نه به روزانه که پشت سر هم دی سی میشم نه به شبانش 4گیگ دانلود میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه به روزانه که پشت سر هم دی سی میشم نه به شبانش 4گیگ دانلود میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب گویا شب خوبی بوده از نظر دانلود البته تو منطقه ما که اینطور بود
من ساعت 5 و 45 بود یک فایل گذاشتم دانلود 150 تا داشت سرعت میداد
اتافقا ميخواستم وايمكس هم بگيرم ولي ميترسم برم 100 و خورده اي هزينه مودم بدم و 60 تومني هم هزينه سريوس و اخرشم اونم سرعتش مزخرف باشه . من پينگ و سرعت آپلود برام مهم نيست ، فقط سرعت دانلود مهمه ، فك كنم كلا بايد نتو ببوسم بزارم كنار :41:نقل قول:
من امروز یه مشکل خیلی خیلی عجیب پیدا کردم
اونم اینه که بعد کانکت شدن هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم ولی بعد اینکه وی پی ان رو هم کانکت میکنم همه سایت ها باز میشن !
مشکل چیه ؟
وضع شبانه خیلی داره خوب میشه... من دوباره بعد از 9-10 ماه دیشب 2 گیگ دانلود کردم...
آفتاب: تعداد قابلتوجهی از کاربران ایرانی جیمیل، پیامی مبنی بر تلاش مشکوک برای دسترسی به ایمیل دریافت کردهاند. گوگل به این افراد پیشنهاد داده رمز ورود خود را سریعاً تغییر دهند.
بنا به گزارشهای رسیده، این اتفاق که بعدازظهر پنجشنبه 17 شهریور 1390 روی داده، در بیشتر شرکتهای فراهمکننده خدمات اینترنتی (آی.اس.پی)ها روی داده و منحصر به کاربرانی است که از داخل ایران به اینترنت متصل میشوند.
به گزارش خبرآنلاین، در هفته اول شهریور ماه نیز شرکتهای گوگل و موزیلا (تولیدکننده مرورگر اینترنتی فایرفاکس) از تلاشهای مشکوک برای دسترسی به حسابهای کاربری کاربران ایرانی جیمیل خبر داده بودند و به این کاربران توصیه کرده بودند با نصب آخرین نسخه این مرورگرها و استفاده از آخرین بهروزرسانیهای نرمافزاری و توجه به تمام نکات امنیتی شبکه، از امکان سوء استفاده افراد مشکوک جلوگیری کنند.
یک هفته پس از انتشار خبرهای مرتبط با عملیات نفوذ به حریم خصوصی کاربران ایرانی، هکر ۲۱ ساله ایرانی بار دیگر مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته است. او میگوید مستقل کار میکند.
به گزارش دویچهوله، در یک هفته گذشته، گمانهزنیهای بسیاری درباره جعل گواهیهای امنیتی کمپانی DigiNator برای نفوذ به حریم خصوصی دیجیتال کاربران ایرانی منتشر شد. بسیاری از کاربران در برابر این تهدید آسیبپذیر بودهاند.
آنطور که در گزارش امنیتی کمپانی Fox-IT آمده، تعداد گواهیهای به سرقت رفته از کمپانی امنیتی DigiNotar مستقر در هلند، نسبت به آنچه در ابتدا اعلام شده بود افزایش چشمگیری یافته است؛ رقمی که در ابتدا اعلام شده بود ۲۵۰ بود که در روزهای اخیر به ۵۳۱ رسیده است. رقم هراسآوری است؛ ۵۳۱ گواهی SSL جعلی که ۳۴۴ دامنه اینترنتی از جمله سرویسهای یاهو، فیسبوک، مایکروسافت، اسکایپ، AOL، موزیلا، فیلترشکن TOR و سیستم مدیریت محتوای وردپرس و سایت بالاترین را در بر گرفته است.
بله درست شدنقل قول:
یه تست بزن ببین ویس یاهوت کار میکنه؟ واسه من فعلا کانکت نمیشه
نه ویس فعال نیست.توروم که میرم ویس همه فعال نیست اما وب کم چرا فعاله:20:نقل قول:
حدف شود..............
:27: خبری هم از نامحدود شدن نیست گفتم که فقط بلدن ملت رو به بازی بگیرن