میشه بهم بگین از کجا می تونم XBOX 360 اورجینال بخرم ؟ منظورم اینه که کپی خور نباشه ؟:31:
میشه بهم بگین از کجا می تونم XBOX 360 اورجینال بخرم ؟ منظورم اینه که کپی خور نباشه ؟:31:
1 - کلا گرونه و خیلی هم به microsoft انتقاد شده سر همین مسالهنقل قول:
هارد 120 حدودا 100 دلاره در حالی که هارد 500 الان 50 دلاره
2 - بله میشه
3 - $299.99 دلار
تهران - پشت شهرداری (توپخونه) - پاساژ لباف . همکف و زیر زمین . راحت پیدا میکنی .نقل قول:
یه موضوع تقریبا بی ربط راجع به اطلاعات فروشندگان کنسول تو مرکز فروش کنسولمون (توپخونه) :
جالبه از مغازه داراش که سراغ 360 خام میگیری ( کپی خور نشده) . با تعجب میگن میخوای چیکار . میگی میخوام Live بازی کنم . نصفشون نمیدونن Live چیه . نصفشونم که یه چیزایی شنیدن میگن برو با کپی خور Live بازی کن . بهشون بگی Ban میشی . بازم 80% درصدشون نمیدونن چی میگی و 20% در صد دیگه میگن برو داداش این چیزا چیه میگی برو با خیال راحت بازی کن از این خبرا نیست :31:
یعنی اگر دستگاه ایکس باکس من کپی خور شده باشه حتی اگر بازی اورجینال ( که می دونید چقدر گرونه ) واسش بخرم بازم بن میشم؟؟؟
تو پاساژ رضا همینطوری فله ای ریخته !!نقل قول:
هم با دسته داره هم بدون دسته .
دسته ایکس باکس چنده قیمتش ؟
سلام به دوستان گلم میشه هارد اکسترنال رو به XBOX 360 وصل کرد اگه میشه هیچ ایرادی نداره برا دستگاه مشکلی نداره بعد باید چه مدلی وچطوری باشه بازی روش نصب میشه
به احتمال خیلی زیاد بله...نقل قول:
از 35 تومن میدن تا 60 تومن. تفاوت رنگش هم 2الی 3تومن هستنقل قول:
من دسته ی Elite رو 38 گرفتم .
بله دوست عزیز.نقل قول:
هر دستگاهی که قابلیت Host داشته باشه دیگه براش فرقی نمیکنه که چه مدل و چه ظرفیتی باشه .
فقط بیشتر سعی کنید از Device هایی استفاده کنید که برق 5v خوده USB براش کافی باشه ونیازی به Adaptor نداشته باشه.
100%نقل قول:
دشبورد جدید مشخصات فرمور دستگاه شما رو میفرسته برای مایکروسافت و به سه سوت بن میشوید .
فرم ور جدید معروف به LT یا همون لایت تاچ امضای دیجیتالی شرکت سازنده رو جعل کرده (که البته خلاف قوانین هکر هاست ولی مایکروسافت هم اجازه نداره اطلاعات دستگاه های یوزر هاش رو بدزده برای همین این کار رو کردند) برای همین دیگه با فرستادن مشخصات فرم ور دستگاه امکان شناسایی دستگاه های کپی خور نیست و مایکروسافت باید به روش های جدید روی بیاره ، ولی در کل مایکروسافت در مقابل هکر ها شرکت خیلی خیلی خیلی ضعیفی هستش به طوری که محرمانه ترین اسرارش روزی 500 بار هک میشوند و در دسترس همه قرار میگیرند ، چه میشه کرد بیلی یه دیگه :27:
اگر نمیدونید امضای دیجیتال چیه ، همان طور که دوستان در تاپیک PSP نمیدونستند و برای همین بود که نمیتونستند توضیح بدهند که یک کنسول چه طوری فرمور اصلی رو از انگولی شده تشخیص میده پیشنهاد میکنم که اینجا رو بخونید که بحث به آسمون نکشه باز :
همین روزاست که برای PS3 و PSP هم امضا های دیجیتالی جعل بشوند و اون موقع بدون پاندورا و جنگولک بازی میتونید دستگاه رو کپی خور کنید ، در حقیقت این بزرگترین مشکل کنسول هایی هستش که فرمورش آپدیت میشه !کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%85%D8%B6%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84
باید صبر کرد دید تا به کی برادران هکر خویشتن داری میکنند :27:
راستی یه سوال بازی استراتژیکی برای X360 وجود داره؟