من رو که پاس اوت کردن !!
Printable View
من رو که پاس اوت کردن !!
با اون سلاح و کفشی که تو داری منم اگه 20 لول پایین از تو بودم هوس اینو می کردم که بهت آتاک بزنم :31:نقل قول:
الان برو لباس و کفشم رو ببین !! چیزای توپی خریدم ...
رفتم Zinovjev رو بزنم خوابید:دی
این تاکتیک و اپرنس چه کاری انجام میدن؟مثلا ایم واسه نشونه گیری خوبه ولی این دو تا به چه کاری میان؟
ویتامین گفتی:1 ) کسی که بهش آتاک می زنه و می بینه که داره کم می زنه اولین فکرش اینه که طرف تاکتیکش یا زیاده یا رزیستانسش و دفعه بعد بهش آتاک نمی ده .
ینی تاکتیک به تنهایی کار رزیستانسو میکنه؟؟؟!!!
ببین کار رزیستانس کاهش هیت ضربه می باشد که رفلکس برای سلاح گرم است و تاوقنس برای سلاح سردنقل قول:
اپرنس قدرت آتاکت را می بره بالا و وقتی اپرنست زیاد باشه مثل اینکه که طرف مقابل وقتی در مقابلت قرار می گیره نوعی ترس بهش دست می ده و در مقابل تو هم خیلی از خود راضی بهش نشون داده می شی و می تونی بهش خوب آتاک بزنی توضیحات زیر از خود وست است
اپرنس یک چیزی است که شما از چشم طرف مقابل به نظر می رسید . بالا بودن اسکیل در اپرنس باعث می شه که شما خیلی قابل اعتماد و از خود راضی در منظر و دید طرف به نظر بیایید و این باعث می شه که نوعی رعب و ترس در طرف مقابل بهش دست بیابد و وقتی شما با یکی در حال آتاک دادن هستید این رعب و ترس ایجاد شده در طرف باعث می شود که شانس و احتمال هیت خوردن از طرف مقابل کاهش بیابدنقل قول:
Appearance is the way you are seen by other people. A higher level makes you more trustworthy, but you can also intimidate people better. If you challenge another player in a duel your appearance helps intimidate your opponent and makes him less likely to land a hit.
به کلمه احتمال دقت کنید :31:
تاکتیکم با این توضیحات فقط در زمانیکه بهت آتاک بزنند
شاید بگی پس احتمال کاهش هیت است و برم روی رزیستانس کار کنم تا این احتمال نباشه و هر اسکیل برام هیت را کاهش بده منم بهت می گم نه این کار را نکن چون اگه دوئلر هستی باید یکمی هم اپرنس داشته باشی تا بتونی شانس طرف مقابل را در ضربه زدن کم کنی چون رزیستانس هیت را کم می کنه ولی اپرنس و تاکتیک شانس هیت زدن طرف مقابل را کاهش می ده
حالا چی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم منظورم را فهمیدی یا نه من دیگه رفتم شب ساعت 12:30 می یام
حدس من اينه كه آپارانس و تاكتيك روي همه اسكيل هاي دوئل تاثير دارند! حتي شوتيگ و ويگور!!
من هنوز نفهميدم كه اون يارويي كه توي كلاب بود و فقط و فقط آپارانس كار كرده بود چطور دميج ميزد؟!!
شوتيگش با لباس فوقش بيست بود!!
ولي توي دفاع لت و پار ميشد!!!
appearance کار دفاع در حمله رو انجام میده.البته با dodging صفر appearance اگه 100 هم باشه به درد نمیخوره.پس اگه روی dodging کار میکنید روی appearance باید کار کنید.
tactic هم همین کار رو در دفاع میکنه یعنی تو دفاع باعث میشه بهتر جاخالی بدید.
نقل قول:این قسمت را می شه معنی کنی ؟ اپرنس تاثیری بر روی کاراکتر کسی که اپرنس داره نداره بلکه تاثیر این اپرنس بر روی طرف مقابله به طوریکه باعث می شه طرف شانس کمی داشته باشه برای هیت زیاد که به طور غیر مستقیم باعث می شه کمتر کتک بخوریمنقل قول:
If you challenge another player in a duel your appearance helps intimidate your opponent and makes him less likely to land a hit
به طور کلی شانس طرف را برای هیت کمتر می کنه
یعنی اگه بخوایم appearance تاثیر داشته باشه باید dodging داشته باشیم؟نقل قول:
پس با این وضع من باید روی همون dodging کار کنم.اخه من کلی appearance گرفتم...
===========
ارش.:19::19:
اخرش کار خودتو کردی؟
من که بهت گفتم استاد(!)!
تو هم که برده بودی!!
حالا راستشو بگو همون طور که چاقال گفت رفته بودی هدف هاتو تنظیم کرده بودی.نه؟:27:
یه پاس اوتی طلبت!