پس دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. شرمندهنقل قول:
قربون شما برم که این همه نسبت به من لطف داری عزیز دلم خیلی ممنون.نقل قول:
به 2002 دلیل هم که بگی XP سرترین ویندوز عامل نیست من ازش نمی کنم:31:. همیشه گفتم من زمانی XP رو رها می کنم که روی گیم ها و نرم افزار هایی که ازشون استفاده می کنم بنویسه XP Not Supported
از ویندوز های جدید خوشم نمیاد چون:
باید کارت رو ول کنی ببینی که مثلا Control Panel کجاست از کجا میشه به folder Option دسترسی پیدا کرد و خیلی چیزهای دیگه که بیخود و بی جهت و جهت تنوع و عضو شدن جو جاشون عوض شده.
واسه یه کپی پیست ساده باید فرم پر کنی (اغراق کردم ولی خداییش 100 دفعه از آدم کانفیرم می خواد)
به همه چیز گیر الکی میده.
ساده بگم واسه استفاده های تخصصی مناسب هست نه خانگی!
کلا از تم و ظاهر ویستا و سون خوشم نمیاد لاگون رو عشقه
قدرتش ثابت شد کمتر هست همین pes2009 رو نمی تونست فول اسکرین بیاره این نشون میده همین ویندوز کلی فضا از رو و هارد cpu و ... رو به خودش اختصاص میده پس نمی تونه بهینه باشه.
و ...
ولی به هر حال خوشحال میشم نظراتت رو توی پروفایلم بگی و از مزیاتی که می دونی از ویستا و 7 بگی می دونمی که آدم جهلی نیستم اگه واقعا ببینم خصوصیالت مثبتی داره که به اونها دقت نکرده بودم قبولش می کنم و مثل تقی تاکسی می گم : ها فکر خوبی چردم:31:
در آخر اگه بی حرمتی به عزیزان عشق ویستا و 7 کردم عذر می خوام ولی حقیقتا چون استفاده از ویندوز های ویستا و 7 فقط وقتم رو تلف کرد.و نتونستم ازشون استفاده کنم. چون شدیدا رفته بودن روی اعصابم
شما لطف دارید به این تاپیک عزیز وقتی کسی جواب نمیده یعنی کسی نظری نداره یا نمی دونه انتظار داری تک تک این بچه ها پست شما رو نقل قول کنن یکی یه مرتبه بگن با عرض پوزش نمی دونیمنقل قول:
این رو هم بگم بیشتر کاربرای فعال توی این تاپیک با بازی های دستکاری شده میونه ای ندارن و اکثرا دنبال چیزهای خیلی مهمتر و مفید تر از گزارش فارسی و عادل فردوسی پور و ... هستند. شما می تونی با پشتیبانی همین شرکت نوین پندار که بازی رو مورد لطف و عنایت خودش قرار داده تماس بگیری و کمک بگیری یا از فروشنده ای که خریدی. قربون شما موفق باشی ایشاا... (قابل توجه علی : خیالت راحت شد:46:) که مشکلت حل شه