کانن SX20 یا 230 البته کمی قیمتش بیشترهنقل قول:
و سونی H70 که قیمتش زیر 300 هست
کانن SX20 یا 230 البته کمی قیمتش بیشترهنقل قول:
و سونی H70 که قیمتش زیر 300 هست
نقل قول:شما با این پول می تونید دوربین sony nex-3 رو بخیرد که از لحاظ کیفیت عکس و فیلم اصلاً با سری g کانن قابل مقایسه نیست.نقل قول:
شما با چندتا از مدلاش کردید که کلا کامپکتاشو میبرید زیر سوال. ؟نقل قول:
مدلای s8110 و s9100 , p500, P700 , L120 مدلای بسیار عالی هستن. من همشونو تست کردم. مدلای جدیدش هم ,وارد بازار ایران شدن. S8200 , AW100 ,P7100, S100
مدل AW100 قطعا بهترین دوربین ضد آب و ضد ضربه شناخته میشه.
سلام دوستان عزيز
لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
من بعد از كلي تحقيق و شايد باورتون نشه خريد 2 دوربين براي ديگران و ديدن عكسهاي اونها كه آنچنان كه من دوست داشتم با كيفيت نبودند با كلي پرس و جو از عكاس به من مدل g12 كانن رو پيشنهاد دادند و با مطالعه اين سايت ديدم lx5پاناسونيك هم مثل اون هست ولي گويا g12كيفيت توپي ميگيره عكسو
با يكي از دوستان اين سايت مشورت كردم كه اطلاعات بسيار خوبي هم داشتند به من گفتند كه شما كه كيفيت عكس براتون مهمه و مبتدي هم هستيد و دوربين رو براي عكس در خانواده و جشن و جنگل و دريا و زندگي معمولي و بيشتر براي تفريح ميگيريد كه آرشيو كنيد خريد دوربين g12 اشتباه هست چون اين دوربين جزو دسته دوربين هاي نيمه حرفه اي هست و تنظيمات سختي داره كه شما نميتونيد انجام بديد و شايد براتون مشكل باشه و دست هر كس هم بديد كه بخواد ازتون عكس بگيره نميتونه و سنگين هم هست و بهم پيشنهاد كرد كه دوربين sx230 رو بگيرم كه ميتونه چيزي كه من ازش ميخوام يعني كيفيت مطلوب و عالي عكس رو بهم بده بعلاوه اينكه هم وزنش كمتره هم حمل و نقل اون راحتتره هم كار باهاش بسيار ساده هست
اما مهمترين چيز براي من كيفيت درجه يك عكس هستش كه نميخوام از خريدم پشيمون بشم چون آدم دوربين رو هر لحظه كه نميخره دوربين رو ميگيره براي حداقل چندين سال
حالا
شما كدام رو بهم معرفي ميكنيد با توجه به شرايطي كه عرض شد خدمتتون هم خودم هم چيزهايي كه ميخوام ازشون عكس بگيرم آيا g12 با قيمت 600 هزار تومان رو صلاح ميدونيد ؟آيا خريد sx230 رو صلاح تر ميدونيد كه 200 هزار تومان ارزون تر هستش؟ آيا دوربين ديگه اي هست معرفي كنيد كه ارجح تر از همه اينها باشه و با خواسته من جور در بياد
ممنون از راهنمايي كه انجام ميديد كه هم هزينه اضافي نكنم هم به هدفم برسم
اخرین قیمتی که من داشتم 700 خورده ای بودنقل قول:
اگر 600 باشه کاملا ارزش داره
اینقدر نمونه عکس و فیلم از دوربین هاش دارم و اینقدر review مختلف ازشون دیدم که بتونم نظر بدمنقل قول:
نه ایشون شما رو ترسونده همه دوربین ها یه حالت خودکار دارند که همه تنظیمات رو خودش انجام میده ، البته کسی که g12 میخره هدف استفاده از تنظیمات کاملش رو داره و این قضیه خریدش رو منطقی میکنهنقل قول:
برای شما S95 کنن یا همون LX5 منطقی تره
عزیز این دلیل نمیشه. شما تا خودتون باهاش کار نکنید نمیتونید دربارشون نظر قطعی بدید.نقل قول:
سلام به همگی
دوستان از بین این ۲ دوربین کدوم پیشنهاد میدید؟؟
NIKON D5100 VS CANON 600D
میخوام برم کلاس عکاسی. میخوام با یه دوربین خوب شروع کنم.
میشه بگید هر کدوم واسه چه استفاده ای خوبن؟؟ ممنون میشم.
فعلآ میخوام یه مدت با لنز ی که رو دوربین هست سر کنم تا ببینم چی میشه.
با سلام به دوستان عزیز
مدتی پیش با راهنمایی دوستان خوبم در فروم دوربین فیلم برداری سونی xr-160 خریدم .الان متوجه شدم فلش واسه عکاسی در شب نداره . البته کیفیت فیلم برداریش در نور کم راضی کننده هست ولی نمیشه باهاش عکس گرفت .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید چطور در نور کم میتونم عکاسی کنم ؟
از راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و موفق باشید
من دوربین NEX-3 روی تو بانه با لنز 18-55 ششصد و سی هزار تومن قیمت گرفتم(مرداد ماه)نقل قول:
در ضمن برای شماهد کیفیت عکس حتماً لازم نیست اونو بخری.
پیشنهاد من این است برای بررسی و مقایسه کیفیت عکس از سایت dpreview و برای دیدن نمونه فیلمها از سایت vimeo استفاده کنید.
هر دو عکس در ایزوی 1600 گرفته شده.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
توی لیست دوربینها به جای مثلاً canon 550d ، دوربین g12 رو انتخاب کنید و نقاط مختلف عکس رو با هم مقایسه کنید.کد:http://dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/page16.asp
سلام
من رشتم گرافیکه این ترم عکاسی دیجیتال داریم برای درس تکنیک عکاسی.تا الان دوربین دیجیتال نداشتم و با آنالوگ کار کردم.
دیگه باید به فکر یه دیجیتالش باشم.
فعلا شناخت خاصی ندارم روی مدلها دارم یه سرچ میزنم.ببینم چی پیدا میکنم که مشورت بگیرم.
اما معیارام تا الان ایناست
1- نیمه حرفه ای بودن دوربین
2- 15-20 مگاپیکسل
3-سبک
4-فیلم برداری full HD
5 حسگر ترجیحا CDD اگه نشد CMOS
6- سرعت فریم فیلم برداری 30 به بالا
7-فوکوس خودکار
8-نورسنجی TLT با مودهای: چندگانه، ماتریکس، مرکزی، نقطهای
9-دامنه سرعت شاتر از سرعت های B , T و 1 ثانیه تا یه حد مطلوب
10- حداقل حساسیت 100.....حداکثر 6400
11-عکسبر داری پی در پی
12- سسیستم تشخیص چهره
13- سسیستم تشخیص لبخند
14-بر خورداری از فلاش داخلی و حدالمقدور فلاش خارجی هم قابلیت نصبشو داشته باشه.اگه نداشت موردی نیست.به شرط اینکه فلاش قوی داشته باشه.
15-صفحه نمایش با کیفیت با قابلیت نمایش تصویر زیر نور.
16- داشتن چشمی
17- داشتن خروجی HDMI-خروجی USB-خروجی تلویزیون
18-کارت حافظه نوعش رو چون آشنایی ندارم کدوم بهتره چیزی سراغ ندارم.
19-باطری با کیفیت
20- قیمت فعلا مطرح نیست.