آقا جواب ما رو بدین دیگه
Printable View
آقا جواب ما رو بدین دیگه
بچه ها
فیفا هر چی گیم پلی مزخرفی داشت قابلیت های باحالی داشت بر عکس pes
مثلا منیجر مدش خیلی حال میداد
همچین چیزی هست تو این ورژن؟
شما توی تاپیک فیفا هم نگاه کردم چند تا سوال کردی.نقل قول:
دوست عزیز من به طور کلی برات توضیح میدم. توی PC بهترین PES هست و فیفا اصلا جالب نیست. برای کنسول فیفا نکست جن هست ولی توی PC به این صورت نیست. به خاطر همین کمتر کسی شاید توی PC دنبال فیفا بره. ولی توی کنسول فیفا بسیار عالی هستش و بهتر از PES هست. ولی PES در کل خیلی جذابه.برای اینکه بازیو به شرایط ایده آل برسونید و مشکلاتی بازیو کم کنید باید یه سری تغییرات و ویرایش در بازی انجام بدین. مثلا برای درست شدن تیم ها و اسم ها و ... با نصب پچ حل میشه. توی سایت خودمون آرمین عزیز (krauser) پچ خیلی خوبی درست کرده. همچنین شما باید یه سری تغییرات هم در خصوصیات بازیکنان انجام بدین که توی این کار حسین عزیز (4039) خیلی حرفه ای هست.
بخش مسترلیگ هم به نظر بخش خیلی خوبی هستم و شما میتونی اونو چند بار با تیمهای مختلف بری البته پیشرفت بازیکن خیلی زیاد هستش که این مشکلو با استفاده از ویرایشی که گفتم میتونی حل کنی اگه توی این تاپیک سرچ مطالب خیلی خوبی پیدا می کنی. مثلا با نام کاربری حسین و آرمین و یا خودم میتونی در مورد آموزش مسترلیگ سرج کنی تا چیزای خوبی پیدا کنی. بخش Become a legend یا افسانه شدن هم بخش خیلی خوبی هست که در اون میتونید با یک بازیکن 17 ساله شروع کنید و به تدریج با پیشرفتی که می کنید به یه بازیکن رویایی و فوق العاده تبدیل بشید.
آقا یکی به داد ما برسه این فایل dlc رو دانلود کردم نصب کردم تو همون مسیر که گفته شده بود کار نکرد چی کار کنم؟
البته تو ویندوز 7 مسیر یه کم فرق داره اما فکر کنم درست ریختم
آره!تو تاپیک فیفا هم دارم نظر میخونم!نقل قول:
آخه من آخرین بازی که کردم سال 2006 بود :31:
بعد از اون بوسیدیم گذاشتیم کنار جفتشون رو
و الان دوباره حوس کردم برم سراغ گیم تو تو فری تایم های کمم...
چون بازی هارو اکثرا اورجینال میخرم میخوام یه کمی پرس و جو کنم تا اونی که بهتره رو بخرم هر چند سلیقس...
الان pes 2010 جز مسترلیگش قابلیت های مشابهی چون منیجر مد فیفا نداره؟یا یادمه وقتی تو لیگ بودیم خبری از جام قهرمان های اروپا نبود ولی manager mode فیفا واقعا جذاب بود...
اینا الان هست تو pes 2010 ؟
شما کنسول که ندارید نه؟نقل قول:
ببین اگه کنسول نداری و با PC فقط می خوای باز کنی من صد در صد بهت تضمین میدم که PES خیلی بهتره. چون فیفا روی PC اصلا خوب نیستش و مثلا اگه روی کنسول امتیازش حدود 9 از 10 باشه روی PC شاید 6 هم به زور بگیره! اصلا انگار EA یه بازی دیگه روی PC منتشر می کنه.
شما تقریبا 4 ساله که این بازیو بازی نکردی و فکر کنم حداقل 4 شماره آخر PES رو بازی نکردی.کلا مسترلیگ تغییرات زیادی کرده. حتی این شماره هم نسبت به شماره قبلی اون خیلی تغییر کرده. توی این شماره هم Champions League و هم Europe League لایسنس شده و هر کدوم از اونا دارای موزیک و شکل و شمایل خاص خودشون هستن. نکته جالب اینکه تقریبا مثل واقعیت این دو جام هستن. مثلا تیمهای اول و دوم هر لیگ به طور مستقیم به مرحله گروهی Champions League میرن و تیم های سوم و چهارم هم به Play off میرن. تیمهای رده های دیگه هم به شکل خودشون به Europe League میرن. کلا اینجور چیزا واقعی طراحی شدن و مثلا اگه یه تیم توی مرحله گروهی Champions League سوم بشه به Europe League میره و باید توی اون جام رقابت کنه. مسترلیگ سیستم نقل و انتقالات اونم خیلی تغییر کرده. به نظرم در عین یکمی پیچیدگی که داره ولی خیلی خوب طراحی شده. سیستمش جوری هست که در کل فصل میشه با بازیکن مذاکره کرد و با اون قرارداد بست. در مورد نقل و انتقالات قرار بود من یه آموزشی یه چند وقت پیش بذارم ولی وقت نکردم بذارم ولی شاید بعدا یه آموزشی گذاشتم. کلا توی این تاپیک جستجو کنی چیزای خوبی پیدا می کنی.اینجا من یه سری توضیحات در مورد مسترلیگ دادم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550&page=944
قراره کنامی 30 اپریل یه نسخه ی جدید pes2010 رو عرضه کنه . که کلا" با این نسخه ی فعلی فرق داره حتی از نظر گیم پلی. قیمتش هم تو اروپا برای pc 14.5 euro هستش .منبعکد:www.pesfan.com
من توی مسترلیگ ، نیم فصل دوم سال اول ، با بارسلونا ، فقط سیلوا رو از والنسیا و بوفون رو خریدم
توی 3 تا جام هم قهرمان شدم ، ولی سال دوم بعد از 3 تا بازی ، علاوه بر اینکه پول رو صفر کرد ، 4 5 تا از بهترین بازیکنا رو بازیکن آزاد کرد
اول اینکه ، اون هزینه کمرشکن از برای چیست؟
یکی میتونه کامل توضیح بده؟
دوم اینکه علاوه بر پولایی که اسپانسرا میدن یا بعد از کسب جام بهت میده یا فروش بازیکنا، راه دیگه ای برای جذب پول نیست؟:19:
برای اولین بار بود توی تاپ پلیر ، 3 تا جامو گرفتم ، ولی نامرد بازیکنا رو گرفت ازم!:31:
ps3 داشتم یکی دو در کرد رومون نمیشه بریم بگیریم ازش...:31:نقل قول:
ولی فیفا 2010 رو روی ps2 بازی کردم حالم به هم خوردش!!!خیلی مزخرف بود!نمیدونم چطور میگید خوبه!pes هم رو ps2 که هر سال فقط نقل انتقالات جدید رو روش اعمال میکردن فقط!تغییر دیگه ای نمیکرد!!!
پس خوبه!حالا نمیشه این champions league رو همزمان با لیگ همون کشور بازی کرد؟؟؟مثل فیفا؟
مرسی از توضیحاتت
آقا یه سوال برام پیش اومده..اونم اینه که این بازی روی ps3 بهتر از xbox جواب میده ؟ من روی کامپیوتر که بازی میکردم حرکت بازیکنان بدون گرفتن R1(سرعت) خیلی روانه و راحت میشه دریپل کرد اما توی xbox وقتی بدون سرعت حرکت میکنی همش بازیکن stop میکنه وجهت عوض میکنه.