2 مگ 10 گیگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه بین 120 تا 150 کیلوبایت
اصلا این سرویش رو پیشنهاد نمیکنم ، 1 مگ نامحدود برنزی بگیرین خیلی بهتره
Printable View
2 مگ 10 گیگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه بین 120 تا 150 کیلوبایت
اصلا این سرویش رو پیشنهاد نمیکنم ، 1 مگ نامحدود برنزی بگیرین خیلی بهتره
شبانه باید چند تا فایل با هم بزارید دانلود بشه. بعد ببینید که مجموع سرعتشون چند میشه. ضمن اینکه لینک از سرویس های vip و لینک مستقیم باشه بهتره، چون آسیاتک حتی روزانه ش هم با سرورهای خارجی چندان تعریفی نداره.
من همیشه از سرور vip چند تا با هم می ذارم
بله بگونه ای طراحی شده که وقتی حجمتون تموم میشه یا روز باقی مانده تمام میشه تا موقعی که خطتتون رانژه آسیاتک هست فقط سایت آسیاتک و میتونید باز کنید و سرویستون و تمدید کنین.:n02:نقل قول:
شما برو شرکتای دیگه رو هم یه سری بزن بعد آسیاتک و خراب کن!!!!!!نقل قول:
کدوم شرکتی میاد نامحدود با این سرعت و این قیمت بده؟؟
شما نگران نباش من 3 شرکت دیگه امتحان کردم .شما هم اگر از نون خور اسیاتک هستی اینقدر تابلو طرفداری نکن! مثلا چی گیر من میاد بگم خوبه یا بده؟!نقل قول:
اسیاتک فعلا که داده البته امروز خوب شد تا حدودی اما پینگ بالای 450 و شبانه 32 و و......... داغون.
روزانه هم 10 روز 32 تا بود فقط هفته اول خوب میده تا مشتری راضی باشه و هفته اخر که دوباره تمدید کنه.
شما از سرور های معتبر دانلود بکن و 4-5 تا فایل هم زمان دانلود کننقل قول:
شما نگران نباش من 3 شرکت دیگه امتحان کردم .شما هم اگر از نون خور اسیاتک هستی اینقدر تابلو طرفداری نکن! مثلا چی گیر من میاد بگم خوبه یا بده؟!
اسیاتک فعلا که داده البته امروز خوب شد تا حدودی اما پینگ بالای 450 و شبانه 32 و و......... داغون.
روزانه هم 10 روز 32 تا بود فقط هفته اول خوب میده تا مشتری راضی باشه و هفته اخر که دوباره تمدید کنه.
دیدی درست نشد بیا همین جا پست بزن دوستان راهنمایی کنن
موفق باشید
دیشب برا من چند ساعت قطع بود....
دوستان سرعت دانلود شبانه سرویس 1مگ محدود چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعات شبانه تغییر میکند ،
ولی در شیراز از دیشب (92/2/20) اینکار را کردند و به همه ضرر زدن ! لطفا چک کنید !
دزدی که فقط بالا رفتن از دیوار مردم و کیف قاپی نیست !
قاعدتاً باید روز و شب متوسط 128 داشته باشی ولی الان روزها تا 400 ( برای اتمام هرچه زودتر حجمت) و شبها حداکثر 60 !نقل قول: