آره دیگه... فقط سرویس حتما باید قبل اون تاریخ فعال شده باشه رزرو قبول نیست.... البته من خودم نمیدونم تا ساعت 12 امشبه یا فردا شب؟ :n13: اینو اگه یکی بپرسه خیلی خوب میشه... :n02:ولی فکر کنم فقط تا 12 شب امشب باشه!نقل قول:
Printable View
آره دیگه... فقط سرویس حتما باید قبل اون تاریخ فعال شده باشه رزرو قبول نیست.... البته من خودم نمیدونم تا ساعت 12 امشبه یا فردا شب؟ :n13: اینو اگه یکی بپرسه خیلی خوب میشه... :n02:ولی فکر کنم فقط تا 12 شب امشب باشه!نقل قول:
اگه اینطور باشه خیلی خوبهنقل قول:
نقل قول:
گفته قبل از 10 آذر پس یعنی تا 24 امشب
اونایی که یک ساله خریدن رفته تو پاچشون:n02:طی تحقیقات جانبی بنده خبر هایی در راه است:n10::n10::n10:
جایی لازم نیست بنویسه بازی امشب رو ببین حتما....نقل قول:
برای منم امده ازامشب کم میکنه
منم فعلا یه 2 مگ سه ماهه تمدید کردم تا ببینیم چی پیش میاد
کسی اگه میتونه تماس بگیره،بپرسه
چی رفت توپاچشون?نقل قول:
تحقیقات شما چی بوده?
Sent from my HUAWEI G730-U10
حذف شود لطفا
آهانقل قول:
اگر این "خبرها در راه میبود" شما به جای "ادعا" به زبان میاوردیش.
البته که هر ادعایی میشه کرد!
حداقل پارس تو این چندین ماه ثابت کرده باید انتظار خبر ازش داشتنقل قول:
همین جوری خبر موثق داری ?نقل قول:
پس کوش تبلیغ پشت دروازه؟
نقل قول بنده از صفحه رسمی پارس آنلاین بودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندیدی!:n22:نقل قول:
رو پیراهن دو تیم دور تا دور زمین
قبل از بازی شبکه سه
بین حرکات آهسته و زیر تایمر
صدای تماشاگرا
اگه نمیبینی زنگ بزن پشتیبانی پارس توجیحت میکنن
خداییش کارشون تو توجیح دیگه بیسته اینو دیگه باید اعتراف کنم تو زبون بازی رتبه یک کشور بلکه جهان و چه بسا کهکشانو بدست اوردن اینانقل قول:
منظورش اسپانسری پخش بازیا از صدا و سیما بوده احتمالا....
صراحتا خود پارس گفته تبلیغ دور زمین عکسش هم در پست قبلی گذاشتمنقل قول:
من یه چند روز از قراردادم مونده بود یه 100 مگ هم مونده بود سریع اونو تموم کردم یه قرارداد 3 ماهه 2 مگ ثبت کردم و قبلی رو سوزوندم و اینو فعال کردم ... ( دقیقه 90 :n19: ) خخخخ
احتمالا بعد سه ماه یه سر برم hiweb ...
نظر شما چیه ؟ شاتل و آسیاتک و شبدیز و صبانت و ... بودم
بله من هم اون رو خونده بودم، روی سوالم به شما نبود!نقل قول:
خب چرا یه ساله نبستی?نقل قول:
من خودم خیلی دنبال گزینه بودم ولی دوستان یا رفتن کمپین مخابرات یا های وب یا فن اوا جاهای دیگه به ندرت رفته بودن
هر کی یه ساله بست نونش افتاد توی روغن :n19:. پایان مهلت تمدید یک ساله با شبانه رایگان
دمت گرم داداش ... کلی خندیدم... :n19:خیلی دوست دارم بدونم چند درصد از کاربران پارس مدت دار شارژ کردننقل قول:
باش تا صبح دولتت بدمدنقل قول:
میبینمت:n33:
سه ساله که ننوشتم !! چون این 3 ماه اینترنت رو نمیشد عوض کرد یه هفته حداقل بی نت میموندم واسه همین 3 ماهه نوشتم ...نقل قول:
کلا هر وقت یه isp از این کارای مسخره کرد باید سریعا کوچ کرد رفت یه جای دیگه چون شرایط کوچ مقدور نبود سه ماه عقب اندارختم همین ...
نه بابا این سه ماهم ناچاری بستم ... شرکتی که برای مشتری هاش ارزش قائل نباشه بدون هیچ نظرسنجی و فیدبک گرفتن سر خود هر کاری خواست بکنه لیاقت قرارداد یه ساله نداره که ! لیاقت فسخ داره ...نقل قول:
خب چرا یه ساله نبستی?
من خودم خیلی دنبال گزینه بودم ولی دوستان یا رفتن کمپین مخابرات یا های وب یا فن اوا جاهای دیگه به ندرت رفته بودن
من با شاتل سر قضیه محدود کردن با آسیاتک به خاطر افزایش قیمت و شرکت های دیگه به خاطر تغییر سیاست های اشتباهشون فسخ کردم تا نوبت رسیده به پارس ...
خالی بندی هم حدی داره واقعا ما هرچی زمین بازیو گشتیم اسمی از دزدآنلاین نبود احتمالا منظورشون این بوده که یک کیلومتری زیر زمین بازی یه گسلی وجود داره که به شکل کلمه پارس آنلاین هست !! البته از اولشم میدونستم سر کاری هست ولی تعجب از اینه که چطور از دروغ گفتن اونم تا این حد واضح خجالت نمیکشن
نمیدونم شاید پول دادن برادران صدا و سیما با نرم افزار تبلیغو رو تصویر مونتاژکنن که اونم نشده [emoji12] [emoji12]نقل قول:
بدبختی ما ایرانیا اینه که اتحاد نداریم و پشت هم نیستیم
ما داریم میگیم تخلیه کنید بلکه اینا یه مقدار بهشون فشار بیاد و از این قضیه 1/3 کوتاه بیان بعد بعضیا میرن یه ساله قرار داد می بندن
یک سال جلو جلو پول می ریزن به جیب دزدها
بعد انتظار داریم وضعیتمون بهتر بشه تا زمانی که هر کی به فکر خودشه وضع که بهتر نمیشه هیچ بدتر هم میشه تو سرمون هم که بزنن صدامون در نمیاد
من یه ساله تمدید کردم ولی هنوز اشتراک قبلیم تموم نشده. یعنی شبانم رایگان نیس واسه اشتراک یک ساله ؟ پس چرا نوشتن برای سرویس های خریداری شده قبل از ده اذر مجانی میشه. پولم حروم شده واقعا ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
احتمال 99 درصد بله چون باید قرار داد قبلیت رو میسوزوندی و طرح جدیدت استارت میخورد قبل 10 آذزنقل قول:
نه متاسفانه! داداش رفت تو پاچت.. مگه اینکه بتونی پیگیر شی پولتو پس بگیری... !!!نقل قول:
قرارداد یک سالت باید قبل 10 اذر استارت میخورد که نخورد...
رفیق حرفت متینه...فقط کسایی که جایی نداشتن برن عذرشون موجه هست.. و همه اون کسایی که کمپین مخابرات یا گزینه های بهتری داشتن و تمدید کردن اشتباه محض بوده.
تو سایتشون دقیقا گفته شده برای سرویس های خریداری شده قبل از ده اذر اعمال نمیشه کسر ترافیک. نمیشه که کم کنن
سایتو که هر روز یه تغییری میدن توشنقل قول:
اگه تماس میگرفتید بهتون میگفتن
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها یه سوال جدیدا سرعت من میره رو 600 باز میاد پایین میرسه به 30 باز میره رو 700 باز هم میاد پایین انگار محدود کرده باشن:|
البته از بعضی سرور ها مثل زیپی شیر... کسی راه حلی نداره؟:((2مگ حجمی دارم
یعنی مطمئید شما ؟نقل قول:
اقا شماره دفتر مرکزی رو بدید من فردا زنگ بزنم پولم رو بگیرم. نمیشه که یه چی بنویسن یه کار دیگه کنن
تبریک میگم شما به پدیده دندان اره ای پارس آنلاین برخورد کرده اید !! اینم البته فقط برای رضایت مشتریانه !!نقل قول:
یه پروکس ی بزن حل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان بگم بر پ...رشون لعنت بنم میکنن از سایت؟:n34:نقل قول:
پرو..سی سرعت رو نمیاره پایین مگه؟
02182201نقل قول:
زنگ بزن.. والا ما زنگ زدیم گفتیم اقا 20 روز از قرار داد مونده اگه تمدید کنم بره برا رزرو قبوله گفت نه... منم به همین اکتفا نکردم... 4 5 بار دیگه با چند تا دیگه از کارشناسا صحبت کردم که همینو گفت که به شما الان گفتم.. .حالا شما زنگ بزن... چون قرار داد استارت نخورده یحتمل زیاد نمیتونن اذیتت کنن...