الان ساعت 6:38am بیست تیر - هرچی شماره رند در 0936ir میزنم میگه موجود نمیباشد!
الان ساعت 6:38am بیست تیر - هرچی شماره رند در 0936ir میزنم میگه موجود نمیباشد!
الان gprs وصله
من تنظیماتشو میخوام
جای apnو ipچی وارد کنم
واقعا که خیر سرت خیلی نوبری ایرانسل از ساعت 6.45 دقیقه هر شماره ای را زدم قبول نکرد گفتم حتما میخوان سر ساعت شروع کنند ولی یکدفه یک شماره در پیت را زدم خیلی سریع قبول کرد
پس معلومه هر چی شماره رند را قبلا رزرو کردن و آشغال پاشغالاشو ریختن تو سایت ویا مثل همیشه خوش قولی کردند ساعت 8 نیمه شب شروع کردن و نه 8 صبح .واقعا آدم میمونه از این همه خوش قولی تبلیغات ایرانسل
آقا شاهین منم با آقا وحید موافقم ؛ ولی حالا تا میاد مدرک آماده بشه اگه شما واقعا کارمند اونجایین لطفا بفرمایید اصفهان کی ؟!
ایرانسل از دیروز سه شنبه تا حالا تو شیراز کاملا قطعه .بچه ها وضعیت شما چطوره ؟
مثل شما!نقل قول:
منم به دوست عزیزمون خوش آمد میگم.نقل قول:
خوب حق با شماست بهتره یه مدرکی رو نشون بدید تا سو تفاهم ها بر طرف بشه.
یه سوال هم از دوست عزیزمون:
این قطع شدن شبکه دلیلش چیه؟افزایش پوشش؟
در مورد mms هم باید بگم که هر گوشی موبایلی یه سری ***** برای دریافت mms داره که میتونه بگه که تبلیغات و mms از طرف فرد ناشناس رو بگیره یا نه....اگه طرف عکس مبتذل در یافت کرده یا از طرف دوستانش بوده یا خودش خواسته که براش بیاد!!!!!
پس این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزان فکر کنم از 12 شب دیشب 20 تیر باشه ها!
چرا اینقدر غر میزنید.؟؟
میخواستید زود تر برید توی سایت!
چرا GPRS?نقل قول:
مگه سیستم های روز دنیا gprs هست؟
سیستم های روز دنیا HSDPA هست که سرعتی معادل 3.6Mbit/s رو داره یعنی 81 برابر GPRS!
با سیستم های روز دنیا شما میتونید با موبایل حتی تلویزیون نگاه کنید!!!!
اینو هر بچه ای میدونه بهتره تشریف ببرید توی سایتش تا ساعت شروع 20 تیر را که رسما اعلام شده ملاحظه بفرماییدنقل قول:
زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد
آقا هوا این آقا احسانا داشته باشین با اینکه دیگه جواب sms های منا نمیده اما کارش درسته :46:نقل قول:
راستی بچه ها شما میتونید برید E-care ؟ من اصلا نمیتونم برم تو سایتش با دوتا اکانتم امتحان کردم نشد!
خوبه خودت گفتی از 8 صبح!
شما که هنوز 7 نشده تو سایت بودی!
میگه یعنی اوم موقع هم می گفته یه شماره دیگه انتخاب کنین !!
دیگه جواب دیگه ای پیدا نکردی چه ربطی داشت . الا برای یک همچین زمانی که یک لحظهنقل قول:
معلوم نیست چند صد هزار ارتباط با این سایت برقرار میشه وآن هم این سایت که تا ساعت
11.45 شب که آخرین باری بود که چک کردم هنوز down بود الا با ید قبل از شروع آن را چک
کرد . در ضمن ایرانسل ماشااله سوتی کم نمیده این یکی جدید ترینش بود سوتی بعدی مربوط
به این مسئله چند وقت دیگه ظهور میکنه (مانند دفعه پیش شماره طلائی) اونم با این خبر
ساکنین شهرهایی که هنوز به شبکه ملحق نشده اند، می توانند با استفاده از این فرصت
استثنایی، شماره مورد نظر خود را از پیش خریداری نموده و تا زمانیکه شهرشان به شبکه
ملحق شود، در شهرهای تحت پوشش از خدمات پیشرفته شبکه ایرانسل استفاده نمایند.
پس فردا که خرشان از پل گذشت و سیم کارتشان را فروختند حالا حالاها نتونستند به وعده
پوشش در شهرهای دیگر عمل کنند ( مثل اصفهان که هنوز رسمی نشده وچند شهر دیگر که
تا مدتها از شبکه خبری نبود) و صدای مردم در آمد وشکایت به نمایندگان مجلس بردنند دیگه
صدایی ازشون در نمیاد ولی چندتا وکیل مدافع یدفه پیداشون میشه میگن میخواستی نخری .
بنده به اصرار یکی از دوستام برای گرفتن شماره رند دارم الان خودمو خسته میکنم ولی
دوستان این تاپیک میدانند بنده یک سیمکارت ایرانسل دارم و آن هم برای هفت پشتم
کافیه
آقا من هفته ي پيش طرح قرمزو انتخاب کردم ولي هيچ sms برام نيومد!!!به 140 هم زنگ زدم ولي اونم ميگه منتظر باشيد.راستي اين سيم کارتهاي جايزشم پيامش برام نيومده چيکار کنم؟!
نقل قول:
حق با شماست
من که هر چی شماره به ذهنم میرسید تست کردم
اما هیچ کدومش نیست
جز چند تا شماره پرت و پلا که الکی زدم و در هر دکون بقالی پیدا میشه !!! :13:
بجه ديشب ساعت 4 صبح با شماره هاي 130 و 140 و 150 تماس گرفتم و جالب اينجا بود كه اپراتوره بيدار بود
تا يه بوق زد گوشيو برداشت
هر سه دفشم هي يه نفر بود مثل روبات ميگفت چه كمكي ميتونم بهتون بكنم
دفه سوم بهش گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟:31:
اونم قطع كرد
ولي خوب پشتيباني داره ايرانسل
ايول
ورود شما رو هم تبريك ميگم آقا شاهين
فقط نخواي بپيچونيتمون كه ما خودمون خداي جعليم
نري با فوتوشاپ كارت بسازي
اگه خواستي در خدمتيم :31:
نههههههههههههههههههه این کارا چیه میکنی (گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟)نقل قول:
ترکیدم از خنده تو مثل اینکه در این زمینه استعداد خوبی داری
وای حالا کی جواب میلیومید رو بده (اخه من به تو چپ نگاه کردم)
من دیشب تا ساعت 4 صبح بیدار بودن اقا این مبایل تا صبح یه سره اس ام اس میومد
البته از تو اس ام اس داشتم یادته بهت گفتم تا این وقت صبح چیکار میکنی گفتی دارم با دوست دخترم حرف میزنم گفتم دوست دخترت از بچه های انجمنه گفتی نه
--------------------
من گفتم ساعت 8 صبح بیام سری یه شماره مثا 093666666666 انتخاب کنم اقا من 25 دقیقه شماره میزدم تا یکی انتخاب شد فکر کنم اینطوری بود 09368564291هاها اخرش ولش کردم چه خوش خیال بودم یادش بخیر دیروز گفتم از این به بعد به همه میگم 09366666666 به من تماس بگیرید :46:
دوستان 1 سوال در مورد سیم کارت دائمی
1-تماس از ایرانسل به دولتی چقدره
آیا همون 49.9 هست
یا گرون میشه
(شنیدم 49.9 فقط مخصوص داخلی ایرانسل هست آیا حقیقت داره)
بچه ها این اقا شاهین دیگه پیداش نشد چرا؟یعنی واقعا تقلبی بوده شاید هم اسم واقعیش افشین بوده!!
ورود يك اپراتور به عرصه مخابرات ايران را اگر نتوان به مثابه يك تحول بزرگ اقتصادي به حساب آورد، بيترديد بايد آن را سرآغاز يك انقلاب اساسي در ديدگاه مردم نسبت به فناوري، و از آن مهمتر، نوع رابطه ملت و دولت دانست. تغيير ديدگاه مردم نسبت به مهمترين «طرف مقابل»شان در حيات اجتماعي، يعني دولت، براي جامعهاي كه به تدريج در حركت به سمت دنياي مدرن است توابعي دارد كه از جمله آن بروز چالشهاي حساس فكري اجتماعي است؛ در حقيقت در چنين شرايطي شكل پيشين اين رابطه همچون پوستهاي ميشكند و شكل تازهاي كه با دنياي جديد سازگارتر باشد متولد ميشود. اپراتور دوم تلفن همراه در ايران، با تاثيرگذاري بر نگاه سنتي و ناسازگار با دنياي مدرن، مشكل آفريده شده است. جديدترين اين چالشها، موضوع Mms است كه در اين نوشتار سعي داريم ضمن بررسي آن، به برخي ريشهها و ابعاد مهم آن بپردازيم.
تابو ميشكند
بعد از دوران طولاني كه دولت (و در واقع «مخابرات» به وكالت از سوي دولت) نخستين و تنها ارائهدهنده خدمات مخابراتي است، و شما براي دريافت يك خط ساده تلفن، گاه ناگزيريد سالها در نوبت بمانيد تا مخابرات لطف كند و سيمكشي را به محل موردنظر شما هم برساند؛ و زماني هم كه با تاخير چند ساله نسبت به جهان، تلفن همراه را با نازلترين كيفيت و بالاترين قيمت به صورت قطرهچكاني عرضه ميكند و كاربر هم هيچ چارهاي و انتخابي ندارد، آن هم در زماني كه در كشورهاي پيشرفته، اپراتورها در ازاي خدمات بيشتر براي جلب مشتري به رقابتي شديد ميپردازند و به همراه خط تلفن چندين ماه اينترنت رايگان عرضه ميكنند، به همراه هر خط تلفن همراه يك گوشي دلخواه هديه ميكنند و... سرانحام اين تابو شكست و زماني كه اپراتوري جديد ايراني پاي در ميدان گذاشت، تازه كاربران فهميدند كه تا به حال چه خدمات بي ارزشي - آن هم با بهايي گزاف– دريافت ميكردهاند و همان تحول در نگاه عمومي جامعه شكل گرفت.
ديگر تصور يك اپراتور انحصاري با شرايط غيرقابل تحمل و قيمتهاي بالا به تدريج تبديل به يك كمدي ميشود و جادوي دولت ميشكند. اپراتور دوم با تكيه به همان اصل، راه موفقيت خود را ترسيم كرد. در اين مسير ارائه دو سرويس Gprs و Mms يك نقطه عطف اساسي را رقم زد. استقبال از اين خدمات به ويژه Mms به سرعت به يك پديده بدل شد و نتيجتا بنا به سنت رايج جامعه ما، از فرصت تبديل به تهديد شد و در مدت زماني كوتاه، از سوي دولت به حالت تعليق درآمد. اما اين اتفاق چگونه افتاد؟
مدتي پيش شوراي عالي فرهنگي اعلام نمود كه به دلايل اجتماعي و ارزشي، محتواي Mmsهاي ارسالي كاربران اپراتور دوم نياز به بررسي (همان --------) دارد؛ از اين اطلاعيه مدت زيادي نگذشته بود كه سازمان تنظيم مقررات – كه حكم ناظر را بر اپراتورها دارد- اعلام كرد به دليل عدم وجود قوانين لازم براي سرويس Mms، اين سرويس براي مدتي قطع خواهد شد تا آييننامه آن تدوين گردد. ميتوان حدس زد كه اين اقدام، چه ضربهاي بر اپراتور دوم وارد ميكند، كما اينكه تحولات بازار به خوبي نشاندهنده بروز موانعي در راه رشد اپراتور جديد بود.
در اين زمينه كارشناسان، ابتدائا حضور شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اين حيطه تخصصي فناوري را به ويژه با توجه به اين كه اساسا قانونگذاري در صلاحيت نهادهاي ديگري است، غيرموجه و عجيب ارزيابي كنند، و از سوي ديگر، اين اقدام را متضمن نوعي شنود در ارتباطات شهروندان ميدانند كه با نص صريح قانون اساسي ناسازگار است. در هر صورت ارائه اين سرويس بنا به گفته سازمان تنظيم مقررات، نهايتا سه ماه به صورت موقت تعطيل خواهد بود تا قوانين و مقررات لازم وضع گردد.
البته آشنايان به فرهنگ و سازوكار مديريت كشورمان به ويژه در حوزه فناوري به خوبي ميدانند كه مشكل جاي ديگري است، و چه بسا اين مسئله به ظاهر ساده، مشمول مرور زمان شود و براي ماهها و بلكه سالها به محاق برود و به يك معضل اساسي تبديل گردد. اما با تحليل اين مسئله و بررسي ريشههاي احتمالي آن چند واقعيت مهم خودنمايي ميكند.
هنر تبديل «فرصت» به «تهديد»
اين عادت ديرينه در كشور ماست كه در برخورد با پديدههاي جديد تكنواوژيك، غالبا يك مسير عجيب تكرار ميگردد. پس از سالها استفاده ار تلفن همراه در ايران فقط براي تماسهاي صوتي، يكي دو سالي است كه ارسال پيام كوتاه (به صورت متني) نيز براي كاربران ممكن شده است. در همه جاي جهان ارسال پيام كوتاه متني (يا همان Sms) جاذبه فراواني بين مردم يافته و آمارها حاكي از استفاده رو به تزايد از اين سرويس است. سرويس ديگري كه به زودي جاي خود را در ميان كاربران گشود Mms بود.
در اين سرويس كه به معناي خدمات ارسال پيامهاي چندرسانهاي است، كاربران قادرند براي ديگر مشتركان در شبكه، پيام هاي صوتي و تصويري از قبيل عكس، موسيقي، و فيلم ارسال كنند و پيداست كه چنين سرويسي با استقبال خوب مشتريان مواجه شد. اين سرويس هم طبق معمول با تاخير چند ساله آن هم نه توسط دولت، بلكه به وسيله اپراتور دوم كه قصد رقابت جدي در بازار را داشت به صورت محدود ارائه گرديد.
بنا به نظر كارشناسان، همين نكته به خوبي گوياي ريشه مشكل است، يعني از آنجا كه اين سرويس در عمل ميتواند نوعي «رسانه» تلقي گردد، بنابر اين مشمول ممنوعيت ملايم ميگردد، و به اين ترتيب ميتوان حساسيت دولت در گسترش اين سرويس را دريافت. البته بديهي است اين نگرش غلط در تاريخ كشورمان بيسابقه نيست، نحوه مواجهه با ويدئو و ماهواره (و كمي هم اينترنت) در حقيقت نمونههايي از اين تجربه غلط است كه هميشه هم با عدم توفيق روبرو شده، و معلوم نيست چرا باز هم اصرار بر تكرار آن ديده ميشود، و چرا به به جاي گسترش يك فناوري و تلاش براي آموزش بهرهگيري مناسب از آن، همواره راه نفي و منع را ميپيماييم و هرگز هم اين واقعيت را نميپذيريم كه در مقابل موج فناوري نميتوان با سلاح ممنوعيت ايستاد! با اين تفاصيل از نظر برخي كارشناسان، اين خدمات جديد در واقع قرباني نگاه كهنه مديريت ماست كه با ديد منفي به پديدههاي تازه دنياي تكنولوژي مينگرد و سعي در تكذيب و مقابله با آن دارد، و نهايتا يك فرصت با ارزش براي پيشرفت كشور را تبديل به يك معضل پيچيده و يك تهديد ميكند!
«دوپينگ» در رقابت
عدهاي از كارشناسان علاقهمندند موضوع مورد بحث ما را از زاويهاي ديگر تماشا كنند. از ديد اين صاحبنظران، آنچه بر سر سرويس Mms آمده، در حقيقت ابعاد ديگري نيز دارد، از جمله اين كه ورود اپراتور دوم تلفن همراه، توانسته نظم و قواعد كهنه حاكم بر بازار اين كالا در ايران را دستخوش تغييراتي كند، به اين ترتيب كه قدرت مخابرات به عنوان صاحب بلامنازع در اين بازار، به تدريج در حال زوال است و اتوريتهاش در حال كمسو شدن، و طبيعي است كه منافع اقتصادي مورد تهديد قرار ميگيرد و بايد به سرعت شاهد واكنشي متقابل باشيم.
اين كارشناسان براي ديدگاه خود البته مستنداتي هم دارند، به گفته ايشان مهمترين شاهد مدعا اين است كه در اطلاعيه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به نامه و درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات استناد شده است، و اين موضوع نشاندهنده اين واقعيت است كه وزارت مذكور (و در حقيقت مخابرات) زمينه چنين اقدامي را با گزارش خود فراهم نمودهاند. با فرض صحت اين موضوع، ميتوان ديد كه اپراتور اول (مخابرات) به جاي رعايت قواعد رقابت سالم و عادلانه، از رانتهاي خود در ساختار دولتي بهره برده و توانسته با ايجاد مانع در مسير رقيب، عقبماندگي خود را در اين صحنه به ترتيبي جبران نمايد.
همه سرويسهاي تلفن همراه
Mms تنها سرويسي نيست كه كاربران تلفن همراه ايران هنوز به خوبي آن را لمس نكردهاند؛ سرويسهاي متنوع و بيشتري نيز به ميدان آمدهاند كه هر اپراتور معتبر در دنيا، بايد ارائه دهنده همه آنها باشد؛ از آن جمله است سرويس اتصال به اينترنت. امروز در دنيا كاربران به سهولت از طريق تلفن همراه خود امكان خواندن و نوشتن ايميل دارند، و نيز ميتوانند به گشتوگذار در اينترنت بپردازند. در حقيقت ايدهاي در حال تحقق است كه مطابق آن، تلفن همراه از يك وسيله صرفا «ارتباطي» تبديل به ابزاري ميشود كه اغلب كارهاي جاري و روزمره از طريق آن انجام خواهد گرفت؛ امور مالي و بانكي، اطلاع از زمان حركت قطار و هواپيما، دريافت آخرين اخبار و اطلاعات، اوضاع جوي، راهنماي مسيريابي و اوضاع ترافيك، خريدوفروش، گشتوگذار در اينترنت، ارسال و دريافت ايميل، دريافت تبليغات، همه و همه بخشي از امكانات اين وسيله است، به ويژه كه با توانمندتر شدن گوشيها، عملا اين ابزار به يك «كامپيوتر همراه كوچك» نيز بدل ميگردد. اين در حقيقت چكيده نگاهي است كه دنياي پيشرفته به اين ابزار دارد، و مطابق آن بايد از كوچكترين امكانات بالقوه آن نيز براي توسعه اقتصادي و اجتماعي بهره برد. اما ما در كجا ايستادهايم
بله نرخ ها فرق داره اما چون مفصله بهتره بری تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قشنگ بود مشکی پوش 2200 جان!!
میشه منبعشم بذکری؟(=ذکر کنی؟)
مشکی جون ممنون قشنگ بود. واقعا هر وقت آدم میخواد به چیزایی از این قبیل فکر کنه اعصابش میریزه به هم ! خیلی قشنگ اون قسمتشا گفته که ناشی از کهنگیه فکر مسئولانه !
اصلا شما تو هر قضیه ببینین میبینین همه جا افتضاح کاریه ! یه نمونش همون تعرفه واردات گوشیه ! که فقط و فقط ملت ضرر کرد و هیچ کدومشون نیمدن یه عذر خواهی کنن و خیلی راحت بر گردندن به حالت قبل!
حالا یه جریان دیگه هم هست که مخابرات داره از ودایع مردم برداشت میکنه برای خودش! طبق مقاله ای که تو روزنامه خوندم بااین کارشون حدود 600 هزار نفر در کل 12 میلیارد تومان!!! ضرر می بینند و مخابرات سود میکنه !!
!
این منبعه این مقاله فکر کنم در شرف ف ی ل ت ر شدن قرار بگیره چون اینجا کسی نمیتونه حرف حق بزنه !
مقاله خيلي جالبي بود
خيلي خوشم اومد
با همه جاش موافقم به غير از آخرش
اگه اينجوره و اينايي كه نوشتي خدمات روز دنياس پس ما چيزي عقب نيستيم چون الان همه اين خدمات در دسترسه
البته از وقتي ايرانسل اومده
اينا رو منظورمه:
((امور مالي و بانكي، اطلاع از زمان حركت قطار و هواپيما، دريافت آخرين اخبار و اطلاعات، اوضاع جوي، راهنماي مسيريابي و اوضاع ترافيك، خريدوفروش، گشتوگذار در اينترنت، ارسال و دريافت ايميل، دريافت تبليغات، همه و همه بخشي از امكانات اين وسيله است))
اينايي كه شما نوشتي خدمات ديروز دنياس
خدمات روز دنيا خطوط 3G براي استفاده از اينترنت پرسرعت و ديدن برنامه هاي تلويزيون , خطوط Push to talk و ...
است
كه اگر ما بخواهيم به آن برسيم حداقل 3 سال ديگر طول ميكشد
ديروز كه وقتي گوشيم زنگ خورد و ديدم برام ايميل اومده تازه فهميدم كه اين چند ساله ما كجا بوديم
نقل قول:
شما اگه سؤال تخصصي داشتي بپرس ديگه به غلابي بودن با نبودن من چيه كار داري؟
از ديشب كه من عضو شدم چند تا از دوستان تماس داشتند و يا SMS دادند و تا اونجايي كه نيباز بوده متوجه شدند كه من راست ميگم يا دروغ.:5:
شما هم مكي توني همين امشب كه من از 23:30 تا 7:30 شيفت هستم تماس بگيري و شماره شناسنامه پدر و مادرت ، شماره سريال شناسنامه (مسلسل) ، تاريخ خريد سيم كارتت ، مبلغ اعتبار يا بدهي و ... شما رو بگم.:31:
البته تا ساعت 3 Call Wait بالاست.
خب شاید ایننجوری بشه!
به كدوم قسمت خندت گرفت؟نقل قول:
اپراتوره يا فتوشاپه؟
بابا چرا حرف تو دهنه آدم ميزاري :18:
خوبه كه ما هنوز نمرديم :10:
نه عزیزم سه سال بیشتر طول میکشه...تو مملکتی که mms رو ف*یلتر کنند و اینترنت خونگی بالای 128 کیلوبیت در ثانیه رو ندند.....3G؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من هنوز نفهمیدم که مشکل اون طرف که گفته عکس براش اومده چیه!!!!
غیر از این بوده که خودش خواسته براش بیاد؟
اون سیستم های ف*یلتر که توی گوشی های موبایل هست دقیقا برای همین منظور طراحی شده...فکر میکنید همه ی خارجی ها کیف میکنند وقتی براشون عکس مستهجن میاد؟نه!!!لونا هم کسایی رو دارن که بدشون میاد یا بهشون بر میخوره...به همین دلیل اون ف*یلتر ها رو طراحی کردند!
نقل قول:
خدمت شما دوست محترم عرض كنم كه شما اگر تعرفه دقيقه اي را انتخاب كرده ايد تمام تماس هاي شما چه با ايرانسل و چه به غير از ايرانسل دقيقه اي 499 ريال است ولي خوب اگه 2 ثانيه صحبت كني براي شما 1 دقيقه محاسبه ميشه.(براي اعتباري هم همينطور تمام مكالمات دقيقه اي 620 ريال)
اما اگر شما از تعرفه ثانيه اي ك(ه به طور پيش فرض بر روي تمام سيم كارت هاي ايرانسل اعمكال شده است) استفاده ميكنيد فقط تماس هاي ايرانسل به ايرانسل شما دقيقه اي 499 ريال (ثانيه اي 32/8 ريال ) و تماس با ساير خطوط دقيقه اي 620 ريال (ثانيه اي 41/10 ريال) براي شما محاسبه مي شود. (براي اعتباري ايرانسل به ايرانس 620 ريال و ثانيه اي 31/10 ريال و ساير خطوط دقيقه اي 2/85 و ثانيه اي 2/14 ريال )
براي اطلاعات بيشتر به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه كن
سلام بچه ها ...
بعد 2 ماه هنوز تنظیمات GPRS نیومده واسم... میشه راهنماییم کنید(میخوام خودم تنظیمش کنم )... ممنونم... (گوشیم p990 هست )
یه سوال از آقا شاهین:
الان یک روزه که شبکه ی شیراز قطعه...میگن که دلیل این قطعی ها افزایش پوشش شبکست که اگه شبکه وصل باشه با اختلالاتی مواجه میشیم...یعنی من میتونم امیدوار باشم که فردا صبح که از خواب پا میشم حداقل 1 متر مربع به پوشش شیراز اضافه شده باشه؟!!!!
گوشي من براي تنظيمات اينترنت Username password مي خواد. باور كنيد اين مسئله با سرچ در اينترنت و رفتن به سايت ايرانسل حل نمي شه!! احتمالا حتما بايد تنظيمات sms شه!! من چي كار كنممممممممممم!!:23: :sad:
بچه ها من امروز صبح اعتبارم تموم شد
يه 100 تومن توش بود
گفتم تا برم كارت شارژ بگيرم اين 100 تومنم مصرف كنم
باهاش چنتا اس ام اس به دولتي زدم تا رسيد به 12 و نيم تومن
بعد از اون ديگه SMS نميفرستاد چه به دولتي و چه به ايرانسل (با اينكه رايگانه)
بعد گفتم چطوري مصرفش كنم باهاش شماره يه ايرانسل گرفتم
حدود يه دقيقه صحبت كردم بعد قطع شد
رفتم اعتبارمو نگاه كردم ديدم شده 2 تومن
بعد ديگه نميشد تماس برقرار كرد
بعد از GPRS استفاده كردم
اون 2 تومن هم تموم شد و اعتبارم شد 0 ريال
چند دقيقه بعد دوباره نگاش كردم ديدم شده 1 تومن
بعد دوباره وصل شدم حدود يه 10 دقيقه اي وصل بودم بعد تعجب كردم
از اينترنت اومدم بيرون ديدم اعتبارم شده منفي 2 ريال
تعجب كردم
دوباره خواستم وصل بشم به اينترنت ديگه وصل نشد و همون منفي 2 موند
حالا عكسشم گرفتم
منفي 2 ريال چيزي نيست و همون صفره
ولي منفي بودنش برام جالبه
يعني چي؟
يعني من 2 ريال بدهكار شدم
فقط اينو بگم نرم افزاره ايرانسل خيلي مشنگ ميزنه
تازه اين يه نمونه كوچيكشه
چون برام خيلي جالب بود خواستم شمام عكسشو ببينين
عكساشم با دوربين فيلم برداري گرفتم چون دوربين گوشيم جواب نميداد
اولي رو با ستاره 140 ستاره يك مربع گرفتم
و دومي رو با ستاره 141 مربع
خب دوباره که شارژ کنی 2 ریال ازت کم میشه!
نترس هیچ وقت زیر -1 تومن نمیاد!!!!!!
کسی جواب منو نمیده ؟ . . .نقل قول:
نه چون حداقل 1000 بار توی همین تاپیک گفتیم!نقل قول:
سلام من خودم 990 دارم و وقتي *130*3*6# بزني برات فوران ميفرسته تو accept كن اين تو دايمي ها هست كد اعتباري هم از سايت ايرانسل پيدا كننقل قول:
اين e-care چرا كار نميكنه ؟؟؟؟؟؟
حالا می خوای بریم دم در خونه مدیر عامل ازش بپرسیم؟؟!!!!
فردا درست میشه!چقدر شور میزنی!