دوستان hx7, hx9 بهتره يا sx230
با توجه به انتظاراتي چون كيفيت عالي عكس و راحتي كاركرد آن و خوش دست بودن دوربين و منوي راحت و در آخر كيفيت فيلم برداري
دوستان hx7, hx9 بهتره يا sx230
با توجه به انتظاراتي چون كيفيت عالي عكس و راحتي كاركرد آن و خوش دست بودن دوربين و منوي راحت و در آخر كيفيت فيلم برداري
جیگر ، من از تجربیات بقیه استفاده میکنمنقل قول:
لازم نیست ادم همه چی رو خودش تجربه کنه
سلامنقل قول:
کیفیت عکس D5100 توی نویز بهتره اما فیلم 600D و تنوع لنز هایی که ساپورت میکنه بیشتر وبهتره که این خیلی مهمه
همون تهران قیمتا بالاتره البته اگر سالم باشه ارزش داره از اون جا هم خریدنقل قول:
سلامنقل قول:
من برای شما D7000 رو پیشنهاد میدم که میشه 1.7 :5::8:
البته همه خاسته های شما رو جواب گو نیس :31:
شما باید کلا تجدید نظر کنید
ســـلام..نقل قول:
سلام
من رشتم گرافیکه این ترم عکاسی دیجیتال داریم برای درس تکنیک عکاسی.تا الان دوربین دیجیتال نداشتم و با آنالوگ کار کردم.
دیگه باید به فکر یه دیجیتالش باشم.
فعلا شناخت خاصی ندارم روی مدلها دارم یه سرچ میزنم.ببینم چی پیدا میکنم که مشورت بگیرم.
اما معیارام تا الان ایناست
تا چه قیمــت ؟ ! از 600 تومن میتونم معرفی کنم تا 10 میلیون !
دوربین خوب که کارت رو راه بنــدازه canon G12 .. قیمتشم 600 تومنه ..
canon D 550 ( نهصد تومن ) یا canon D 600 ( یه میلیون و خورده ای ) هم خوبن ولی اگه فقط برای همین یه ترم عکاسی دیجیتالت میخوای همون جی 12 خوبه .. اگه قیمتش برات مهم نیست دوربین های بهتری هم هست که میتونم بهت پیشنهاد بدم ..
توصیه استاد عکاسیمون : دوربین رو از هرجا گرفتین لوازم جانبی ش رو از یه جای دیگه بگیرین بهتره : )
:46:
این حرف رو قبول ندارم. کسی که از تجربه دیگران استفاده میکنه برا خودش خوبه و کسی که خودش تجربه نکرده نمیتونه به بقیه مشاوره بده.نقل قول:
نمیخوام از بحث اصلی منحرف بشیم ولی شرکتی که کارش دوربینه و کارش لنز و عدسی هست رو منو شما نمیتونیم به این سادگی زیر سوال ببریم. از دوربین گرفته تا تلسکوپ و دستگاه لیزیک و دوربین شکاری و ... کار شرکت نیکونه.
اوف ا میلیون.نه بابا:31::18:.......الان سرچ زدم دیدمش جزو دوربین های حرفه ایه.نمیگم بده.عالیه:40:اما برا من یه کم گرونه.نیمه حرفه ایه این خوب میشه.مثلا 600-700 قیمتش بشه خوبه.:10:نقل قول:
سلام عزیزم :20:نقل قول:
canon G12 10 مگاپیکسله بسه تینا؟من دوست دارم زومش کم نیاره ها.:10:ولی قیمتش عالیه.یه سوال دیگه قابلیت تعویض لنز داره؟
یه آدرس دارم برا بازار الان یادم نی ولی رفتم معدن دوربین و اینا بود.اونجا خوبه یا جمهوری؟نقل قول:
توصیه استاد عکاسیمون : دوربین رو از هرجا گرفتین لوازم جانبی ش رو از یه جای دیگه بگیرین بهتره : )
لوازم جانبی رم=سه پایه=کیفشه=دیگه چیه؟
تا قیمت 800 هر چی خوبه معرفی کن.اینم تا الان خودم پیداش کردم.canon sx30is...چه طوره؟:20:
نقل قول:
من تا حالا یک نیکون غیر حرفه ای هم معرفی نکردم که نیاز باشه اونو تجربه کنم چون به تجربه دیگران (اکثریت) احترام میزارم
اما این شما هستید که گویا با تعصب یا هدف این کار رو میکنید
برای من هیچ چیز مهم تر از این نیست که بهترین رو به دوستان معرفی کنم
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
منم شوخی کردم :10: :31:نقل قول:
شما باید توی معیار هاتون تجدید نظر کنید ، با هم جور نیستند :46:
این خیلی خوبه که به فکر بچه ها هستید. واقعا تو این سایت دارید زحمت میکشید.نقل قول:
منم اینو دوست دارم که بهترین معرفی بشه . شرکت نیکون مال بابام که نیست که تعصبش رو بخورم. شما تا کسی از چیزی دفاع میکنه اینو بهش میگید؟ خب منم میتونم بگم شما هم دارید از مارک خاصی دفاع میکنید. ببین دوست عزیز دوباره میگم .شما وقتی که چیزی رو خودتون تست نکردید و تو دست نگرفتید نمیتونید دربارش به دیگران مشاوره بدید. بهترین کار اینه بگید باهاشون کار نکردم. . من با کل مدلاش کار کردم.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه اون شرکتی یا مارکی رو که پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونن دارن چی میفروشن و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و البته بازم به تجربه نیاز دارم. دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن
ســـلام ِ مجـــدد : )نقل قول:
سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
canon G12 10 مگاپیکسله بسه تینا؟من دوست دارم زومش کم نیاره ها. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمتش عالیه.یه سوال دیگه قابلیت تعویض لنز داره؟
آره بسه .. اگه لنزش تعویض نشه که اصلا به درد نمی خوره : ))
77616333 شرکت نور نگارنقل قول:
یه آدرس دارم برا بازار الان یادم نی ولی رفتم معدن دوربین و اینا بود.اونجا خوبه یا جمهوری؟
لوازم جانبی رم=سه پایه=کیفشه=دیگه چیه؟
تا قیمت 800 هر چی خوبه معرفی کن.اینم تا الان خودم پیداش کردم.canon sx30is...چه طوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
88317855 شرکت نیکو نگرش
77615573 دید افراز
معدنش هسـت ولی از هرجایی نگیر
این سه تا جا میدونم خیلی خوبن مخصوصـا سومی .. : ) اول زنگ بزن قیمـت بگیر
+
لوازم جـانبـی هم رم و کیـف و رم ریــدر ( دوتا 4 گیگ بگیـر .. دوتا چون داغ که میکنه عوضـش کنی )
+
مـدل ها که خیلـی زیاده ولی چیزی الان به دردت بخـوره و خـوب باشه اینـاس --->
canon G12 .. canon G11
canon D550 .. canon D600 .. canon D60
nikon D70 .. nikon D80 ..nikon D700
سراغ هر دوربینـی نرو مثـلا canon D20 رو اصلا نبایـد بگیری ..
تا 800 تومن همـون g12 خوبـه :46: