چون توی نتورکس تنطیمات رو گذاستی روی all connection برای همین شبکه لوکال سیستم رو هم حساب میکنه و زیاد میزنه:n12:نقل قول:
چون توی نتورکس تنطیمات رو گذاستی روی all connection برای همین شبکه لوکال سیستم رو هم حساب میکنه و زیاد میزنه:n12:نقل قول:
سرویس 128 نامحدود (کمی پینگها رفته بالا:n15:)+ کارکرد:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیا تک
256 پر محدود نا سرعت
مبین نت 512 محدود
در حال حاضر مبین نت نسبت به ADSL ها اصلا ارزش نداره و خیلی گرونه. تنوع تعرفه هاش هم زیاد خوب نیست و برای من که ماهیانه حدود 10 گیگ نیاز دارم چیزی نداره
اینم سرویس ترقه های وب
من تازه اومدم کرج میخواستم ADSL بگیرم ، چند روزه دارم تحقیق میکنم به نظرم در حال حاضر hiweb انگاری بهترین سرویس دهنده از نظر سرعت به قیمت هست و بعد از اون هم شاتل و پارس آنلاین مناسب هستند و تعرفه های خوبی دارن ول مزیتشون نسبت به های وب اینه که اسم و رسم دار تر هستند و بیشتر میشه بهشون اعتماد کرد که کیفیت سرویس رو پایین نیارن، با این حال من تصمیم گرفتم hiweb بگیرم
الان از مبین نت استفاده میکنم که میشه گفت سرعتش ثابته و دقیقا سرعت اسمی رو که میگه میده و مثل مخابرات هایی که تا حالا دیدم دزدی نداره ولی تعرفه هاش نسبت به ADSL خیلی گرون تره.
برا اینکه بیشتر به این تایپیک بخوره پست اینم یه تست :D
مبین نت 512 محدود