کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در مورد حواشي پس از بازي مقابل مقاومت و اظهارنظر شيرازي ها مبني بر فحاشي وي، اظهار داشت: آنقدر ظرفيت دارم كه از باخت ناراحت نشوم و به تيم حريف بي احترامي نكنم.
وي افزود: هرگز نميگويم كاري نكردهام؛ اما فقط جواب بياحترامي هواداران مقاومت را دارم كه هرچه خواستند به من گفتند و هيچكس جلودار آنها نبود.
نيكبخت ادامه داد: هرگز به بازيكنان و كادر فني مقاومت بياحترامي نكردهام؛ اما تا كي بايد ورزشگاههاي ايران اينگونه باشد و توهين بشنويم؟
نيكبخت يادآور شد: از شكايت مسئولان مقاومت ناراحت نيستم؛ ولي بايد جواب آنهايي كه 80 دقيقه به من بي احترامي كردند را مي دادم. اميدوارم كميته انظباطي نيز به اين بياحتراميها رسيدگي كند.
نيكبخت در خصوص حضورش در جمع 5 بازيكن محبوب جهان گفت: خوشحال هستم چون افتخار بزرگي در كارنامه فوتبالي من محسوب مي شود؛ اما اطلاعرساني خوبي در اين زمينه صورت نگرفته است و اميدوارم رسانه ها اين خبر را به خوبي پوشش دهند.
وي در خصوص بياحترامي هواداران استقلال گفت: ديگر به آنها كاري ندارم و فقط به فكر تيم خودم هستم. استقلال براي من محبوب بود؛ اما پس از دربي 65 علاقه ام را به اين تيم از دست دادم.