فقط از مخابرات می تونی سرویس بگیری متاستفانه
Printable View
فقط از مخابرات می تونی سرویس بگیری متاستفانه
عجب بدبختی داریم زنگ زدم دوباره شرکت حرف شما را تایید کرد ولی گفت خیلی از کاربران گیمر زنگ زدن و قرار شده به این دسته از کاربران مثل قبل سرویس ارائه بدیم و رنج ip شون دوباره تغییر میکنه فقط زمانش مشخص نیست (خدایا)نقل قول:
حالا می ترسم این کار باعث شه پینگم هم به مشکل بخوره چون برا بهتر شدن ip مدام فقط وصل میکنیم تا با ip ک پینگش بهتره بازی کنیم حالا با این کارشون چ پیش آید خدا داند....
سلام مجدد خدمت شما ! یک سوال داشتم میخواستم سرویسم رو تغییر بدم متاسفانه سیاست های جدید شرکت برای قیمت گذاری بسته های حجمی به صرفه نیست و در واقع اخاذی! میخواستم ببینم اون دوستانی که سرویس غیر حجمی 16 مگابیت رو دارن سرعتشون لیمیت شده بر روی 2 مگابایت بر ثانیه هستش یا خیر ؟
مشترک وایرلس این شرکت هستم
دوستان امروز پینگ با سایت مایکروسافت ( و خیلی از سایت ها سرور خارجی) خیلی رفته بالا روی 180 تا 200 ک روی بازی آنلاین ک با Xbox هست خیلی تاثیر گذاشته
خواهشا یک پینگ با این آدرس بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ک با 4.2.2.4 هست 110
مربوط به همین الاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به همین الاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این شرکت طرحی چیزی برای پاییز نداره برای تمدید ؟ چون معمولا اول هر فصل طرح های ویژه می زنند .
دو هفته س شاتل باز شروع کرده به گند زدن پینگ !
رسیده به 230 از 100 !
با عرض سلام خدمت دوستان
با اینکه از کل سرویس دهنده ها خودم به شخصه تخلیه کردم و از نت ایرانسل دارم استفاده میکنم یکی از دوستان سوالی مطرح کردن که از خدمت دوستات بپرسم
الان گاه و بیگاه اپ لینک های نت این دوستمون رو بالا پایین میکنن علی رغم اینکه هیچ مشکل نویز و .... ندارن دان استریمشون تا ۲۴ مگ کشش داره اپشون هم تا ۲.۵ مگ.
طبق صحبت هایی که این دوستمون با سرپرست پشتیبانی داشتن موافقت کردن تا دان رو ۲۰ مگ و اپ روی ۲ مگ بسته بشه ولی باز بعضا میارن رو ۱۰ ۱۲ ۱۶ مگ
میشه تو تنظیمات مودمشون المنتی رو مبنی بر عدم اینجور تغییرات اعمال کرد؟!
مودمشون dlink 2750u
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
اونا اگه موافقت کردن دیگه تغییرش نمیدن احتمالا خطش نویز داره یا اونقدر نمیکشه واسه همین قطع و وصل میشه میاد روی سرعت های پایین تر . بعضیا فک می کنن چون snr بالا دارن پس خطشون کشش سرعت بالا رو داره ولی اینجوری نیسنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk