یعنی حاضری بری آسیا دزد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره خودمون زیادش کردیم تا رضایتتون جلب بشه و خطتون رو تخلیه نکنید :n10::n01:
Printable View
یعنی حاضری بری آسیا دزد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره خودمون زیادش کردیم تا رضایتتون جلب بشه و خطتون رو تخلیه نکنید :n10::n01:
من و تو که قربانی شدیم :n09:نقل قول:
نوبت محمد و lamp23 هست :n19: یکی بره آسیاتک، یکی هم بره شاتل، الله یخلق ما یشاء و لهم فی جنة خالدون :n12::n16:
جناب lamp كه از كارمندا هستن بفهمن رفته از شاتل گرفته كه اخراجش ميكنن :دي:n02:
نه با شاتل بودم!نقل قول:
چه فایده شما دان استریمو زیادش کنید ولی ما که ibs زیر دستمونه هی باید هر روز بدبختی بکشیم و درستش کنیم شما هم نشستید زیر کولر و همش کاربرا رو سرکار میزارید و مسخرشون میکنید
امروز ibs اعصابمو داغون کرد نمیدونم چی شده بود فکر کنم این علی(همون هکر معروف)ه/کش کرده بود دیگه خسته شدم از بس ibs رو درست کردم شاید این ماه انصراف دادم نمیخوام نفرین مردم گریبان گیرم بشه خودم هم خیلی خسته شدم:n14:
من که میرم پارس شنبه درخواست تا دوشنبه تخلیه تا پنجشنبه رانژه :n19:نقل قول:
خیلی فرقی نداره، فقط تو چت روم ها آخرش هی کار به فحش و دعوا میکشه، الان کمتر میکشه :n25:
lamp23 هوی! (پسرعمه زا) بیا این دان استریم ما رو هم زیاد کن جان خودت :n14:
خوب پس دیگه خودت میمونی محمد :n24: میری آسیاتک، بعدش اگر کار نکرد، روز دوم انصراف میدی، میری شاتل، هزینه اش هم بذار به حساب همون 20گیگی که صفا کردی :n19:
بقول دزفولیا: مناد بندیرش :n19: (بمون منتظرش تا با چنین سرعتی اتفاق بیفته).نقل قول:
تازه هفته ی دیگه نیمه شعبانه، یه هفته اینور، یه هفته اونور، کارمندان محترم به فراخی مفرط دچار میشن :n10:
نه سروش جان شما اول وآخرش مشتری خودمونی اینو تجربه ثابت کرده :n02:نقل قول:
اگه بحث کنی دان استریمتو کم هم میکنم :n19:
ولی سروش هر جا میری سمت آسیاتک نرو ، کیفیت گازوئیلی سرعت لاکپشت خدمات ...وز :n02:
اون وی پــی انـ هم معلوم نیست کار کنه واسه دوستم (شاتل 128 ) کلا وی پـــ انــ کار نمیکرد حالا نمیدونم پورتهاشو بسته بودن یا .....
اخه lamp که ضحی ست و تو اکسینی چطور دان استریمتو زیاد کنه؟!!!!!!:n13:نقل قول:
2 راه داری یا اینکه تخلیه کنی و بری ضحی که lamp دان استریمتو زیاد کنه یا من به بچه های اکسین سفارش کنم
فقط از شر مخابرات راحت شم رانژه شدنم سریعه ( واسه من سریعه :n10:)نقل قول: