[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با سلام دوستان .
من مبین نت 1 مگ دارم چند ماه پیش با سرعت 130 دانلود می کردم امام الان سرعت همش روی 55 تا 70 میره ضمنا توی اهواز هستم دوستان آیا این عادیه خود مبین نت این کارو کرده یا مشکلی نیست . ضمنا این طرح های نامحدود داستانشون چیه ضریب 1 به 10 ؟؟؟
دوستان
یکی از دوستانم میخواد که وایمکس مبین نت بخره و میخواد یه اشتراک بلند مدت یکساله بگیره.حالا خواستم دوستانی که در تهران و به خصوص در تهرانپارس هستن بگن که کیفیت مبین چطوره؟
سرعتش واقعا اسمیه و ثابته یا نوسنان زیاد داره؟
ساعات رایگانش سرعتش بازم خوبه یا میشه در حد لاک پشت؟
با توجه به اینکه فروختن مجدد مودمش خته آیا شما گرفتن اشتراک مبین رو پیشنهاد میدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ ساعت 9:30. به نظرتون مناسبه؟
ping: 110 DL speed: 1.30 Mbps Up Speed: 0.25 Mbps
تا چند روز پیش که اشتراکم تموم نشده بود ۱ مگ خوب بود ولی شب ها همین ۵۰-۷۰ بودنقل قول:
خوبه. معمولیه کلا مبین نت روزهاش بهتر و ثابت تر شدهنقل قول:
باید ببینی شبانه تون چطوره
10 روزه مدام اینترنت قطع می شه. به پشتیبانی زنگ زدم گفت سراسری ولی داره بهتر میشه. می خواستم بدونم واقعاً سراسریه؟ در ضمن ساری هستم
RSSI:65
CINR: 34 مناسبه؟
تهران با این مشخصات ساعت 4 صبح 140 هم دانلود کردم. اما اینجا 110. چرا باید بین شهرستان و تهران اینقدر اختلاف باشه؟
سراسری؟؟نقل قول:
من 2 هفته اس گرفتم یه بار فقط ساعات رایگان قطع شد
این بزرگ ترین دروغ اهالی مبین نته ، در 90% مواقعی که این دروغ رو گفتن و وضع سرویسشون آشغال بوده من حداقل از 10 تا دوست که نت های مختلف داشتن پرس و جو کردم و هیچ خبری از خرابی نبود.نقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدم گفت سراسری
هرگز حتی به مبین فکر نکن. فقط در صورتی که خودت به دست خودت میخوای اعصابتو بهم بریزی. اینترنت هوشمند دایال آپ استفاده کننقل قول:
دوستان
یکی از دوستانم میخواد که وایمکس مبین نت بخره و میخواد یه اشتراک بلند مدت یکساله بگیره.حالا خواستم دوستانی که در تهران و به خصوص در تهرانپارس هستن بگن که کیفیت مبین چطوره؟
سرعتش واقعا اسمیه و ثابته یا نوسنان زیاد داره؟
ساعات رایگانش سرعتش بازم خوبه یا میشه در حد لاک پشت؟
با توجه به اینکه فروختن مجدد مودمش خته آیا شما گرفتن اشتراک مبین رو پیشنهاد میدید؟
سلام دوستان
من از مبین نت 128 گرفتم مودم گرفتم میشه لطف کنیدد راهنمایی کنید چطور کانفیک کنم مودم
مرسی