ممنوننقل قول:
می شه دقیقا آدرس یه پست رو بدین که من روش درست رو ببینم؟
ممنوننقل قول:
می شه دقیقا آدرس یه پست رو بدین که من روش درست رو ببینم؟
پست اول این تایپیک رو بخوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر جالب و عجیب!!!! تنها بعد 2 روز از عرضه ی pspgo این psp به مراحل میانی هک رسید که دهن همه باز موند چجوری اینجوری اینقدر زود داره هک میشه!!!!!:18::18::18::18:
:18:کد:http://pspslimhacks.com/psp-go-semi-hacked-exploit-found-2-days-into-release/
ویرایش!:
یه ویدئو کلیپ فکر کنم تو سایته! بچه ها هر کس سرعت داره بره ببینه!!! مطمئن نیستم باشه ها!
:18:نقل قول:
هم موقتی یا پاندورایی و این حرفها ؟
احتمال زیاد به خاطر اینه که باید بازی هاشو دانلود کرد ، جلوگیری از هک با روش های نرم افزاری غیر ممکنه همون سخت افزاری یه کاری میکرد بهتر بود :)
اگر هک دایم بشه فرداش میرم 2 تا میخرم .
اگه cfw روش نصب بشه که دیگه فقط کافیه iso بریزی!!! دیگه دانلود پر!!!!!نقل قول:
نه پاندورایی نیست! با برنامه نویسی کاری کردن
خیلی خوبه :)نقل قول:
راستی این دولفین جدید چه باحاله همین الان دارم اویل 0 رو باهاش اجرا میکنم بازی های WII رو هم اجرا میکنه ها ها ها ها خر کیفم در حد بوندسلیگا .
دولفین؟؟دولفین چیه؟؟ :31::31:نقل قول:
ویرایش
آقا فهمیدم چیه!!! حالا راحت جواب میده؟؟؟ دردسرو اینا که نداره؟!!
همه بازیهای وی میاد روش؟
شبیه سازیه که هم بازی های WII و هم بازی های Gamecube رو اجرا میکنه ، قدیم ها درست کار نمیکرد ولی جدیدش خیلی باحاله .نقل قول:
این کجاش تعریف بود؟:21:نقل قول:
یعنی بازی های WII رو PSP میاد؟همه بازی هاش؟اگه اینطوریه COD 4 می خواهد برای WII بیاد!یعنی اونم اجرا میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alyx
روی 5.03 mhu هم جواب میده؟
آخه برادر من....اگه پی اس پیم هک دائمی بود مگه مغزم معیوبه که mhu نصب کنم؟!خوب میرم 5.5gen نصب میکنم!!!نقل قول:
بهر حال ممنون...ولی من هنوز جوابمو نگرفتم!این آبسکیور روی پی اس پی من اجرا میشه؟!