دوستان DNS server های 77.77.77.77و 77.77.77.78 های وب هم برای شما از دیشب کار نمیکنه؟ دیشب تا الان هیچ پینگی نمیده همش تایم اوته خیلی مسخره است dns شرکت پوکیده وای به حال dns گوگل :n04:
Printable View
دوستان DNS server های 77.77.77.77و 77.77.77.78 های وب هم برای شما از دیشب کار نمیکنه؟ دیشب تا الان هیچ پینگی نمیده همش تایم اوته خیلی مسخره است dns شرکت پوکیده وای به حال dns گوگل :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونستید های وب برای این تبلیغات و تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات دور زمین والیبال در لس آنجلس آمریکا چقدر هزینه میکنه ؟؟؟
تبلیغ نت 8 مگ میکنه؟ چقدر ما عقب موندیم از بقیه!!!
دوستان های وب فقط داره کاربر میگیره، وضعیت تک کانکشن رو نمیدونم اما پینگ تایم سرور خارجی بازی آنلاین من میانگین 750 شده! یعنی فاجعه.. . آسیاشت که اوصل بدترین پینگ رو داره، نصف خای وب داره پینگ میده! به هر حال مصرف نت من کمه ب خاطر همین بسته برنزش در میاد ماهی 6-7 تومن، اما سرویس اصلی من نیست،
تبلیغ نت 8 مگ میکنه؟ چقدر ما عقب موندیم از بقیه!!!
دوستان های وب فقط داره کاربر میگیره، وضعیت تک کانکشن رو نمیدونم اما پینگ تایم سرور خارجی بازی آنلاین من میانگین 750 شده! یعنی فاجعه.. . آسیاشت که اوصل بدترین پینگ رو داره، نصف خای وب داره پینگ میده! به هر حال مصرف نت من کمه ب خاطر همین بسته برنزش در میاد ماهی 6-7 تومن، اما سرویس اصلی من نیست،
نقل قول:
اینجوری که شما میگینم نیست . من کاربرای اینجارو نمیگم برای کسانی که خودم براشون سرویس گرفتم میگن . در ضمن اینجوریم که شما میگین اینگاری بقیه شرکت عالین فقط همین های وب افتضاح همه شرکتهای اینترنت تو ایران همشون مشکل دارن کدومشون تا حالا کاربرا رو تونستن راضی نگه دارن .
نقل قول:
اینجوری که شما میگینم نیست . من کاربرای اینجارو نمیگم برای کسانی که خودم براشون سرویس گرفتم میگن . در ضمن اینجوریم که شما میگین اینگاری بقیه شرکت عالین فقط همین های وب افتضاح همه شرکتهای اینترنت تو ایران همشون مشکل دارن کدومشون تا حالا کاربرا رو تونستن راضی نگه دارن .
نقل قول:
خیلی برام جالبه وقتی از شرکتی خرید می کنیم و شرکت پهنای باند سرویس 128-256-512 یا 1مگمون رو تا 4 مگ باز می ذاره و مثل بنز دانلود می کنیم زنگ نمی زنیم بگیم ممنون که داری چند برابر پولی که دادم داری بهم خدمت رسانی می کنی بعدش تو شرایط فعلی که فیلترینگ هوشمند داره انجام میشه و پهنای باند شرکت خصوصیا گرفته شده و شرکتا دارن همون سرعتی که بابتش پول دادیمو بهمون میدن می خواییم بریم شکایت کنیم،ایمیل بفرستید ولی فقط خودتونو ضایع کردین ، قبل از گیر دادن به های وبو شاتلو پارسو ... یه کم سرچ کنین ببین اوضاع زیر ساخت مملکت چجوریه
سرویس ۲۵۶ های وب توی تایم رایگانش چقدر سرعت داره
کسی میتونه از تایم رایگانش موقع های ساعت ۲:۳۰برام عکس بزاره؟
نقل قول:
نه چقدر؟:n19::n19::n19::n19: