VPI = 8نقل قول:
VCD =35
برای کانکت خودکار باید PPPoE رو انتخاب کنید نه Bridge
Printable View
VPI = 8نقل قول:
VCD =35
برای کانکت خودکار باید PPPoE رو انتخاب کنید نه Bridge
بابا با سوادنقل قول:
با دانش
با اطلاعات
مرفه
اینترنت پر سرعت
:27: :21: جسارتا سن شما چه قدره؟؟ اخه پست دادنتون و نوع بیانتون شبیه نوجوانان پر غرور 17.18 ساله هستش :31:
.
.
راستی اسم تاپیک Adsl / استان گیلان ( شهر رشت ) هست
اینترنت ماهواره ای و مک و انلاین و افلاین اصلا ربطی به این تاپیک نداره و عکس گذاشتنتون هم لزومی نداره اینجا!!
بنده ادا با سوادی نکردم فقط در موردی چیزی که بلد نیستم سکوت میکنم یا اظهار نظری نمیکنم !!!
بنده کوچیک شما 28 هستم
نقل قول:
نقل قول:
اگه ندانسته حرفی زدم ، شرمنده . همینجا عذر می خوام ولی بنده قبلا هم در مورد چند و چون این اینترنت از شما پرسیدم اما شما جواب واضحی به بنده ندادید . :41:
اول آدرس یک انجمن رو به بنده دادید که چندان به کار نیامد و بار دوم هم ....
خوب افرادی مثل من که در این زمینه ها اطلاعاتی ندارن باید از شما که بسیار مطلع و کارکشته هستید یاد بگیرند .:31:
اگر چنین است روش و نحوه و مراحل رسیدن به چنین اینترنتی را به دیگران نیز بیاموزید تا سطح دانش و توانایی افرادی مثل بنده نیز بالاتر رود .:10:
تا آنجایی که بنده میدانم استفاده از اینترنت ماهواره ای جرم سیاسی دارد و شما که به گفته ی خود 6 سال است از این روش استفاده می کنید و گیر نیفتاده اید !!؟ :5:چه ایرادی دارد که این روش را به دیگران بیاموزید ؟ مثلا با قرار دادن این عکسها می خواهید به دیگران نشان دهید که اینترنت پرسرعت دارید و آنها ندارند و مثلا سطح دانش شما بسیار زیاد است و .....:13:
موفق و موید باشید .
دوست نازنیم متاسفانه این سایت جوری نیستش که بشه ام.زش داداش . خلاف قوانین سایت هستش و مدیران برخورد میکن .
بخاطر همین . وگرنه اموزش میذاشتم .
گفته ی شما کاملا درست . تو این سایت نمیتونی قرار بدی ، می خوای یه سایت بهت معرفی کنم بیا اونجا قرار بده ، اصلا مشکلی با همچین پستایی ندارن و استقبال می کنن . اصلا برای بنده به صورت پیام خصوصی و کامل ( چون بنده مبتدی هستم و اطلاعاتم کمه ) توضیح بده ، هر چقدر هم هزینه داشت در خدمتیم .:10:نقل قول:
حالا خوبه گفتم سوالم فوریه:41:نقل قول:
بابا تو رو خدا جواب بدید:37:
به نظر من بهترین کار اینه که زنگ بزنی به پشتیبانی خود شاتل و همین سوال رو عینا بپرسینقل قول:
سلام دوستان..
اینترنت من الان دو روزه بدجوری اذیت میکنه..
هر دفعه که سیستم رو ریستارت میکنم میتونم ده پونزده دقیقه استفاده کنم و بعدش دوباره نت قطع میشه..
توی همون زمان هم سرعت خیلی کمه و وی پی ان هم وصل نمیشه !!
به اندیشه هم زنگ زدم یه چیزایی گفت که من سر در نیاوردم..
گفت نمیدونم بجای چی عدد 4224 رو بذار و . . . !!
به نظر شما مشکل از اندیشه س یا سیستم من شاید ویروسی شده باشه..
ممنون..
میتونید سوالتون رو اینجا مطرح کنید دوست عزیزنقل قول:
آموزش جامع دانلود آفلاین و برنامه Skynet از ابتدا تا مباحث پیشرفته
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=317482