چون در حال کار و کپی کردن هارد افتاده به احتمال زیاد هد هارد آسیب دیده و به مرور زمان هد از کار افتادهنقل قول:
اگه هاردتون گارانتی داره برای گارانتی ارسال کنین تا تعویضش کنن (البته اگه اطلاعاتش براتون مهم نیست)
Printable View
چون در حال کار و کپی کردن هارد افتاده به احتمال زیاد هد هارد آسیب دیده و به مرور زمان هد از کار افتادهنقل قول:
اگه هاردتون گارانتی داره برای گارانتی ارسال کنین تا تعویضش کنن (البته اگه اطلاعاتش براتون مهم نیست)
چرا اتفاقا بیشتر اطلاعاتم مهمه برامنقل قول:
و چون فایلای خیلی شخصی توش دارم ، نمیتونم به هر جایی اطمینان کنم
موندم چه کنم
سلام دوستان
هارد من هنگام بالا اومدن ویندوز،کپی کردن،نصب یه بازی،لود کردن یه نرم افزار و ... خیلی خش خش میکنه!:n36:
یه صدا غغغغغغغ غغغغغغغغغغغغ میاد:n41:
این نشانه ی یه مشکله؟
دوست عزیز اگه اطلاعات براتون مهمه چاره ای جز اعتماد به یکی از مراکز معتبر و تخصصی بازیابی اطلاعات هارد نداریننقل قول:
راستی حجم هاردتون چقدره ؟
1 ترابایتنقل قول:
شما جای مطمئن سراغ دارید؟
سلام دوستان
یه هارد اکسترنال دارم روی لب تاب با usb3 سرعتش عالیه ولی روی usb2 ادمو پیر میکنه . تا اونجایی که فهمیدم روی 2 برق کمتری داره سرعت خوندنش کمه.
قسمت اتصال که نگاه میکنم دو قسمت مجزاس فکر میکنم یکی برای برق هست یکی برای رد و بدل اطلاعات . درسته ؟
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه برق جدا بهش وصل کرد ؟
سلام .نقل قول:
USB2 اصولاً سرعت کمتری داره در مقایسه با USB3 و با برق رسانی جداگانه و یا هر کار دیگه ای نمیتونید سرعت رو بیشتر کنید . هارد اکسترنال اگر از USB3 پشتیبانی میکنه باید به USB3 لپتاپ متصل کنید تا سرعت خوبی داشته باشید .
اگر هم پورت USB3 کم آوردید میتونید از کارت USB3 PCIe استفاده کنید به شرطی که لپتاپ این قابلیت رو داشته باشه که بتونید این کارت رو روی لپتاپ نصب کنید یا اینکه از USB 3 Hub چند پورته استفاده کنید .
با سلام خدمت اساتید گرامی
من یک عدد هارد 2ترا (پاسپورتی) دارم که بالا نمیاد . ایکون داخل مای کامپیوتر هستش ولی حجم نشون نمیده . اسم درایو رو هم تغییر دادم ولی درست نشد . عکس را هم ضمیمه میکنم لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
سلام .نقل قول:
همانطوری که در عکس مشخص هست پارتیشن هارد دیسک اکسترنال RAW شده . اگر اطلاعات مهمی دارید طبق روش گفته شده در تاپیک زیر عمل کنید .
اگر هم اطلاعات مهم ندارید پارتیشن رو با فایل سیستم NTFS فرمت کنید تا بتونید مجدداً استفاده کنید .
قبل از هرکاری توصیه میکنم روی سیستمهای دیگه هم تست کنید شاید مشکل نداشته باشه .
سلام دوستان خسته نباشید
یه هارد دارم بدسکتور زیاد داره.میخواستم قسمت های بدسکتور دار از پارتیشن حذف بشه
راهی هست که بشه این کارو انجام داد؟