از ساعت 1 اینترنت بیست نت قطع هست
Printable View
از ساعت 1 اینترنت بیست نت قطع هست
صبا نت دارم سرویس 512 مخابرات سلمان سرعت شبانه 30 ممنون از وزیر ارتباطات که گفت پهنای باند 10 برابر خواهد شد دم خروس و قسم ......
سال نو مبارک
و باز یک نمونه دیگه از شاهکارهای مخابرات!!(شک نکنید که به عمد این کارها رو انجام میدن...کاربرایی که شبانه رایگان دارن دلیلش رو خوب میدونن)
لحظه اتصال به ساعت رسمی کشور (بعد از اینکه از راس ساعت 00:00 بامداد 2 فروردین ، 1 ساعت زمان رسمی کشور جلو کشیده شد)ساعت 01:53 دقیقه هست...در حالی که در پنل کاربری مخابرات لحظه برقرای اتصال رو ساعت 02:53 نشون میده!!(اون تاخیر یک دقیقه ای بین ساعت رسمی و پنل کاربری بخاطر سرعت عمل بنده هست!)
سلام دوستان عید بر همگی مبارک باشه .
خیلی هم اکنون افت سرعت دارم ایا برای شما هم همینطور هستش ؟
از کدوم شرکت داری ؟ مخابرات ؟نقل قول:
در مورد مشکل پست بالا با پشتیبانی تماس گرفتم(البته اینقده سماجت به خرج دادم که بالاخره به اپراتور وصل شد!) و علت رو جویا شدمنقل قول:
گفت که در حال آپدیت سرورهامون هستیم!
این می تونه خبر بدی باشه...چون ممکنه به پهنای باند بازه رایگان و محدودیت های هرچه بیشتر از سمت مخابرات هم مربوط بشه:n15:
چند روز دیگه مشخص میشه...
فقط می تونم بگم خدا به خیر بگذرونه
up............
سلام دوستان مخابرات طبق چه ساعتی شبانه رایگان میشه ساعت1 جدید یا ساعت1 قدیم من تا حالا 1 گیگ و نیم سرم کلاه رفته داخل خود پنل هنوز ساعت قدیم هست
سلام به همگی
امیدوارم سال پر خیر و برکتی پیش رو داشته باشید.
من قبلا از تعرفه ۶ ماهه سراسری مخابرات استفاده میکردم که شبانه هم داشت. یه چند مدتی خونه نبودم تعرفه رو عوض کردم.
دیروز باز میخواستم برش گردونم به ۶ ماهه سراسری که متوجه شدم اصلا دیگه همچین چیزی تو لیست تعرفه ها نیست! زنگ زدم به ۲۰۲۰ گفتم کدوم یکی از تعرفه هاتون شبانه داره؟ گفتن سراسری ۶ ماهه و ۱۲ ماهه. وقتی بهشون گفتم که اینایی که شما میگید از لیست حذف شده؛ چند دقیقه منو پشت خط نگه داشت و بعد گفت که این تعرفه ها حذف شده و فعلا اینترنت شبانه نداریم!!
دوستان کسی میدونه قضیه چیه؟
مگه میشه اینترنت شبانه رو کلا حذف کنن؟
نامحدود رو که ورداشتن، شبانه رو هم اگه وردارن دیگه چیش میمونه؟!!
این چه وضعیه.