به به
ببین کی اینجاست...
خوب واجب شد من دوباره بیام رختخوابمو پهن کنم اینجا:دی
من رفتم بی بی رو صدا کنم....رسما بی چاره شدی
خوب فعلا یه بیو گرافی کامل بنویس تا دستت گرم شه:دی(کامل کاملا)
Printable View
به به
ببین کی اینجاست...
خوب واجب شد من دوباره بیام رختخوابمو پهن کنم اینجا:دی
من رفتم بی بی رو صدا کنم....رسما بی چاره شدی
خوب فعلا یه بیو گرافی کامل بنویس تا دستت گرم شه:دی(کامل کاملا)
با سلام.
1- لطفا تریپ خودتان را توضیح بدهید. در ضمن مدرک Reality:21:
2- نظرتون در مورد امینم؟
3- Masturbation ؟
4- چرا نظرهای برادر عاشورا رو تایید میکردید یک زمانهایی؟:13: جالبه فقط شما بودید و بعدش گفتید دچار غرب زدگی شدم:18: به نظر میاد بیماری ای داشته باشید. سفره ی دلتون رو برای ما باز کنید:27:
5-
6- میتل فنیدیت؟کد:www.speedtest.net
با تشکر.
سلام
1. به خاطر بچه های P30World دستتون رو یکبار روی دکمه ی Reset سخت افزاری Caseتون میزارید؟ چرا نمیزارید؟
2. دل به هر کی دادی از سادگی دادی؟
3. زندگی تو پای دلدادگی دادی؟
4. هرجا که دیدی چراغی پر فروغه، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه؟
5. میدونید چه رابطه ای بین نان، عشق، موتور هزار وجود داره؟
6. یه جوجه ی با نمک، همه فن حریف رو ترجیح میدید یا یه لامبورگینی؟
7. دوست دارید نقاشی ای که میکشید بیشتر از چه رنگایی تشکیل بشه؟
8. دوست دارید از چه ورزشی حرکات تکنیکی ببینید؟ دوچرخه سواری؟ اسکیت؟ فوتبال یا .....
9. غذای نفرت انگیزی که مجبور بودید تا آخر بخورید چی بوده؟
10. شرمنده سوالام عجیب یا Odd بود.
شب خوش
سلام خوبی بچه محل؟:دی
ميگم فهميدی يه پسره کيف قاپ تو طرفه شما با موتور رفت اون دنيا؟
اهله فيلم ديدنم هستی؟ چه جور فيلمی؟
10 تا از بهترين فيلم هايه عمرتو نآم ببر؟
فيلمه نامبر وانت چيه؟
محبوبترين شخصيت هايه مثبته زن و مرده فيلم هات کيان؟
محبوبترين شخصیت هايه منفيه زن و مرده فيلم هات کيان؟
بهترين کارگردانه ايرانی و خارجی از نظرت؟
3 بازيگره اسطوره ايی سينما جهان از نظرت؟
واحد جان همکار شدنت مبارک
سلام، خیلی ممنون بهروز جان.:10:
الان که همکار شدی چه حسی داری؟
همون حسی رو که وقتی کاربر فعال بودم داشتم یا همون حسی رو که وقتی 3 سال پیش عضو جدید بودم داشتم!
فقط احساس مسئولیت و جدیت در کارم رفته بالا! و همچنین خوشحالم که در یک انجمن صمیمی و علمی با 130هزار کاربر همکاری میکنم!
خیلی حال میده ؟
:31: راستش آره! - ولی با خودم میگم:
واحد, این نیز بگزرد...:46:
امروز ما رفتیم کوه
موقع برگشتن پسر عموم رو دیدم تا خونه دوترکه با دوچرخش اومدیم . خوب کاری کردیم؟
عالی! خو ب چیه؟ جای من خالی... به یاد قدیما... خونه قدیمی مادربزرگم... دوچرخه قدیمی و بزرگی که تو حیاط بود...کاش برا منم همچین موقعیتی پیش بیاد که از این زندگی ماشینی جدا بشم و یه سری به کوه و دشت و از همه مهم تر دوران کودکیم بزنم!
ممنون و موفق باشید.:11:
:40:سلام خدمت همه ی دوستان عزیز و اعضای خوب انجمن!
اول از همه از بهروز جان تشکر دارم که بنده رو دعوت کردن و بعد از ایشون، از دوستان گلم مثل دیانا, رضا, احمد, جواد, یاز,پرنیان,میثم و همه ی دوستان چه اونهایی که سوال پرسیدن و چه اونهایی که حظور گرمشون حس میشد قدردانی میکنم.
صمیمیت و نزدیکی خاصی در صندلی داغ وجود داره که در هیج جای دیگه به این صورت حس نمیشه.
خوشحالم که تونستم با دوستان جدیدی آشنا بشم و مدتی هر چند کوتاه با هم همصحبت باشیم.
در آخر اگه اجازه بدین میخوام از همدم تنهاییبام, کسی که همیشه باهام سوخت و ساخت تشکر کنم...
متشکرم زهرا جان...! :11:
این هم هدایای ناقابل بنده:
1) به یکی از دوستان قول داده بودم در آخر عکس دوران کودکیم رو بزارم , خوب اینم تولد 5 سالگیم>
2) بزرگترین منبع آنلاین جدیدترین مقالات دنیا پیرامون کامپیوتر و فناوری اطلاعات:کد:http://s11.divshare.com/files/2007/10/16/2372624/Vahed-5th%20Birthday.jpg
3) تست تمرکز! یک فلش کم حجم آنلاین برای تست تمرکزتون! روش خلبانان جنگ جهانی دوم! :31:کد:http://www.theitarticles.com
ببخشید که مختصر و کم ارزش بودن.کد:http://www.3jokes.com/frame/concentration_test.htm
شاد سلامت و پیروز باشید. :11:
خب اول همه سلام به دوستای گلم و آقا بهروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوشحالم که این هفته حسابی قراره بهم بخندین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behrooz
و يك سوال
فقط یک سئوال!!!
به نظر شما هدف از زندگي چيه؟
به نظر من هدف زدگی انسان و اصل خلقتش رسیدن به تعالی و کمال و بالاترین درجه وجودیش هست...
ورزش مورد علاقت چيه؟
شنا
شنا بلدي؟
بله بلدم
ميدوني كريوليت چيه؟
نه ولی فکر کنم یه ماده شیمیایی باشه، ها؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خوندن اين كلمات اولبن كلمه اي كه به ذهنت مياد رو بگو
مرگ
رهایی
اشتي
قهر
فوتبال
مورینیو
انتقام
اشتباه
عشق يك طرفه
دل شکستن
اسلحه
M4
سرباز
موجود بدبخت و بیچاره و مفلوک
وطن
کره زمین
فرار
ناتوانی:13:
ممنون
خواهش:20:
بهـــــــروز
واحد جان موفق و پیروز ؛ سربلند و کامیاب باشی !!!
......
سلام سپیده خانوم
من با شما یه بار چت کردم یا اشتباه گرفتمتون ! ( با بچه های مشاعره )
قضیه اتون با حاج یونس تا کجاها رسید ؟؟؟
آخرش حاجی پستاشو واسه خاطر شما ادیت کردن ؟؟؟
چند ساله اتونه ؟
زندگی واست چه مفهومی داره ؟
چارخونه رو میبینی ؟
بهترین بازیگر چارخونه کیه ؟؟؟
فعلا بای !
سلام نوشین خانوم گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبی؟؟؟
آشنایی با تو و بی بی خود بیچارگیه!!! دیگه آب از سرم گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیوگرافیم هم تو پروفایلم هست برو نیگا کن:21:
سلام عرض میشه خدمت شما دوست گل و نازنین خودم
1- این دختره تو اواتارت کیه ؟ من کشته مرده اش شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- این sin city کجای دنیا هست ؟ من اگه بیام اونجا چه جوری از ما پذیرایی می کنید ؟
3- به نظرت روانشناسا خودشون روانی هستن ؟ یا نیستن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- با این کلمات جمله از خودت در کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرخنده
فرخار
زرنگار
5- آب از سرت گذشته یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- دنیا چه رنگیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- یه ترانه از خودت در کن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- این شعرا چرا اینقدر به سر گیسوی یار بند کرده بودن و می کنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- دوس داری چند تا بچه داشته باشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- راستی تو دختری یا پسر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]