سلام . دوستان بسته ای که 4 گیگ هدیه شبانه زده . دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
Printable View
سلام . دوستان بسته ای که 4 گیگ هدیه شبانه زده . دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخی از بسته ها علاوه بر ترافیک خریداری شده (قابل مصرف در طول شبانه روز)، دارای ترافیک هدیه شبانه نیز هستند (قابل مصرف در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد). برای مثال بسته ماهانه ۳۰۰ مگابایت + ۳۰۰ مگابایت هدیه شبانه، علاوه بر ۳۰۰ مگابایت ترافیک خریداری شده، ۳۰۰ مگابایت نیز ترافیک هدیه دارد که در ساعات شب(۲ الی ۷ بامداد) قابل استفاده می باشد.نقل قول:
دوستان من دائما به نت همراه اول وصلم
بسته ای که دارم ۱۰ + ۱۰ هست
وقتی نیمه شب بسته دوم فعال شه باید ساعت یک خاموش/روشن کنم یا سوییچ اتوماتیک میشه ؟ (البته اگه فیلترشکنم هممون لحظه باز باشه)
همچنین ساعت ۳ رایگانش!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ریستارت کنی بهترهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز در سطح کشور به صورت کلی پوشش اینترنت همراه اول بیشتره یا ایرانسل؟
این سوال نداره همراه اول . :n06:نقل قول:
نقل قول:
سلام
از نظر پوشش دیتا به خصوص 4g در سطح کشور از ایرانسل پوشش ان بیشتر است؟
سلام دوستان میخواستم بپرسم این نامحدود 1-11 برداشته شده دیگه چون هر چی کد میزنیم جواب نمیده
با تشکر از پاسخ شما
در کل اینترنت ایرانسل بهتره. اما برای منطقه خاص همه اپراتورها را تست کنید.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
سلامنقل قول:
من دائمی همه اپراتورهارو دارم
در مورد مکالمه که ۱۰۰٪ ایرانسل و رایتل نسبت به همراه اول ۲ برابر ارزانتر هستند تقریبا.
اگر دوستان تجربه ای از میزان پوشش همراه اول به ایرانسل داره اطلاع بده
راستی بسته هاش چطوره به نظرتون نسبت به ایرانسل ارزونتره؟