یه سوال دیگه هم داشتم:
کسی از دوستان تا حالا با live تونسته فیفا یا PES بازی کنه؟ اگر کسی هست لطف کنه کامل توضیح بده که چطوریه؟ به صورت تورنمنت هستش یا دوستانه؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
کسی از دوستان تا حالا با live تونسته فیفا یا PES بازی کنه؟ اگر کسی هست لطف کنه کامل توضیح بده که چطوریه؟ به صورت تورنمنت هستش یا دوستانه؟
تعداد کل XBOX 360 های به فروش رسیده از ابتدای عرضه تا حالا چقدره؟
دوست عزیز من اگه سوالی شد برای این بود که من میخواستم360 بخرم و واقعا نمیدونستم با این بحث که داره از رده خارج میشه چه کار کنم که شکر خدا فهمیدم (البته بعد از هزار تا بد بختی ) که حالا حالاها کنسول جدید نمیاد و اینا شایعه است بعد احتمالا این حرف شما برخواسته از اینه که فیلم 2012 رو تماشا کردینقل قول:
pes که server هاش عین خود بازیش بی خود و مسخرسنقل قول:
ولی fifa برعکس sever های قوی داره
میتونی mod های مختلفی رو انتخاب کنی که میری تو lobby و منتظر Accept کردن حریف ها میمونی
خیلی بستگی به ping ات داره و اصولا اگه ping بالای 220 هست بیخیال شی خیلی سنگینتره
محتوای مخفی: !
سلام
ping يعني چي؟
نقل قول:
کسی نبود جواب سوالات منو بده:19:
منتظر فاینال فانتزی13 باش حتما گرافیک فوق العاده هستنقل قول:
سلام ار كجا بفهمم ورژن دستگاه ايكس باكسم چند است
میخواستم بدونم برای update داشبورد به وسیله خود xbox live بعد از اتصال به کدوم قسمت xbox برم ممون
دقت کنید ما حرفمون فقط در مورد الان نیست در مورد 2-3 سال آینده هم هست با این حال HDTVها همین الان هم رشد وحشتناکی دارن شما ایران رو که نباید در نظر بگیری (با اینکه اینجا هم پیشرفت وحشتناک بوده چون دیگه همه تلویزیونها HDTV هستن!)، شما باید کشورهای اروپایی و امریکایی در نظر بگیری که فروش عمده شرکتها و اصلاً سرمایهگذاریشون برای این کشورهاست، خوب در 2-3 سال آینده هموطنور که صنعت فیلم به خاطر HDTVها به سمت HD شدن پیش رفته صنعت بازی هم باید پیش بره ولی خوب با کدوم وسیله؟ (فقط PC بوده و هست) شما به مانیتور اشاره کردین خوب الان خیلی از مانیتورها هم رزولوشن HD دارن و فرقی با یه HDTV ندارن. بازم میگم شما الان رو حتی نگاه نکن شما باید نیاز رو تا 2012-2011 نگاه کنی تا اون زمان بدون HD گذروندن به این سادگی هم نیست.نقل قول:
من نگفتم 360 یا PS3 الان ضعیف هستن به نظر من خیلی هم کنسولهای خوبی هستن جفتشون ولی بازم میگم شما باید 2-3 سال آینده رو نگاه کنی نه الان رو همین الانم در خیلی از بازیها سازنده با محدودیتهای توان این دو کنسول حتی برای رزولوشن 720p روبرو هستن که نمونههاش رو مثال زدم و البته در همه بازیها وجود داره این مسئله و همیشه محدودیت هست ولی چقدرش مهمه، حالا شما فکر بکن تا 2-3 سال دیگه بدون شک خیلی بدتر از این حرفها میشه شاید یه دلیلشم این باشه که قدرت PC همینطور زیاد میشه و سازندهها دوست دارن دستشون باز باشه از حداکثر توان پلتفرمها استفاده کنن ولی وقتی گپ قدرت بین PC با کنسولها زیاد بشه کار براشون سخت میشه اونوقت یا نباید برای PC بازی بزنن یا باید برای PC مراحل ساخت جداگانهای رو طی کنن تا بازی هم گام با قدرت روز PC باشه مثل Assassin Creed 2 که برای بهبود روی PC تقریباً 5-4 ماهی برای PC تأخیر خورد، البته این یکی از دلایلش بود. در آینده بدون شک بازیهای بیشتری اینطوری میشه که یا کلاً برای PC نمیاد یا جور دیگهای متفاوت با کنسولها ظاهر میشه البته خوشبختانه ساخت بازی رو PC هزینه خیلی کمتری داره و خیلی سادهترم هست نسبت به کنسولها.
منابع هم در مورد اون چیزهای که گفتم ریخته چیزی نیست که ناگفته یا ندونسته باشه تو گوگل سرچ بزنین خیلی از این موارد زیاده.
بازم میگم کل صخبت من در مورد اون 2014 بود و اینکه واقعاً کنسولها تا 4-5 سال میتونن عمر کنن یا نه، ولی الان برای بازی بدون شک کنسولها فرقی نداره Xbox360 یا PS3 عالی هستن و تجربه فوقالعادهای برای خورههای بازیه من خودم به شخصه هرکی میخواسته برای بازی PC بگیره بهش توصیه کردم یه 360 بگیره چون بصرفه تره و بهتره چون همیشه لزوماً قویتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست بدون شک PC قویتره ولی آیا PC هم همون تجربه کنسولها رو میتونه ارئه بده؟ البته مطمئن نیستم تا 1-2 سال آینده هم نظرم همین باشه.