زود به زود منظورتون چقدره؟ چون من از همراه اول استفاده نمیکنم و یادمه قبلا ساعت ها و شاید به روز هم میکشید اپدیتش!
الان هم تقریبا فک کنم نیم ساعت تاخیر داره
Printable View
زود به زود منظورتون چقدره؟ چون من از همراه اول استفاده نمیکنم و یادمه قبلا ساعت ها و شاید به روز هم میکشید اپدیتش!
الان هم تقریبا فک کنم نیم ساعت تاخیر داره
قبل از آپدیتشون آره حدود دو ساعت و خورده ای تاخیر داشت شایدنقل قول:
ولی بعدش_ اردیبهشت بود فکر کنم_ درست شده بود تقریبا
شاید با نهایت 5 دقیقه تاخیر برای منو که تو اپ همراه من نگاه میکنم به روز میکنه
دو مرتبه نگاه کردم، این بسته ی شگفتانه ش انگار به اون زودی اپدیت نمیشه مصرفشنقل قول:
تو همراه من هم که اثری ازش نیست
البته من چون با گوشی کار میکنم دیگه راحت سقف میذارم مشکلی پیش نمیاد
خوبه پس میشه بهتر مدیریت کرد
البته این حجم رو تو همراه من نشون نمیده! در کل اپ ایرانسل خیلی بهتره
نقل قول:من با ایرانسل زیاد کار نمیکنم، ولی این بسته هایی که توی همراه من هست و نشون داده میشه رو زود به روز کرده مصرفش رونقل قول:
حالا این یکی ها که کد دستوری باید بدی و این چیزا رو انگار خود آدم باید حواسش جمع باشه
مساله اپدیت زود ب زود نکته مهمیه! اما چیزی که منو نگران کرده مساله حجم دزدیشه، نمیدونم کی باید قطع کنم
چون به صورت واضح داره بیشترحسابم میکنه
سیمکارت من ۴ جی نیست مجبورم ۳جی دانلود کنم سرعتش حدود ۲۰۰-۳۰۰ تاس
همه چی خب مهمهنقل قول:
درسته که مثلا این بسته ی همراه اول هدیه س، ولی قرار هم نیست به عنوان هدیه بیاد یه چیزی از جیب مشتری برداره، حق با شماست.
دیروز البته من سقف 999 مگ که گذاشتم بعد مانده گرفتم دیدم نوشته 1014 مگ مصرف شده.
حالا در همین حد مثلا اختلاف باشه خوبه، که البته ممکنه به خاطر تفاوت مبنای محاسبه یا چیز دیگه ای هم باشه.
در کل عملکردش همراه اول بدک نبوده به نظرم، حالا ممکنه بقیه موافق نباشن...
بستههای اینترنت موبایل ترکیبی شبانه و روزانه حذف میشوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اعتبارش 17 ساعته 5 صبح تا 7 شب به من هم 100 تا دادمنتهی چه فایده(سرعت برای من بین 9 تا 2 مگ در نوسان بود اونم با مودم)
بسته های اینترنت شبانه قراره حذف بشن؟