سلام
دوستان شاتل طرح شبانه دانلود رایگان داره ?!
Printable View
سلام
دوستان شاتل طرح شبانه دانلود رایگان داره ?!
نقل قول:بله دارهنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk
ممنون از جوابت دوست عزیز. والا یکی از دوستای من هم تو تهران شاتل داره. میگه پشتیبانی یه پروفایل مخصوص Game براش گذاشته که پینگش خیلی عالیه. ولی اینجا تو رشت پشتیبانی میگه چیزی به اسم پروفایل Game نداریم.. میشه یه راهکاری بگی که چجوری ازشون اعتراف بگیریم.. یعنی ندارن واقعا یا دروغ میگن؟نقل قول:
سلام
ایا شاتل سرویس 64 نامحدود داره ؟؟ من فقط تو تعرفه های نمایندگی دیدم
قبلا داشت الان دیگه ندارهنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk
اینترنتی از طریق سایت شاتل اقدام کن...نقل قول:
فقط یه سوالی...پینگش با کجا خوب شده؟
سلام. ببخشید من جواب میدمنقل قول:
طبق چیزی که پرسیدم از پشتیبانی دفتر مرکزی تهران گفتند اگر از پینگ ناراضی باشید براتون سرویس گیم فعال میکنن
و تاثیر بسیار زیادی داره توی پینگ و اینم پرسیدم فقط برای تهرانه یا هر شهر دیگه باشه میشه گیم گذاشت که جواب مثبت بود
و گفتند فرقی نداره چه شهری باشید ما براتون سرویس گیم ست میکنیم. من خودم به امید خدا چند روز دیگه میرم به سمتش.
اینم بگم طبق نظر دوستی که قبل از من کامنت گذاشتند از طریق ایمیل هم میشه انگار درخواس داد. بهترین راه اینه که با پشتیبانی مرکزی تهران صحبت کنی برات ردیف میکنن.
یکی از دوستان من که براش سرویس گیم فعال شده براش تست کردم فقط پینگ داخلیش واقعا پایین اومده بود....
پینگ خارجیش فرق چندانی نداشت...چون تا وقتی که شاتل مسیر های اینترنتش بد باشه پینگ خارجیش خوب نیست!
سرعت دالود شبانه eco2048 چنده؟
من الان سرویس گیم شاتل دارم و یکی از اولین افرادی بودم که این سرویسو گرفتم(توی تابستان درخواست دادم)ولی عملا هیچ فایده ای نداشته چون فقط پینگ داخلیم کاهش پیدا کرده و پینگ خارج افتضاح(به معنای واقعی)هستنقل قول:
ty. خوب پس یعنی نمیشه روی پروفایل گیم برای پینگ خارج حساب کرد؟نقل قول:
پینگ 4.2.2.4 و اینا بالای 200 بود؟ بستگی به شهر و منطقه و اینا داره پینگ خارجی؟
عزیز شما کاشان بودی درسته؟همون شاتل رو الان هم داری؟ پروفایل گیم پینگ داخلیت با tabnak.ir چنده؟نقل قول:
4.2.2.4 چند؟
سلام الان شاتل واسه 128 شبانش رو 60 میبنده؟
60 رو خدا بیامرزه الان جدیدا رو 7 میبنده :n09:نقل قول:
تا وقتی که مسیر بد باشه نمیشه حساب باز کرد..چون فقط پینگ داخلی کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
اگر مسیر رو برای سرویس گیم عوض میکردن خیلی خوب میشد.
اره بالای 200 بود....ممکنه داشته باشه.اما بعید میدونم
====
تا دو هفته پیش پینگ بهتر بود.ولی الان بین 220 تا 280 هست.
چکار کنم مخابراتم 30 بیشتر نمیده!!!!!!!!!!
اگر میخوای بیای شاتل باید مصرف منصفانه ای داشته باشی....بقول معروف مدیریت مصرف.:n02:نقل قول:
وگرنه مثل من که 8مگ دارم سرعتت 10 کیلوبایت میشه:n02:
===
اگر پینگ برات مهم نیست 2مگ اسیاتک شبانش 120 تا سرعت میده.(چند ماه پیش که داشتم اینطوری بود.)
درخواست سرويس game رو به اين ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد بفرستم؟
بعد سرويس رو فعال ميكنن يا كار ديگه اي هم بايد قبلش انجام بديم؟
سلام.من دارم ازشاتل به خاطرفیلترلینکهای httpsمیرم.نمایندگیهاشون که اصلاجواب درست حسابی نمیدن
نه پروفایل گیمینگشون واقعا به درد نخور هست...اگه بچه ها موافق بشند یه نامه بفرستیم برای شاتل تا یک فکری به حال این پینگ هاش بکنهنقل قول:
سرویس شاتلم مربوط به شهر اصفهان هست
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=127ms TTL=57
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=124ms TTL=57
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=123ms TTL=57
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=140ms TTL=57
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=269ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=272ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=273ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=263ms TTL=51
البته قبلا +300 بود پینگم با 4.2.2.4
اینم 8.8.8.8 :
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=330ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=333ms TTL=36
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=332ms TTL=36
پینگ داخلی برای همه سرویس دهنده ها امروز بالاست فعلا در حال اعمال تغییرات هستند ظاهرانقل قول:
یک پینگ هم بیزحمت از این آی پی بگیر : 10.0.0.1
ادیت.......
دوستان عزیز در مورد سرویس آرت 128 یه سوال برام پیش اومده
بعد ازینکه در صورت مصرف بالا (میگن بیشتر از 20 گیگ انگار...هان؟:n29: ) سرعتت محدود شد، این محدودیت تا آخر اون دوره ادامه داره فقط یا نه طولانی تر ازین حرفاست؟!
مثلا اگه 20 ام ماه محدود بشی ، سر ماه که سرویس تمدید میشه سرعتت به حالت اول بر میگرده یا...؟ :n13:
خییییییییییییییییلی ممنون میشم ج بدید واجبه بدونم! :n26:
برای تست ممنون:n12:نقل قول:
البته ناگفته نمونه دیشب بایت هم پینگ خارج داغون بود. 4.2.2.4 حدود 250 و 8.8.8.8 حدود 350 بود ولی داخلی 60 - 70 بود.
فقط عزیز یه سوال , همیشه پینگ تابناک شما روی 120 و ایناست؟
پینگ داخلی چرا اینقدر بالاست؟ پروفایل گیم حداقلش پینگ داخلی نباید خوب باشه مگه؟
سلام دوستان
من ایترنت مخابرلت دارم مشکلم کم بودن ساعات رایگان هست ایا بیا رو شاتل میشه شبی دو گیگ گرفت و محدود نشد ؟
آرت 128 یا اکو 128؟نقل قول:
این برای سرویس ها اکو:
خیر تا آخر اون دوره نیست. حدود یک هفته تا 10 روز اگر شبانه استفاده نکنید محدود هستید بعد از این مدت از محدودیت خارج میشید
اگر سرویس رو تمدید کنید فقط برای همون شب محدود نیستید ولی از شب های بعدی دوباره محدودیت برقراره ولی اگر سرویس تون رو تغییر بدید مثلا از 128 به 256 دوباره کنتور شاتل صفر میشه
پینگ داخلی سرویس گیمینگش خیلی خوب هست نمی دونم چرا دیشب بد بود...پینگ 40-50 هم دیدم از شاتل که عالیهنقل قول:
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=82ms TTL=57
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=82ms TTL=57
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=83ms TTL=57
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=83ms TTL=57
لطفا از چیزی که اطلاع ندارید و یا مطمئن نیستید، صحبت نکنید! :n10:نقل قول:
من چند هفته پیش، سرویسم رو ارتقا دادم اما محدودیتم برداشته نشد و هیچ فرقی نکرد!!! :n09:
آرت 128...نقل قول:
ممنون، حالا یعنی آرت رو نمیدونستید؟ :n01:
دوستااااااااااااااااااان اگه میدونید بگید لطفا که آرت بعد از محدود شدن سرعتش سرماه که تمدید میکنی محدودیتش هم برداشته میشه یانه
فدای دستتون بگید منو از خماری در اوردید:n27:
شما از کجا میدونید که من اطلاع ندارم یا مطمئن نیستم؟! بهتره این توصیه رو به خودتون بکنید :n10:نقل قول:
من 256 داشتم محدود شدم سرویسم رو به 128 عرض کردم از محدودیت خارج شدم!
خیر متاسفانه ولی با چیزی که کاربران همین فروم گفتن توصیه میکنم آرت 3 پایین تر نگیرید چون هم سرعتش پایین تره و هم ظاهرا محدودیت ها دست و پا گیر ترنقل قول:
دوستانی که شاتل در سرور داخلی هم محدودشون کرده دوست داشتن اکانت اسمشو نبرشونiDownloadرو بفروشن یا به اشتراک بگذارند:n12:
من نفر اول پذیرنده یا خریدارم
دوستان الان توی منطقه ما ( شهید لطیفی ) خط من فیبر نوری هستش...هیچکدوم از شرکتا اینجا adsl نمیدن...فقط مخابرات میده...
از پشتیبانی آنلاین شاتل بعد از کلی انتظار هم پرسیدم گفتش که بهت adsl میدیم...منم باز پرسیدم که مطمئن هستین ؟ فیبر نوری میدین یعنی؟ که دیگه جواب نداد و رفت!!
حالا خواستم اول از دوستان دیگه بپرسم که آیا شاتل توی منطقه شهید لطیفی فیبر نوری adsl میده ؟ و بعدش اینکه توی این منطقه بین مخابرات و شاتل کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
ممنون
سلام
دوستان شاتلی ، شاتل از چند گیگ به بعد شبانه رو محدود میکنه؟
آره...تا اونجایی که من می دونم...:n01:نقل قول:
فلسفه محدودیت آرت با اکو فرق داره...تو آرت این جوریه که 22-23 گیگ اول سرعتش زیاده بعد میاد به قول خودشون روی سرعت واقعیش..
وقتی که سرویس و تمدید کنی انگار بازم پول چند گیگ سرعت بالا رو هم میدی...
البته منم تازه آرت 128 گرفتم،هنوز تمدیدش نکردم ببینم برداشته می شه یانه...ولی به احتمال 99% همین جوریه...پارس آنلاینم همینجوری بود.
حالا که شما محدود شدی..برو از سرورای داخلی مثل(پی سی دانلود و سایتای ایرانی...) کلی مستند و بازی با سرعت بالا دانلود کن:n07:...سرورای داخلی محدود نمی شن یا حداقل فعلا محدود نشدن واسه من...
سلام دوستان.
من از آسیاتک میخوام بیام شاتل تا ماهی 35 تومن هم میتونم هزینه کنم. کدوم سرویسش بهتره به نطرتون؟ واسه دانلود میخوام!
چند صفحه این تاپیک رو خوندم. مثل اینکه بعد از یه مدت محدود میشه سرعت. میخواستم ببینم تا چه حد محدود میشه؟ واسه سرور های داخلی هم محدوده؟
بابا یکی به من بگه سرویس 128 شاتل شبانش رو 64 فیکسه؟
سرور داخلی هم محدود میشه .
من 30 گیگ تو 3 شب دانلود کردم که سرعت شبانم رو رسوندن به 6 ! :n02:
شما اومدی از زبون همه داری میگی که "وقتی سرویس رو عوض کنی، کنتور شاتل صفر میشه"!!نقل قول:
این میشه بی اطلاعی کامل :n09: مثل این میمونه که داخل یک شهر فقط یک نفر زندگی میکنه و اونم شمائید :n08:
بهتره شما خودتو مثال بزنی نه اینکه بیای یکی دیگه رو گمراه کنی!
شما کدوم سرویس رو داشتید؟نقل قول:
شبانه70 هستنقل قول:
جیگر، این روش از کار افتاد و فروشنده این اکانت هم داره سرورش رو جمع میکنه :n28:نقل قول:
متاسفانه محدودیت داخلی در دستور کار شاتل قرار گرفته و دیر یا زود، همه دوستانی که از سرور داخلی دانلود میکنند (چه با اکانت و چه بی اکانت) محدود خواهند شد مثل سرور خارجی :n21:
شما به بخش فروش تهران زنگ بزن و ازشون بپرس تا مطمئن بشی.نقل قول:
یه سر هم به مخابرات بزن و ببین وضعیت یوزرهای شاتل اونجا چه طوری هست. اگه نسبتا پر و شلوغ بود، از همون مخابرات بگیر اما اگر خلوت بود (نهایتا تا 5 یوزر) از شاتل بگیر.
پیشنهاد من این هست که اگر برای وب گردی میخوای و دانلود به اون صورت نداری از شاتل تهیه کن در غیر این صورت اگر دانلودت زیاد هست، از مخابرات بگیر.
مقدار مشخصی نداره و هر چی هم هست، همش حدس و گمانه واسه سرورهای محدود. البته سرویس های Art با Eco و ... میزان محدود شدنش با هم فرق دارهنقل قول:
شاتل بیشتر روی این حساس هست که هر شب چه مقدار دانلود داشته باشی و اگر شبی حدودا 1 گیگ دانلود کنی به طور مداوم، محدود میشی اما اگه مثلا شبی 500 مگ بگیری، احتمالش هست که محدود نشی :n02:
کلا کارشون حساب کتاب نداره به خصوص این آخری ها هم زدند سرور داخلی رو مثل سرور خارجی محدود کردند و عملا دانلود شبانه شاتل بی فایده شده :n22:
واسه دانلود که سرویس 8 مگ Eco تا 1 مگ بهت سرعت دانلود میده و مشخصا از همه بهتر هست.نقل قول:
اما یه مقدار کوچیک اگه دانلودت زیاد بشه، سرعتت محدود میشه روی 7 و از محدودیت دراومدنت هم با خداست :n02:
شاید شاتل تا دو سه هفته پیش برای دانلود کاملا ایده آل به نظر میرسید اما از وقتی شروع به محدود کردن سرور داخلی کردند، دیگه به درد نمی خوره.
دو سه شب اول، بله!نقل قول:
اما چند شب که دانلود مداوم و حجیم داشته باشید، سرعتتون روی 7 فیکس میشه (چه داخلی و چه خارجی) :n04: