سلام بچه ها.اگه کسی لینکه دانلود اون فایله combatکه ایراداشو رفع میکنه بزاره ممنون میشم.ضروریه.:41:
Printable View
سلام بچه ها.اگه کسی لینکه دانلود اون فایله combatکه ایراداشو رفع میکنه بزاره ممنون میشم.ضروریه.:41:
نقل قول:
این سایت هر دوشو گذاشته »
برا اونا که میخوان سه بعدی بازی کنن میتونن از لینک بالا استفاده کنن :10:کد:http://p30lord.net/272-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Uncharted-3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-PS3
اساتید با این کنسول میشه فیلم سه بعدی هم دید که. نه؟
زیرنویس هم ساپورت میکنه؟
کم ترین کاری که میکنه پخش فیلم 3بعدیه...
زیر نویس فارسیم همینجوریش پخش نمیکه که یا باید بچسبونی به فیلم یا باید هر زیرنویسو تبدیل کنی با یه برنامه که as-team ساخته...کلا بگم رو مخه زیرنویس دیدنش..اگه tv-3d داری که وصل همون tv کن هاردتو از tv ببین
برای زیرنویس فارسی بهترین کار اینه که به Sub/Idx تبدیل کنید توی هر دستگاهی که زیرنویس پشتیبانی میکنه پخش میشه .نقل قول:
یه سوال خیلی مهم :
دیسک بلوری یا DVD که زیرنویس فارسی داشته باشه با PS 3 زیر نویسش پخش میشه یا نه؟؟؟
اون با هر دستگاهی که بتونه بخونتش پخش میشه ، ولی مطمئن نیستم که Ps3 بتونه دیسک کپی رو اجرا کنه .نقل قول:
سلام دوستان یه سوال :
بازی Battlefield 3 و uncharted 3 رو باید از داخل هارد ps3 اجرا کنیم یا از داخل هارد اکسترنال ؟؟
نقل قول:
ps3 من dvd کپیو باهاش اجرا کردم مشکلی نداره زیر نویسشم مشکلی نداره...bluray کپیو نمیدونم....نقل قول:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
نقل قول:
uncharted هم از اکسترنال اجرا میشه از اینترنال
bf3 رو نداشتم که امتحان کنم...ولی تیمی duplex گفته بود بریزین رو اکسترنال..حالا هارد داخلی اجرا میشه یا نه خودت امتحان کن
سلام به دوستان یه سوال دیگه داشتم.
من الان eboot بازی battlefield 3 با حجم 471mb رو دانلود کردم اونوقت اینا داخلش و داخل هر فایل رار تعدادی eboot .
به این شکل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم کدوم رو باید بریزم ؟؟؟