اقا باز هر چی باشه خوبهنقل قول:
بالاخره باید یه فرقی بین 512 تا 2مگ باشه یا نه؟؟:n02:
Printable View
اقا باز هر چی باشه خوبهنقل قول:
بالاخره باید یه فرقی بین 512 تا 2مگ باشه یا نه؟؟:n02:
دوستان من 512 نامحدود دارم. سرعت دانلود روی 60-70 هست.
این سرعت مناسبه؟
برای افزایش سرعت بیشتر و کاهش پینگ، آیا تنظیماتی جهت بهینه سازی این موارد وجود داره؟
512رو واقعی حساب کنی همین قدر میره من هم 512برنزی تمدید کرده بودم رو 64 ثابت بودنقل قول:
وضعیت گوگل و جیمیل من عالی شد و رو هوا باز میشه:n02:
سایت های https هم نرماله....
بقیه هم همینطورید؟
وضعیت آسیاتک خوب شده؟
همه چیزش عالیه غیر از پینگ...:n09:نقل قول:
اپلودم هم پایینه
پشتیبانی میگه بخاطر عدم نویز پایین بستیم..
الان یکم بهتر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هفته پیش از از آسیا تک 512 نامحدود برنزی گرفتم و خیلی خیلی راضی هستم و خدا خیرشون بده خیلی باحاله نتش :n09: تازه قیمتشم خیلی مقرون به صرفه اس .
سرعت دانلود با IDm و تنظیمات 16 کانکشنه رو 60 ثابته در کل شبانه روز . سرعت page باز کردنم عالیه . و ویدئو رو هم آنلاین خیلی خوب نمایش میده و load میکنه . هیج قطی هم نداشته .
من 1 ماهه گرفتم تست کنم و وقتی تموم شد همین سرویسو 3 ماه میگیرم . مشهد هستم .
با تشکر .:n26:
شاید دانلودهم رو پایین بسته باشن چون دانلود اگه 1 مگ کم کمه کلی از نویزت کم میشه ولی آپلود زیاد نه.نقل قول:
برای من هم همینطور کردن نویزم که پایین رفت snrخطم بالا رفت زنگ زدم فرداش دوباره برام 4 مگابیت بستن نویزم تو همون حالت پایین موند
پینگ برای منم خوبه سرعت خوبه ولی مثل قبل نیست که تا 480 بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=hossein019940;7629872]شاید دانلودهم رو پایین بسته باشن چون دانلود اگه 1 مگ کم کمه کلی از نویزت کم میشه ولی آپلود زیاد نه.
برای من هم همینطور کردن نویزم که پایین رفت snrخطم بالا رفت زنگ زدم فرداش دوباره برام 4 مگابیت بستن نویزم تو همون حالت پایین موند
پینگ برای منم خوبه سرعت خوبه ولی مثل قبل نیست که تا 480 بره
دانلودم رو 5 مگ بسته شده
پینگت که خیلی خوبه!اسیاتکه؟
من دانلودم عالیه!با 550 600 دانلود میکنم!(کوربشه چشم حسود:n02:) و معمولا ثابته ....
سرعت شبانتون چطوره؟؟
[QUOTE=and-roid2;7629884]5مگ به بالا بسته شده با نوسان تا 6.5مگ هم میره.مخابرات دارم 256 نامحدودنقل قول:
البته سرعت تا 480 بیشتر نمیره
چون نویزم بالاست به سیم کشی محلمونه مربوط میشه رو 55 هست که بیاد رو 30 عالی میشه