زنگ زدم پشتیبانی گفتم پینگم مشکل داره گفت ما کاری نمیتونیم بکنیم
بعد که بهش گفتم پینگم روزا رو 45 تاست ولی شبا رو 600 تاست به خودش اومد!
گفت که همین الان نامه زدم که براتون چک کنن تا مشکلتون بر طرف شه
منم گفتم تشکر و بای!
Printable View
زنگ زدم پشتیبانی گفتم پینگم مشکل داره گفت ما کاری نمیتونیم بکنیم
بعد که بهش گفتم پینگم روزا رو 45 تاست ولی شبا رو 600 تاست به خودش اومد!
گفت که همین الان نامه زدم که براتون چک کنن تا مشکلتون بر طرف شه
منم گفتم تشکر و بای!
دوستان با درود پنل چند روزه واسه من وا نمیشه با چیز شکن یا بدون بازم فرقی نمیکنه واسه همه اینطوریه؟
آره واسه من هم تاحالا چند بار پیش اومده که بعد از کلی منتظر بودن دیدم قطع شد یهونقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اره مشکل دارهنقل قول:
مثلا دیروز خاستم شارژ کنم اما باز نشد تا 3 صبح
امروزم همینطور
اینقد امتحان کن تا به نتیجه برسی
برا منم از دیشب تا حالا باز نمیشه .نقل قول:
من که دیشب اصلا اینترنتم کانکت نمیشد اروور 718 میداد
سلام به دوستان عزیز.
دیشب اینترنت کلا قطع بود.زنگ میزدی 2020 می گفت مدت زمان مورد انتظار شما 89 دقیقه می باشد.
خلاصه خیلی مسخره است.:n38:
علاوه بر دیشب ................از ساعت 2 ظهر تا 9 شب هم قطع بوده ...... بعد میگن موقتا وصل میشه دوباره قطعش میکنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان یه سوالی داشتم وقتی ترافیکم تموم میشه چطوری میتونم اعتبار خریداری کنم؟ اخه به محض تموم شدن حجم اینترنتم به کل اینترنت هم قطع میشه و فقط به پنل اونم با ایییش دسترسی دارم یعنی حتی 2020.tce.ir باز نمیشه وقتی هم با ایپی باز میکنم هنگام اتصال به سایت بانک به خاطر عدم وجود اینترنت سایت بانک هم باز نمیشه مجبورم به هر دردسری اینترنت گوشیمو برسونم به کامپیوتر تا بتونم صفحه بانکو باز کنم واکانتمو شارژ کنم اخه سرویس دهنده های دیگه اینطوری نیستند وقتی اعتبار تموم میشه به اینترانت سرویس دهنده متصل میشه و به راحتی میتونید وارد سایت بانک بشید و پرداخت کنید
مخابرات کلا تو این مورد مشکل داره.نقل قول:
قبلنا بدون مشکل سایت بانک رو هم می اورد. الان دیگه نمیاره. از پشتیبانی پرسیدم گفت داریم روش کار میکنیم درست بشه! حالا نمیدونم دیگه.
بهترین کار فک کنم فعلا اینه شما حدودا آمار مصرفت رو داشته باشی و قبل از تموم شدن تمدید کنی.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk