سلام
وقتی می خوام Medal Of Honor : Airborne رو نصب کنم به محض کلیک روی Autorun یا Setup سیستمم restart میشه
مشکل از چی هست؟
Printable View
سلام
وقتی می خوام Medal Of Honor : Airborne رو نصب کنم به محض کلیک روی Autorun یا Setup سیستمم restart میشه
مشکل از چی هست؟
کارت گرافیکت ممکنه درحد بازی نباشهنقل قول:
یا اجرای نرم افزاری پشت صحنه که بازی رو هی خارج کنه
کرک بازی رو عوض کننقل قول:
یه امتحانی بکن آنتی ویروس رو غیرفعال کن قبل از نصبنقل قول:
پس لطف کنین یه کرک سالم به من بیچاره بدین برای Splinter Cell ممنون میشم (double agent)
باز هم سیستم رو restart می کنه!!!نقل قول:
به این لینک برید:نقل قول:
آخر صفحه یکی از fixed exe ها رو بگیرد. اگه اون یکی مونده به آخر رو بگیرید بهتره چون اون فایل آخر برای کرک کردنش به Daemon tools احتیاج دارید و دردسر داره 1 کم دستور العملش رو هم زیرش نوشته.کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_4.shtml#Splinter%20Cell:%20Double%20Agent%20v1.0%20
لطف کنید دفعه دیگه هم درخواستتون رو داخل تاپیک درخواست کرک مطرح کنید.:46:
رئیس با این راهنمایی هم نشد!نقل قول:
یعنی مشکل از کجا بود؟ کرک ها رو نتونستی بگیری یا کلا با اجرا کردن بازی بازم مشکل داشتی؟نقل قول:
وقتی بازی رو نصب کردی توی cd کرک داشت؟ یعنی باید بازی رو کرک میکردی؟
اگه آره. بازی رو دوباره نصب کن ولی کرکش نکن. بازی رو اجرا کن ببین اروری چیزی میده یا بازم همونجوریه.
اگه همونجوری بود فکر میکنم کلا بازیت مشکل داره.
نه! سی دی کرک نبود توش ولی حالت نسب شده بود و فقط اکسترس کرد!!!! و هیچ اروری هم نمیده!!!!نقل قول:
نمیدونم! اون کرکی هم که شما گفتی رو دانلود کردم و فقط حجمش 2 مگابایت بود و کاری نکرد!!!! فایل اگزه خودش 24 مگابایت هست
آهان.نقل قول:
خوب والا تنها راه دیگه ای که به ذهن من میرسه تغییر دادن کامپتیبیلیتی هست. چون بازی 1 مقدار قدیمی هست ممکنه با ویستا مشکل داشته باشه. درضمن ویستا شما 64 بیت هست که 1 مقدار گیر تره.
برای تغیر کامپتیبیلیتی هم روی آیکون بازی رایت کلیک کنید و به قسمت properties برید بعد هم به تب compatibility برید و سیستم عامل رو به xp تغییر بدید.
امیدوارم اینجوری درست بشه. چون الان 2 حالت داره فقط یا با ویندوز مشکل داره یا بازی خرابه.
این مشکل رو من قدیما با 1 بازی دیگه داشتم. فکر میکنم neighbours from hell بود. توی xp وقتی روی بازی کلیک میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد ولی توی ویندوز 98 درست بود !
این کار رو هم انجام داده بودم ... نشد که نشد!:41:نقل قول: