اگه این مدیریت خوب هست وای به مدیریت بد ، حرفتون زیاد جالب نیستنقل قول:
Printable View
اگه این مدیریت خوب هست وای به مدیریت بد ، حرفتون زیاد جالب نیستنقل قول:
ربطی به مدیریت نداره!نقل قول:
بعد از مدتی که سرعت 30 بود دارند در حد سرعت خریداری شده سرعت شبانه میدهند! و واقعاً زحمت میکشند!!!
من که دیروز صبح اشتراکم تموم شد و درخواست جمع آوری دادم امروز هم پورت را جمع کردند خوشبختانه ایندفعه سریع جمع آوری کردند
دسته گل جدید صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا موضوع جالب بنظر نمیرسهنقل قول:
ترکر چیست؟
سروری است که ارتباط میان استفاده کنندگان ( peer ) از تورنت های مختلف را برقرار می کند. و یک سری اطلاعات را دخیره می کند از قبیل تورنت های فعال که از این ترکر استفاده می کنند افرادی که این تورنت ها را استفاده می کنند و اپلود و دانلود افراد و سرعت و ... .
این اطلاعات به چه دردش می خوره؟
میخواد دانلود تورنت محدود کنه؟
اصلا ربطی به دانلود از لینک مگنت نداره
هر تورنتی که استارت زده می شه سر کله ی این ترکر همیشه با یک peer پیدا میشه
tracker.sabanet.ir:55551/announce
صبانت بعد از دو روز خوب بودن امروز مجددا افتضاح شد. پینگ های لاست مجددا شروع شد. سایت یاهو بالا نمیاد.اتصال به گوگل با چند بار رفرش کردن میسر میشه.msn نصفه بالا میاد.پرداخت های بانکی هم همگی از دیشب خطا میدن....پینگ ها ۲۵درصد لاست دارن. زنگ زدم پشتیبانی میگن نمیدونیم...زنگ زدم تهران شماره امور نمایندگان رو گرفتم ازشون به خودشون شکایت کنم.
بسیار بی مسئولیت بی کیفیت و متاسفانه نفهم تشریف دارند.پشتیبانیش تا الان یا فقط خاموش روشن کرده یا دی ان اس میده...متاسفم برای صبانت و برای خودم که از اونها اشتراک گرفتم. بسیار افتضاحن...به تدریج هم افتضاح تر دارن میشن.
مدیر وب سایت easytrading.ir
بله دوستان دوباره برگشتیم به وضعیت فلاکت :n01: مشهد سرویس 2 مگ 1400 دانلود اون دوستی که دم از مدیریت میزد حالا بیاد حرف بزنه بله متاسفانه یک تورنت داشتیم که اینم به فاکش دادند :n28:
تقصیر خودتونه تا دو شب سرعت نرمال میشه فکر میکنید دیگه افت سرعت تموم شد و صبانت اوکی شد (پستهای صحفه قبل) سیستم جدید صبانت اینجوریه که چندشب میزاره دانلود کنید و چندشب محدود میکنه من که پورتم را جمع کردم و از یه شرکت دیگه adsl میگیرم که این قرتی بازیهای صبانت را نداشته باشهنقل قول:
آره راست میگی من نمیگم صبانت اوکی فقط وقتی اذیت نمیکنه میگم آقا ما نرمالیم :n02: که دیگران بدونند کجا چجوریه وگر نه این جونور صبانت من میشناسم من قبلا شاتل داشتم صد رحمت به شاتل میگفت آقا تا 30 گیگ دانلود شبانه محدود میشی میدونستی محدودی سیتمو نمیذاشتی واسه دانلود ولی این مادر .... ما رو به فاک داده ببخشید الفاظ رکیک شد (مترجم بدلیل حفظ ترجمه عین کلمات رکیک ترجمه میشود :n09:)نقل قول: