خیلی ممنوننقل قول:
کواکسیال را حتمآ HCX 690 تهیه می کنم،لطفآ قیمت امپ هایی را که معرفی کردید برایم بنویسید.
راستی نظرتان در مورد پخش 6350SD چیه؟فکر کنم قیمتش حدود 350 تومان است.درسته؟پخش خوبیه؟به نظرتان صرف با خرید 155 است یا 6350SD ؟
خیلی ممنوننقل قول:
کواکسیال را حتمآ HCX 690 تهیه می کنم،لطفآ قیمت امپ هایی را که معرفی کردید برایم بنویسید.
راستی نظرتان در مورد پخش 6350SD چیه؟فکر کنم قیمتش حدود 350 تومان است.درسته؟پخش خوبیه؟به نظرتان صرف با خرید 155 است یا 6350SD ؟
:n13:امپلی رو همون طور که اقا مهدی گفتن وصل کردم وتنظیمات رو روی 4کانال گداشتم
ولی فقط کانال 1و2 کار میده
گفتم شاید از فیوز باشه و فیوز هارو جا به جا کردم ولی باز 1و2 کار مبکنه.؟؟؟؟؟
مشکل چیه؟:n13:
یه سوال دیگه:برای بریج باید مثبت هارو به هم وصل کنم و منفی هارو به هم؟؟؟؟؟؟؟بعد از بریج توان دو برایر میشه؟؟؟؟؟؟؟
6350SD رو تجربه نکردم، اما با توجه به مشخصاتش به نظر بهرتهنقل قول:
کنوود حدود 430 الی 470 اگه استباه نکنم- جی وی سی 370تا 420 هم میفروشن
خیر ، شما در حالت بریج + رو از یک کانال و - رو از یک کانال دیگه بگیر، در واقع دو تا از کانال های آمپ درگیر بریج میشهنقل قول:
حالت بریج همیشه توان رو 2 باربر نمی کنه، در بعضی آمپ ها بیشتر یا کمتر هم میشه، بستگی به آمپ داره، اما معمولا بیشتر ار حالت عادی توان داره
یه سوال دیگه من امپ 800w 4ch رو به ماشین وصل کردم و برای ورودی با سوکت3.5mmگوشی رو به امپ وصل کردم
اسپیکر هم اسپیکر های کامپوترم بود ولی صدا اصلا جون نداشت
تقریبا اندازه صدای لپ تابم بووود؟امپ خرابه یا چون با گوشی وصل کردم ضعیفه؟تنظیمات امپ هم روی high گذاشتم
مدل:mafco 104-mp:n13:
با عرض سلام خدمت دوستان
کسی قیمت باکس mdf برا ساب(کیفیت خوب) داره؟(به گفته اقا حمید حدود 30 لیتری)
و هزینه نصب ساب در باکس و اتصال به امپ چقدر می شه؟
بنا به گفته بیشتر اساتید اگر امپ مونو به ساب وصل کنین خیلی بهتر و علمی تر هستشنقل قول:
ولی 4 کانالم می تونین بیریج کنین :n01:
کسی تو رنج400 500 تومن کامپوننت بهتر از rs165سراغ نداره؟
قیمت dls1073 الان چقدره؟
دو تا کانال واسه یه ساب بربج کنم؟نقل قول:
من خودم خیلی در نصب سررشته ندارم ولی تا اونجا که می دونم 2تا برا باندا می شه باقیش به ساب می خوره بازم از اساتید بپرسین خیلی دقیقتر پاسخ می دننقل قول: