بله سرعت رو پایین میارن دیگه شبانه مخابرات تموم شد :n28:
Printable View
بله سرعت رو پایین میارن دیگه شبانه مخابرات تموم شد :n28:
بجز این مخابرات لعنتی دیگه کجا هست بریم؟؟؟؟؟حالا بدون دانلود شبانه چه کنیم؟؟!!
دوستان برای دانبود شبانه اگه منطقه تون سرعت 4جی ایرانسل یا همراه اول خوبه یه مودم بگیرید با سیمکارت و نامحدود شبانه بگیرید اگه سرعت عالی داشته باشید مثلا با دانلود منیجر 2مگ یا4مگ حداقل با سرویس 3ساعته نامحدود میتونید 40 گیگ دانلود کنید شایدم بیشتر
کلا تو کرمانشاه همینو داشتیم تموم شدو البته ای اس پی های دیگه سرویس های جشنواره دارن میتونید ببینید بعضی ها زدن دانلود شبانه
دوستان به نظر من توی ایران دنبال اینترنت ارزان و کیفیت عالی نباشید
اگه میخواید اینترنت عالی داشته باشید ، هزینه کنید و یا بازاریابی کنید و یه اینترنت وایرلس اختصاصی از این شرکت ها بگیرین ، حسابگر و جهان باختر توی کرمانشاه دارن این اینترنت رو میدن
من خودم به شخصه چون اینترنت برام خیلی مهمه حاظرم خیلی ها هزینه کنم تا کیفیت عالی داشته باشم که الان فکر کنم عالی ترین اینترنت رو دارم .
دوست عزیز ، اینترنتی که توی ایران 15 هزار تومن براش پرداخت کنی ( پول 15 تا پفک ) مشخصه که چه اوضاعی داره ....:n02: موفق باشید :n18:نقل قول:
رفتم برای یه جا دیگه نت مخابرات بگیرم،6 مگ 6 گیگ،6 ماهه ،33 هزار تومن!!خاستم بنویسم 10 تومن برای راه اندازی میخاست که سر جمع میشد 43 تومن!ارزش داره بگیرم؟؟
هزینه راه اندازی رو خودت انجام بده کاری نداره که؟...نگیر مضخرفه برو حسابگر خیلی بهترهنقل قول:
پس این مشکل شبانه رو همه دارن! من زنگ زدم پشتیبانی یه جوری تعجب کرد و گفت که فقط مشکل شماس که خودمم باورم شده بود...
وضعیت اسیاتک رو کسی خبر نداره چطوره ساعت رایگانش؟
Rاره. میگفت کارمزد! این جشنواره زده 12 گیگ حجم رایگان شبانه یعنی فقط 12 گیگ میشه دانلود شبانه داشت؟؟ ولی بصرفس.قیمت حسابگر خیلی بالاست. شاید این شبانه خوب شدنقل قول:
این 6 مگ سرعت دانلود ش روی چنده؟