سلام
قبلا اگه سوالم تکراری بود عذر میخوام
ترافیک همراه اول برای کدوم اپ تماشای برنامه های صدا و سیما مثل فوتبالاش رایگانه؟
Printable View
سلام
قبلا اگه سوالم تکراری بود عذر میخوام
ترافیک همراه اول برای کدوم اپ تماشای برنامه های صدا و سیما مثل فوتبالاش رایگانه؟
اپلیکیشن آنتن، آیو و روبیکا کاملا رایگان هست تماشای کلیه شبکههای تلویزیونی و ورزشینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
سرعت همراه اول و بسته هاش نسبت به ایرانسل چطوره
بسته هدیه همراه اول
به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد همراه اول با شماره گیری کد
*97*24#
بسته اينترنت رايگان دریافت کنید.
⭕️شانسی و به هرکی یه هدیه ای میده از 100 مگ تا 2 گیگ
همراه اول به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد خود، اقدام به ارائه بسته رايگان اينترنت از 100 مگابايت تا 2 گيگابايت کرده است. اين بسته ها يک روزه بوده و از ساعت 5 صبح لغايت 7 عصر معتبر هستند. شما مي توانيد از 19 مرداد لغايت 26 مرداد اقدام به فعالسازي بسته خود نماييد.
فعالسازي
*97*24*1#
استعلام
*97*24*0#
دوستان همراه اول برای تولدش کدش رو زدم ۲۰گیگ بهم هدیه داده، الان اگر دانلود کنم از بسته من کم میشه یا هدیه؟
تا ۲ گیگ چیه عزیز ۲۰گیگ بهم هدیه داده الان فقط میترسم دانلود کنم از بسته خودم کم شه فعلا میرم کم کم دانلود کنم ببینم از حجم کدوم کم میکنهنقل قول:
تا 100 گیگنقل قول:
به من 2 گیگ هدیه داد ولی فعال نشده چیکار کنم، میگه برای شما فعال نیست
ممکنه بخاطر بسته بلند مدت باشه که فعال نشده ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آنتن که از طریق سایتش تماشا کردم و حجم کم کردنقل قول:
من بسته بلند 20 گیگ شش ماهه دارم و دیروز یه گیگ هدیه فعال شد و بدون مشکل استفاده کردم فقط یکی دو ساعت مونده به هفت و اتمام مدت اعتبارش پیامک مانده موجودی دریافت نمی شد و منم با توجه به تجربه قبلی بیخیال استفاده شدم بعد که پیامک رو شب دریافت کردم متوجه شدم دو مگ تا مرز اتمام بسته فاصله داشتم. اگه فعال شد واستون مراقب باشین یه وقت بسته بلند مدت تون به دلیل بی مسئولیتی همراه اول از دست نرهنقل قول: