همون پورت اررو قبلیه!!!بازم باید شکایت کرد!!!نقل قول:
بیشتر دانلودام 3 روز مهلت دانلود داشتن،که اونم به لطف مخابرات حذف شدن!!!!!
Printable View
همون پورت اررو قبلیه!!!بازم باید شکایت کرد!!!نقل قول:
بیشتر دانلودام 3 روز مهلت دانلود داشتن،که اونم به لطف مخابرات حذف شدن!!!!!
دوستان همه تماس میگیرید دیگه ؟؟
من که تماس گرفتم جواب قطعی خواستم ازشون و گفتم اینقد الکی الافمون نکنن یارو گفت خدا شاهده کلیه و مخابرات محدود کرده و داره بازرسی میشه خط ها حتی نامحدود هم برداشته شده .
گفت یه سری نامحدودا از مصرف منصفانه رد شدن و رایگان شبانه هام همینطور گفت معلوم نیست چند روز دیگ درست میشه ولی خیلی ها ممکنه محدود بشن به خاطر دانلود غیر منصفانه .
خوب اینجا من یکی که شبی 15 گیگ میگیرم خخخخخ شماها اگه هر کی براش درست شد بگه تست کنیم ببینیم واقعا راست میگن یا نه
من تماس گرفتم با سرپرست پشتیبانی گفت بعیده مشکل شبانه حل بشه مشکل از طرف صبانت است که اعمال کرده ....
اخه صبانت به مخابرات چه ربطی داره ؟
مخابرات اینترنتشو از از اونجا می گیره:n02:نقل قول:
یعنی دانلود شبانه پر!!!!!!!!!:n29:زندگی بدون دانلود نمیگذره!!بجر این مخابرات،دیگه چه شرکتی هست که دانلود شبانه داشته باشه؟؟البته با قیمت مناسب.
میگم این جشنواره شاتل چجوریاس؟؟
سرویس (ECO-Optimal (Free 2-7
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
مخابرات درست شد فعلا روزانم سرعتش درست شده امشب چک میکنم ببینم چی میشه ..... یا خدااااااااااا استرس داررررم و یه عالمه لیست دانلود :n19::n19:
سرعت روزانه که مشکل نداشت مشکل شبانس برار
روزانه که مشکلی نداشت و نخواهد داشت!!اصل کار شبانس!!نقل قول:
این دانلود شبانه خوب شد به ماهم بگین.
اقا جالبه خدایی من شب زدم دانلود سرعت 50 کیلو بود از 10 اومده 50 بعد روز بعدش تو روز زدم دانلود همون 50 بود زنگ زدم گفت آی پیتو عوض میکنم عوض کرد سرعتم رفت بالا ولی باز اخر شب ساعت یک که میشه این ارور میاد کنار ساعت ویندوز additional logon information may be required برا شما هم همینطور میشه ؟؟ من فک کنم آی پی ها رو همه رو اون تایم به یه آی پی خاص تغییر میدن که سرعت افت میکنه . ولی به نظرم سرعت از 10 رسیده به 50 امیدی نیت به درست شدنش