اون قضیش با ما فرق داره ما هر 10-15 مین دیسکانکت میشیم فقط هم مختص لیگ نیست تقریبا همه بازی های انلاین از جمله دوتا استیم XBL و PSN دچار این مشکل شدندنقل قول:
Printable View
اون قضیش با ما فرق داره ما هر 10-15 مین دیسکانکت میشیم فقط هم مختص لیگ نیست تقریبا همه بازی های انلاین از جمله دوتا استیم XBL و PSN دچار این مشکل شدندنقل قول:
روش منو برین الان 5 بار امتحانش کردم درست میشه
اگه نشد من 1000 تا rp میدم بهتون :n06:
ببخشید من دقیق متوجه نشدم دقیقا چه زمانی باید آن و کنیم و چه زمانی آف؟نقل قول:
زمانی که دیسکانکت شدی Alt tap کن hostspot shield رو بازش کن pause protection رو بزن بعد یه صفحه دیگه باز میشه pause now رو که بزنی ریکانکت میشی :n26:نقل قول:
اگه دوباره شاید بعد از 20 دقیقه دیگه که دیسکانکت شدی دوباره hotspot shield رو بازش کن start protection رو بزن دوباره ریکانکت میشی :n02:
اگرم وقتی بازی رو شروع کردی ولی hotspot shield رو on نکرده بودی بعد از دیسکانکت شدن on کنی بازی ریکانکت میشه :n01:
همین :n02:
اگه سریع بعد از دیس کنکت دکمه کنکت رو بزنی وصل نمی شه ولی اگه 5 ثانیه صبر کنی بعد بزنی راحت وصل می شه ...:n09:نقل قول:
من که دارم با همین روش بازی می کنم و اصلا مشکل ندارم نه نیاز به برنامه هست که پینگم رو داغون کنه نه هیچ چیز دیگه وفقط کلا 10 ثانیه نیستم :n06:
خوب بدبختی من HSS آن میکنم اصلا لاگین نمیشه :/نقل قول:
کلا پدر پینگ رو در میاره
از kerio که بهتره :n22:نقل قول:
kerio پینگ منو که 160 بود رو میبرد 470 یا بیشتر :n29: ولی با Hotpot پینگو خیلی ببره بالا میکنه 200
hotspot پینگ منو از 120 میبره 500
ماله من درست شده :26::26: