پیام نور اعلام کرده است مهلت ثبت نمره میان ترم نیمسال اول 94-93 دانشجویان کارشناسی به مدت یک روز تمدید شده است و امکان ثبت نمره میان ترم در روز سه شنبه 30 دی ماه 93 مجدد فراهم خواهد شد
اخطار : این مهلت دیگر تمدید نخواهد شد
به کلیه دانشجویان پیام نور توصیه می کنیم در صورتی که نمره میان ترم آنها هنوز در سیستم ثبت نشده است پیگیری لازم را در این زمینه خودشان انجام دهند!
پس از تاریخ گفته شده امکان ثبت نمره میان ترم دیگر وجود نخواهد داشت
سلام بر دوستان خسته نباشید! با این راهنمایی کردنتون!نقل قول:
خودم جواب سوالمو پیدا کردم.
چرا دیگه مثل قبل این تاپیک فعال نیست؟
دوستان امیدی به این اعتراض زدنا هست؟
من 0/65 کم اوردم منو انداخته ریاضی:n15:
امیدی هست با اعتراض 0/65 بده؟:n03:
گیر این ریاضی ام بدجوری....
تشریحی داده 1/40 :n15:
پ.ن
چه سریع انجام شد:n02:میان ترمو از 4 کرد 6 قبول شدیم:n02:جای 0/65 دو نمره داد:n02:
حذف شود.....تکراری