زیاد مهم نیست فایروال خود ویندوز و همچنین فایروال آنتی ویروسها از فایروال این مودم ها بهتر عمل میکنهنقل قول:
فایوال این مودم ها سخت افزاریه.
Printable View
زیاد مهم نیست فایروال خود ویندوز و همچنین فایروال آنتی ویروسها از فایروال این مودم ها بهتر عمل میکنهنقل قول:
فایوال این مودم ها سخت افزاریه.
آره وصل میشه اما مشکل اینجاست که چرا این مودم symphony هم قطع و وصل میشه ؟نقل قول:
البته مدت زمانش خیلی بیشتر از اونیکی هست ولی خوب بالاخره این هم قطع میشه!
ممنونم از راهنماییتون اما متاسفانه درست نشد . همه کارها رو انجام دادم . حتی ویندوز رو عوض کردم اما نمیشه . اگه میشه تصاویر زیر رو یه نگاه بندازید ببینید چیزی دستگیرتون میشه یا نه ؟ :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ip رو به جای 192.168.1.3 بزنید 192.168.1.10 و همچنین در قسمت dns دو مقدار زیر رو به ترتیب وارد کنید:نقل قول:
81.12.49.100
8.8.8.8
به بقیه تنظیمات کاری نداشته باشید.
درود دوستان گرامی.
سرویس اینترنت من 128 نامحدود هست. (حسابگر کرمانشاه)، و مدل مودم هم TP-LINK
من تا چند روز پیش سرویس 512 حجمی داشتم. الان که 128 گرفتم اولاً سرعت کاهش محسوسی داشته و دوماً گاهی در باز کردن سایت ها مشکل به وجود میاد. مثل این که باید تنظیمات مودم رو تغییر بدم. چطوری تنظیمات رو مطابق سرویس 128 نا محدود کنم؟ برای این مودم و شرکت حسابگر چه آی پی ای رو باید وارد کنم تا به تنظیمات مودم وارد بشم؟و برای تغییر دادنش چه کار باید کنم؟ (چه تغییراتی بدم)
سپاس گزار میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما سرویس جدیدتون 4 برابر از قبلی سرعتش پایینتره و معلومه که کاهش سرعت محسوس میشه و این ربطی به تنظیمات مودم هم ندارهنقل قول:
ولی اگه میخوای به تنظیمات مودم بری این رو توی browser ( مثل internet explorer ) وارد کن 192.168.1.1
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
دوست عزیز اگه ip رو 192.168.1.1 بده که error میده این IP خوده مودمه و قبول نمیکنهنقل قول:
درود و سپاس از پاسخ شما.
منظور از "کاهش سرعت" کاهش نسبت به سرویس قبلی نبود. بلکه منظور افت شدید سرعت حتی نسبت به دیال آپ هست. و این مورد منو به شک انداخته.
من هم مودم زایکسل وایرلس دارم و به راحتی از موبایل و لپتاپ و .. به صورت وایرلس استفاده می کنم. تنظیمات مودم من بصورت زیر است:نقل قول:
------------------------------------------------------------------
در قسمت Network > WAN > Internet Connection :
Mode روی Routing
Encapsulation روی PPPoE
Multiplexing روی LLC
قرار داره و تو همین قسمت گزینه Obtain an IP Address Automatically انتخاب شده
در قسمت Network > LAN > DHCP Setup :
DHCP روی server قرار داره
در قسمت Network > NAT > General :
گزینه (Active Network Address Translation (NAT فعاله و روی SUA Only قرار گرفته
سلام دوستان
من دوتا مودم دارم یکی Tplink چهار پورت هست و یکی دیگه Linksys وایرلس. من می خوام اینترنت رواز Tplink بدم به Linksys که بتونم از Linksys بصورت وایرلس اینتر نت بگیرم. حالا واسه این کار باید چطور مودم ها رو کانفیگ کنم؟
مودم tplink رو رو حالت PPPoE تنظیم کن بعد با یه کابل به یکی از پورتهای مودم linksys بزن و وایرلس رو روشن کننقل قول: