سلام دوستان برای ثبت نام آنلاین یا نمایندگی شاتل مدارک هویتی مثل کپی کارت ملی از مالک خط میخواد؟ خط به نام خودم نیست و فقط کد ملی مالک خط دارم
Printable View
سلام دوستان برای ثبت نام آنلاین یا نمایندگی شاتل مدارک هویتی مثل کپی کارت ملی از مالک خط میخواد؟ خط به نام خودم نیست و فقط کد ملی مالک خط دارم
دوستان این چند روز snr کم نشده؟؟
از من اومده زیر 10 بعضی وقتها هم ناگهانی میاد روی 6 و 7!!!!
به نظرتون عیب از سمت شرکت و مخابرات هست یا سیم های داخلی (خودم کشیدم ی 2سالی میشه) مشکل پیدا کرده؟؟؟
فکر نکنم. از من که فقط همون کد ملی مالک خط و گرفت. مدرکی از مالک نخواست.نقل قول:
سلام.
دوستان کسی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توی جشنواره هست رو گرفته؟
سرعت رو روی چه مقداری میبندند؟
برای مشتریان فعلی هم میشه سفارش داد؟
با شروع فصل پاییز، مشتریان جدید وفعلی شاتل در سراسر کشور میتوانند از تاریخ ۱ تا ۳۰ مهر ۹۷، از پیشنهادهای ویژه شاتل بهرهمند شوند.نقل قول:
ممنون از داخل پنل چک کردم همچین گذینه ای داخلش نیست.نقل قول:
اگه سرعتش باز باشه خیلی گذینه خوبی برای مشترکین حجمی هست، چون یکماه دیگه سرویس حجمی که پارسال اتوماتیک تمدید شد، زمانش به پایان میرسه...
سلام
دوستان میشه یکی به زبان ساده بگه که تفاوت سرویس حجمی و غیر حجمی چیه ؟
من سرویس جدید تمدید کردم 512 - یکساله - 25 گیگ / داخل پنلم 12.5 گیگ هست موجود هست / سرعتش به شدت پایین هست اصلا راضی نیستم .....
سلامنقل قول:
سرویس حجمی : سرعت تا سقف کشش خط آزاده اما با حجم پایه کم و باقی رو باید جداگونه بخرید
سرویس غیر حجمی : سرعت دقیقا همون سرعت اسمی هستش حجم هم چیزی که نوشته شده باید نصف کنید چون توی لیست سرویس حجم داخلی تعریف شده و داخل پنل حجم بین الملل
اگر سرعت فعلی شما 64 کیلوبایته درسته و طبیعیه
تشکر بابت توضیح کامل . فقط چطوری باید در سایت شاتل تشخیص بدیم کدوم سرویس حجمی و کدوم غیر حجمی هست . و آیا بعد از تمدید سرویس میشه با پرداخت ماوتفاوت تغییر داد ؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
سرویس های غیر حجمی با fair شروع میشن و سرویس های حجمی فکر کنم با NFG یا FG شروع میشدن
برای تغییر هم به صورت پایان دوره میشه کاملا تغییر داد ولی میان دوره رو حتما باید با پشتیبان تلفنی درخواست بدید تا براتون تغییر بدن