الله اکبر ! یعنی فصل نقل و انتقالات تموم شده ؟!نقل قول:
تازه منچستر مث که می خواد هانتلار رو بخره ازمون ! :27:
الله اکبر ! یعنی فصل نقل و انتقالات تموم شده ؟!نقل قول:
تازه منچستر مث که می خواد هانتلار رو بخره ازمون ! :27:
نه نه ! یه ذره تاخیر داشت ! شروع شده ! ولی انگار یه اتفاق خیلی بزرگی افتاده !! :دينقل قول:
الله اکبر ! یعنی فصل نقل و انتقالات تموم شده ؟!
تازه منچستر مث که می خواد هانتلار رو بخره ازمون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله ! نوش جونشون !! :دي
رئال می خواد پیشنهادشو برای آلونسو تا 30 میلیون پوند افزایش بده ! چه خبره ؟!
سلامتی خبر خاصی نیست
یه سوال بروبکس ! از چه فیلمی خیلی خیلی خوشتون اومده ؟؟ یعنی منظورم انتهای فیلمه !
ببخشید اسپم شد ! :دي
این البیول خیلی دفاع خوبیه !! (الکی :دي )
نقل قول:
گروه ها رو میبندن همین میشه دیگه:31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خوب فکر کنم رئال همه ستاره ها رو بخره، تا فصل شروع بشه، در اینجا رو بخاطر بحث سیاسی تخته کنن، جمیعا بمونیم تو کف: دینقل قول:
خوب اینجا آروم شده! به خوردمون Tear Gas دادن جاتون خالی:31:
البته بگم این آرامش قبل از طوفانه همه چی 4 روز دیگه معلوم میشه منظورم مراسم معارفه رونالدو بود : د ینقل قول:
والا امروز چک نکردم ! ولی انگار امشب کسی الله اکبر نگفت ! :دي
اتفاقاً کمترین بازدهی رو توی اون پست داره! :13:نقل قول:
درنته فقط و فقط بلده بدوه!!! عمراً کاره دیگه ای بلد باشه! :18:نقل قول:
دقیقاً. :10:نقل قول:
عاشق سری فیلم های جیمز باند و رَمبو هستم. بازیگر مورد علاقم هم دنیل کریگ :40: و بعد از دنیل هم سیلوستر استالونه :40: هستش. :10:نقل قول:
یه چیزی تریپ همین 88minutes خیلی دوس دارم و نه اون قدر اکشن ! مثلا غیر اکشن هم فقط 8mile کمدیه هم بدم نمی اد ! :دينقل قول:
عاشق سری فیلم های جیمز باند و رَمبو هستم. بازیگر مورد علاقم هم دنیل کریگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد از دنیل هم سیلوستر استالونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اونجا بیشتر می پسندمش ! :دي منظورم اون قدر عقب نبودا ! مثل رونالدو منظورمه !نقل قول:
اتفاقاً کمترین بازدهی رو توی اون پست داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]