سلام من می خوام معاف بشم
ولی باید برم فردا واکسن بزنم! کسی که می خواد معاف بشه باید این واکسن ها رو بزنه؟؟؟
راستی تو دستم می زنند؟ یا پشتم؟:sq_2:
Printable View
سلام من می خوام معاف بشم
ولی باید برم فردا واکسن بزنم! کسی که می خواد معاف بشه باید این واکسن ها رو بزنه؟؟؟
راستی تو دستم می زنند؟ یا پشتم؟:sq_2:
هر دو تا دستت رو میزنند :دینقل قول:
سلام.
من رفتم دانشگاه مدرکم رو بگیرم یه برگه دادند با یه پیوست میگن همینه :sq_3: تا نرفتی خدمت بر نگشستی از مدرک موقت هم خبری نیست :sq_11: تاریخ پایان تحصیلاتم رو زده بود رو اون برگه 31 شهریور.
صبح هم رفتم اداره پست یه دفترچه خدمت گرفتم حالا کلا گیج شدم :sq_19:
حالا مرحله بعدی باید به کجا مراجعه کنم چیکار کنم؟؟!!
دقیقا مورد شما رو امروز من انجام دادم و رفتم پلیس +10 و گفتم من که میخوام برای معافیت اقدام کنم هم باید واکسن بزنم؟ گفت بله و آدرس یه درمانگاه همون نزدیکای خودش داد و گفت برو اونجا بزننقل قول:
تو بازو میزنن هر کدوم تو یه دست
اگه بدنت قویه که هیچی ولی اگه ضعیفه حتما قبلش یه چیزی بخور یه کیکی ساندیسی چیزی
چون امروز یه بنده خدایی رو واکسن زد اونجا که رفته بودم حالش بد شد:sq_6: بیشتر شبیه فیلم بازی کردن بود ولی دکتره گفت چون بدنش ضعیفه اینطوری شده و باید قبلش یه چیزی می خورد
سلامنقل قول:
به سلامتی
همه جا همینه. من هم الان فقط یه برگه زپرتی دارم از تحصیلاتم
اول یه حساب عابربانک سپه باز کن (شماره حسابتو همون موقع بهت میده، ولی کارتتو 12 روز بعد). شماره حسابشو برای ارسال مدارک باید تو برگه 1 بنویسی
بعد برو پلیس+10 که نزدیکترین محل واکسینسیون سربازی رو آدرسشو بگیری و بری واکسن هاتو بزنی (برگه شماره 2)
پیش یه دکتر هم باید بری که پایین برگه 2 رو پر کنه برات (من اونجایی که رفتم واکسن زدم یه دکتر نظام وظیفه هم بود)
راستی قبل از رفتن برای واکسن و دکتر، باید عکس های برگه 1 و 2 رو بچسبونی (رو عکس برگه 2 مهر دکتر میزنن)
بعد با مدارکت (کارت ملی + شناسنامه + برگه 1 و 2 تکمیل شده + کپیشون) میری پلیس +10 و ... خلاص :دی
2 روز بعدش هم میتونی با کارت ملیت بری پلیس+10 و برگه سبز المثنی تو بگیری که تاریخ اعزامت توشه، که اگه خواستی تمدید یا تعجیل کنی زودتر اقدام کنی
بله همون گواهی که دادن کافیهنقل قول:
مرحله بعد تکمیل مدارک نوشته شده در صفحه 5 دفترچه هست
1- برگه شماره یک : مشخصات شخصی رو وارد می کنید
2-برگه شماره 2 : مربوط به واکسیناسیون و پزشک اولیه هست
میرید یه دکتر عمومی یا داخلی برگه 2 رو براتون تکمیل می کنه ، بعدش میرید +10 و می پرسید کجا می تونید واکسن ها رو بزنید و برگه 2 رو می برید و واکسن ها رو میزنید
وقتی مدارک رو آماده کردید میرید پلیس +10 و دفترچه رو می فرستید به همین سادگی
خدا حافظ دوستان !!!
من امشب حرکت میکنم ؟شاید برای شما خیلی زود باشه ولی برای ما عادیه .بعد مسافت زیاده کاریش نمیشه کرد فردا میرسم استان کارام رو میکنم که پس فردا خودم با قطار بیام تهران.این اخرین پسته انشاالله بعد از آموزشی میام خاطرات این تاپیک رو مرور کنیم
تو این شرایط خدمت رفتن سخته میری خدمت 2 سال خدمت می کنی بر میگردی می بینی همه چیز 10 برابر شده و سر شما بی کلاه مونده
نمی دونم چی بگم؟! شاید هم اونجا اینطور باشه...نقل قول:
والا صحبت هایی بود که کسانی که سال 90 پست کردن و 91 اعزام شدن مطابق شرایط قبل91 خدمت کنن که اینطوری نشد و 100 در 100 خدمت 21 ماه هست و کسری خدمت هم برداشته شده (نامه ابلاغی ماله سه هفته پیش به یکی تیپ های ارتش)... در مورد مرخصی بستگی داره به محل خدمت و بیشتر هم میشه مرخصی گرفت
مهران جان خدا عاقبتمونو بخیر کنهنقل قول:
آخر نمیدونم با مدرک صنایع میرم یا مدرک کامپیوتر،اینم نفهمیدم که کامپیوتر با صنایع چه نسبتی داره؟