نه که ما کلا همه دانشمندیم می خوایم نرم افزار های چند گیگیمون رو بزاریم تو نت:n08:نقل قول:
کلا مبین نت اعتقادی به اپلود نداره اگه روزی اینترنت 10 مگ هم بده باز اپلودش همینه. فقط اپلود رو میزاره که اطلاعات سند ورسیو داشته باشند.
نه که ما کلا همه دانشمندیم می خوایم نرم افزار های چند گیگیمون رو بزاریم تو نت:n08:نقل قول:
کلا مبین نت اعتقادی به اپلود نداره اگه روزی اینترنت 10 مگ هم بده باز اپلودش همینه. فقط اپلود رو میزاره که اطلاعات سند ورسیو داشته باشند.
فکر نکن همه مثل شما هستند.نقل قول:
من الان درام 10 گیگ اطلاعات برای سایتم اپلود می کنم با اونکه سرعت دانلود مبین نتم 2 مگ هم نتونستم 10 مگ رو هم درست حسابی اپ کنم. مجبور شدم خط دومم رو فعال کنم.
فکر نکن همه مثل شما هستند:n02:نقل قول:
فکر نکن همه مثل شما هستند.
من الان درام 10 گیگ اطلاعات برای سایتم اپلود می کنم با اونکه سرعت دانلود مبین نتم 2 مگ هم نتونستم 10 مگ رو هم درست حسابی اپ کنم. مجبور شدم خط دومم رو فعال کنم.
همه سایت ندارن:n02:بخوان فایل آپلود کنن:n02:
چرا از VPS استفاده نمیکنی؟نقل قول:
اطلاعاتم رو هاردمه داشتن VPS چه فایده ای داره؟ بالاخره باید اپلود بشهنقل قول:
نقل قول:نگفتم که همه سایت دارند، گفتم که همه رو با نیازهای محدود خودت مقایسه نکنی :n02:نقل قول:
منم سرعت آپلود خیلی برام مهمه!!!نقل قول:
سرویس 4 مگم 1 مگ آپلود داره
این سرویس 128 نامحدود هم 50 کیلو آپ رو میده:n12:
منم یه خط دیگه دارم الان 128 هست ولی 65 کیلو اپ رو میده چون کیفیتش هم خوبه خوشبختانه اصلا تو اپلود خرابی فایل ندارم.نقل قول:
نقل قول:256 محدود ... هر کی پینگ داخلیمو ببینه فکر میکنه خارجی بالای 300 400 هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------------
سرعت دانلود دیشب ... با منیجر فیکس بین 250 تا 300 میچرخید اما با networx میزد 500 ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]