ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﭼﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮐﯽ ﺍﺯ ~ﺍﺭﺱ ﺍﻧﻼﯾﻦ ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﺗﺮﻩ ﺍﻻﻥ ﺷﺎﺗﻞ ﺳﺮﻭﯾﺲ۱۲۸ ﺑﺎ ۵۱۲ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩﺵ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﯾﺎ ﺗﻮ ~ﺍﺭﺱ ﺍﻧﻼﯾﻦ ﻩ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ ﮐﻼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﭼﻄﻮﺭﻩ ﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻣﺮﮐﺰ ﺭﺩﺍﻧﯽ ~ﻭﺭ ﻫﺴﺘﻢ
Printable View
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﭼﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮐﯽ ﺍﺯ ~ﺍﺭﺱ ﺍﻧﻼﯾﻦ ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﺗﺮﻩ ﺍﻻﻥ ﺷﺎﺗﻞ ﺳﺮﻭﯾﺲ۱۲۸ ﺑﺎ ۵۱۲ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩﺵ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﯾﺎ ﺗﻮ ~ﺍﺭﺱ ﺍﻧﻼﯾﻦ ﻩ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ ﮐﻼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﭼﻄﻮﺭﻩ ﻣﻦ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ ﻣﺮﮐﺰ ﺭﺩﺍﻧﯽ ~ﻭﺭ ﻫﺴﺘﻢ
دوستان از دیشب تو اینترنت کانکشنم یک کانکشن درست شده به اسم اینترنت 1.هرکاری هم میکنم پاک نمیشه دوستان واسه شما هم همچین چیزی پیش امده مال چیز پی انم نیست.نمیدونم از کجا امده؟:18:نقل قول:
اخر الزمان شاخ و دم نداره که!
لشکر صاحب الزمان خودتو واسه اخر این هفته اماده کن که سختی های اکنون امتحان الهی است
شاید ویروسی چیزیه تروجانینقل قول:
شاید اگه کسی غیر خودت با سیستم کار میکنه اومده کانکشن ساخته
بله!نقل قول:
چیزی نیست هی میگم AOL خرابه میگی نه!
این همون V,P,Nه AOL هست دیگه :31: وقتی تنظیمات AOL دستی بشه خودش یه کانکشن میسازه به نام (THE INTERNET (1 که دقیقا کار V,P,N رو میکنه
با اون تنظیمات یه V,P,N مجازی ساختی که سرعتشم نسبت به پورت AOL کمتره البته میتونی همینجوری با پورت AOL هم کار کنی ولی چون V,P,N ساخته فرقی نداره و بهرحال سرعتش کمتره
AOL فعلا مشکل داره و این تنها راهیه که میشه باهاش رفع هیتلر کرد اگه بری تو تنظیمات میتونی RESET کنی ولی دیگه کار نمیکنه
اگه AOL هم SIGNOFF کنی اون کانکشن هم دیسی میشه خودش
----------
تماس گرقتم با پارس گفتن اختلاله و بزودی حل میشه!
سلام دوستان .
من موندم از پارس آنلاين برم يا بمونم ، ميترسم از چاله در بيام بيوفتم تو چاه ، تاپيك آسيا تك رو خوندم بچه هاي اونجا هم همه ناراضي هستن ، به نظرتون از مهر ماه و با شروع مدارس و دانشگاه ها و ادارات سرعت بهتر نميشه ؟؟؟:دي
اينكه سرعت شبانه پايينه واسه اينه كه تعداد زيادي در حال دانلودن يا نه خود پارس سرعتو ميبنده ؟؟؟ اگه دليلش تعداد دانلود كننده هاي زياد باشه فكر كنم از مهر سرعت يه مقدار بايد بهتر بشه ؟؟؟
من خودم از اسیا اومدم پارس بد نیست پشتیبانی اونجا هم مثه پارس تعطیله :31: اسیا مثه اینکه جدیدا تمام سرعتاش واقعی شده ولی تو پارس من با 1 مگ شبانم واقعی میشه یعنی 100 تا 150 صبح زود مثلا ساعت 5...6 هم 230 میشهنقل قول:
وقتی اسیا بودم سرعتا واقعی نبود 1 مگم تو همه ساعات 230 تا دانلود میکرد حتی شبانه
اسیا رو پیشنهاد میکنم ولی مراقب چندتا چیز باید باشی : مثه اینکه قراره تمام سرویس های شبانه رو نیم بها کنن یعنی رایگان تعطیل و همینطور که میدونی در حال حاضر سرویس های پایین 5 گیگ شبانه نیم بها هستند و اینکه یه سری دیوانه ی بیکار تو اسیاتک نشستند هر یکی دوماه یکبار از سر بیکاری تعرفه هارو عوض میکنن
اگر مشکل اینکه وقفه پیش نمیومد بین خروج و ورود بین شرکت ها و اگر این مراحل از مخابرات فاشیست نمیگذشت من تند تند شرکت عوض میکردم :31:
چرا V پی ان وصل مکینم بعد چند دقیقه اینترنتم قطع میشه؟
مشکل رفع شد.هم یاهو و هم وی پی ان به راحتی بالا میاد:8:نقل قول:
اگر ميخواي اي دي اس ال استفاده كني هيچ فرقي نداره همه شركت ها مثل هم هستن من همه رو تست كردم الان هم كه اينترنت 3 مگابيت رسپينا داريم اين هم آشغاله. وايمكس گرفتم براي من كه بهتره. تازه نميدونم الان تقسيم 1 به 10 انجام داده يا نه ديگه هيچي بنداز آشغال. پارس آنلاين و صبانت و شاتل و فن آوا هم كه براي سپاه هست و كلا سرويس دهي خوب نيست.نقل قول: