[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینو برای من رد میکنید
دو تا مرحله هست ... من دو تاشو به سختی رد کردم برق رفت !
میشه دو تا از مراحل Z رو رد کنید !
Printable View
آقا اینو برای من رد میکنید
دو تا مرحله هست ... من دو تاشو به سختی رد کردم برق رفت !
میشه دو تا از مراحل Z رو رد کنید !
باشه برات رد می کنم. توهم اون موزیک جی تی ای رو که من گذاشتم دانلود کن:7:نقل قول:
من اونو رد کردم :d
الان به جایی رسیدم مرحله ای نیست فقط چند تا S قرمز هست ... چیکار کنیم
[quote=sina_hp_system;2920320]من اونو رد کردم :d
الان به جایی رسیدم مرحله ای نیست فقط چند تا S قرمز هست ... چیکار کنیم[/quo
همین الان آپلود کردم اومدم بذارم که...
نمی دوم بعدش چیه آخه من یک ماه پیش بازی رو تموم کردم.
ولی واست پیدا می کنم.
همین الان آپلود کردم اومدم بذارم که...نقل قول:
نمی دوم بعدش چیه آخه من یک ماه پیش بازی رو تموم کردم.
ولی واست پیدا می کنم.
یکی بیاد جواب بده
سلام gta بازها
مي خواستم بدونم وقتي jumpjet ميزنم چي جوري راه ببرمش ؟
دكمه پ چرخ را مي بره تو اما بلد نيستم جلويي برم
اگه كسي ميدونه بگه ؟؟؟؟؟؟
در ضمن بهم بگيد چي جوري ميشه اول خودمون سر صحبت را با دخترها باز كنيم ؟؟؟؟
و چه جوري رفيق فابريك آنها شيم ؟؟؟
با تشكر
لطفا كامل جواب دهيد
شما هم دلتون خوشه هاااا
من Save مرحله اخر بازی رو دارم فقط تو ماشین اهنگ میزارم و هر جا میخوام میگردم
خیلی حال میده! هر روز بازی کنید سیر نمیشید!
اگر خواستید میتونم save رو واستون بزارم...فقط بگید تو p30world میشه فایل اپلود کرد یا نه! (اخه ما تازه واردیم!)
cyrus2500 جان
سيو را من 2 ساله دارم
سوال مرا جواب بديد
1.اون دکمه ای هست که برای دویدن سریع گذاشتی. من همیشه میذارمش Ctrl بعد که اونو بزنی به بالا حرکت میکنی. و وقتی که دکمه جلو رفتن پیاده رو میزنی میری جلو.نقل قول:
2.باید بری سر دخترهای مخصوصی که بالای سرشون یه علامت آبی داره. به غیر از اونا با کسی نمیتونی دوست بشی. جاهاشونم توی یه نقشه ای بود که سرچ کنی پیدا میکنی. اگه خصوصیات دوستی رو داشته باشی باهات دوست میشن. فکر کنم صفحهات اول بچه ها گذاشته باشن که هر دختری چی دوست داره که زودتر باهاش دوست شی.
برای فابریک شدن هم وقتی باهاش دوست شدی هی برو در خونش و هرچی میخواد انجام بده.
اگه بازم سوالی بود حتما بپرس.
موفق باشی:11:
آره میشه. من نمیدونم آپ اینجا درسته یا نه. میخوای آپ کنی یه جایی بود که بچه ها قبلا گذاشتن مخصوص همین بازیه. سرچ کنی پیداش میکنی.:11:نقل قول:
میشه اینو رد کنید ؟
CV
نقل قول:
باشه برات رد می کنم.فقط بگو اوون موزیک gta san andreas را دانلود کردی؟؟
یه جونمردی پیدا شه این مرحله رو واسه ما رد کنه:41:
توی شهر سوم اون مرحله ای هست که با هواپیما از توی یه علامت بالای یه هواپیمای دیگه باید رد بشه.:27:
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=563080
برای افزایش سرعت جت بعد از رسیدن به ارتفاع لازم و جمع کردن چرخ ها دکمه ی Num8 رو نگه دار تا با سرعت 270km/h حرکت کنه.
برای رد کردن اون مرحله ارتفاع هواپیمای خودتو از هواپیمای دیگه بیشتر کن که وقتی رسیدی پشت اون هواپیما به پایین حرکت کنی و سرعتت بیشتر بشه.
نه بابا چرا کارو سخت کنه. وقتی هواپیما رو دیدی دور بزن و سرعتت رو کم کن تا هواپیما دیگه ازت رد شه بعد از پشت داخل دایره شو.نقل قول:
من این مرحله را یه مدت پیش برای یکی از دوستان رد کردم و لینکش را اینجا گذاشتم به چند صفحه عقب تر برو( نظرات دو ماه اخیر را بگرد) تا شاید پیداش کنی اگه پیداش نکردی بگو تا دوباره بذارمش...نقل قول:
چطوری تو این بازی پول بدست بیاریم
من هر مرحله ای که تموم می کنم فقط میزنه +respond
نقل قول:
به علاوه:نقل قول:
6. تاکسی روندن و کارهای دیگه مثل همین از قبیل آمبولانس و پلیس
7. یه جا هست تو شهر دوم که میری ماشین پارک میکنی بعد اگه درست و سریع انجام داده باشی پول میگیری.
اگه یادم اومد بازم میگم و اینکه رمز پول که با زندگی و لباس مخصوص همراهه hesoyam هست.
دوستان من در یک مرحله در شهر دوم که یک زن سوار ماشین میشه و در نقشه مربعهای قرمز میزنه وهرچی به اونا نزدیک میشم سفید میشه و بعد مربع بعدی هم همینطور تا چندتا که بگذره زن رو سوار ماشین می بینی که داره فرار میکنه خیلی دنبالش رفتم تا اونو کشتم ولی مرحله رد نشد .
اسم این مرحله Zeroing In هست. Zero دستگاهی ساخته که با امواج موبایل موقعیت فرد رو تشخیص میده.شما دارین این دستگاه رو امتحان میکنین.حالا جای سخت مرحله رو انجام دادین و فقط باید ماشین اون زن رو رو به گاراژ برگردونین.همین!!
البته اگر این کار رو هم کردین ولی مرحله رد نشد شاید به خاطر چیت هاست.وقتی از چیت استفاده می کنین بازی تو بعضی از cutscene ها گیر می کنه.ترینر بهتره
کسی می دونه این چیه؟؟؟؟
من این بازیو کامل با چیت رفتم و هیچ مشکلی هم نداشتم! :18: (خدا میدونه چقدر چیت زدم! :31:)نقل قول:
فکر کنم با یه بازی استراتژیکی قاطی شده!!! :دینقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:
نه درست نیست من یکی پیدا کردم اگر به ست های قبلی نگاه کنی توضیحاتی در مورد جادوگر و مکان دادمنقل قول:
در ضمن جادوگر های بد معمولا شبا می آید
توضیحاتی در مورد انواع جادوهایی که سیمزتون می تونه با پر کردن تمام 10 مرحله ( مثلا همون مراحلی که cooking پر می شود این جادوگری هم دارد )
کلا 3 نوع جادوگری داریم ( از نظر کیفی : خوب و شیطانی و ... ) که من همش را یکجا توضیح می دهم البته بعضی جادوها را شما می توانید فقط بر روی سیمز خودتون انجام بدهید و نوع دیگر سیمز به غیر از خود و یک عده جادوگری ها هم است که هم بر روی خودتون می تونید انجام بدهید و هم سیمز دیگر
.................................................. ...............................
جادوهایی که فقط بر روی سیمز خودتون کار می کنه :
tempus interruptus : نگه داشتن زمان برای مدتی ( همه چی بی حرکت می مونه ولی شما هر کاری می تونید انجام بدهید
appello cattus amicus : ایجاد کردن گربه جادویی
apello simae :احضار کردن یک فرد و آوردن یک سیمز از مکانی دیگر به نزد خود
cleanius corpus : افزایش درجه حمام و یکمی هم دیگر mood ها
creatum nutrimens :غذا به وجود آوردن بدون اینکه غذا بپزید یعنی خود به خود غذا درست می شود
.................................................. .....................................
جادوهایی که فقط بر روی سیمز به جز خود می تونید انجام بدهید :
heavus ho : بیمار کردن و حالت تهوع برای سیمزی که دوستش نداری :21: ( از گروه جادوهای شیطانی و بد )
expello simae : محو کردن یک فرد که دوست ندارید نزدتان باشد و طرف را به یک جای دیگر می فرستید :21:
maggus mutatio : این خیلی جالبه و شما دیگر برای جادوگر کردن سیمز هایتون دیگر تلاش نمی کنید به زدن این جادوگری طرفی که انتخاب کرید و این جادو را بر سرش انجام می دهید اتوماتیک وار جادوگر می شود
.................................................. ....................................
جادوهایی که مشترک در بین سیمز خود و سیمز های دیگر است یعنی می تونید هم بر روی خود و هم بر روی افراد دیگر انجام بدید :
mellifera attackum : ریختن زنبور های نیش زن بر سر فردی که دوستش ندارید البته بر سر خودتونم می تونید بریزید که توصیه نمی شود :31:
corpus fleshicus : این جادورو وقتی برروی کسی یا خودتون اجرا کنید هیکل را چاق میکنه
spiritus poultria : از این یکی که خیلی حال کردم با زدن این جادوگری سیمز ادای مرغ را در می آورد و صدای مرغ در می آورد
benemoodus simae : کمی mood هاتون ( مثلا گرسنگی ) را افزایش می دهد
.................................................. .....................................
امیدوارم توضیحات به دردتون خورده باشه در ضمن شنبه می روم مسافرت 10 روز بعد انشاالله می بینمتون البته در انجمن :31: :31:
عجب سرور شلوغی!کسی آیپی این سرور رو نداره؟؟اگه پیدا کردین به ما هم بدین!نقل قول:
کسی می دونه این چیه؟؟؟؟
راستی تو این سایت هم میتونین سرور ها رو سرچ کنین:
کد:www.game-monitor.com
سلام دوستان
من تو یه مرحله بنام los sperados نمی دونم باید چه کنم در شهر اول است همه شهر شلوغ است از خانه ها آتیش بلند میشه
مردم با پلیس در گیرند و ...
نقل قول:
خوب این مرحله فکر میکنم اخر باشه شما باید بری از میان افرادت (لباس سبز ها) دو نفر را با فکر میکنم دکمه ی h و یا g همراه کنی وقتی سوار ماشینشون کردی بهت میگه کجا باید بری...
ttp://uploadbazar.com/872GTASAsf8.zip
کسی رد نمی کنه اینو ؟
اين بازي هيچ مشكلي با چيت نداره من چند بار با چيت ردش كردم و فقط با ترينتر مشكل داره
خودت ميدوني اين چيه؟؟!!نقل قول:
ونقل قول:
تا 10.30 امشب حاضره (قبلش سر بزنید شاید زود تر حاضر شه!)نقل قول:
خدا نگهدار.
تقریبا ساعت:10.30 طبق قولم !
خوب برای راحتی تون توی همون سایتی که خودتون آپلود کردین آپلود کردم .
دوست عزیز sina_hp_system بفرمایید :
در ضمن برای شما در نقشه علامتی گذاشتم . این علامت یک محل اسپورت ماشین های مخصوص است که بعد از رد کردن این مرحله روی نقشه ظاهر می شود و از این به بعد ماشین هایی که با سزار می دزدید در نمایشگاه اتوموبیل رو به روی گاراژ قرار گرفته و می توانید آن ها را به صورت حرفه ای اسپورت کنید .
__________________________________________________ ________________________________
دوست عزیز LARAMAHDICRAFT بفرمایید :
و شما حتما بعدا این سیو رو خودتون رد کنید چون در این مرحله می توانید نمایی از داخل هواپیما را ببینید .
امیدوارم راضی باشید
بازم خواستید سیو رد کنم در خدمتم
خدا نگهدار
سلام
من انتی سانسور رو میخوام با اموزشش .
سلام
آقا من نسخه فارسی کهکشان رو دارم موقعی که سیو هارو میگیرم مثلا GTASAsf1.b و داخل پوشه Save Game از My document کپی میکنم بعد که میخوام با این سیو ها وارد بازی بشم بازی ارور میده و میاد بیرون ! میخواستم ببینم باید چکار کنم پچ خاصی نصب کنم یا ... ؟
کسی hot cofe رو بلد نیست!؟!نقل قول:
توي بازي يه محل هست كه كاراژي هست كه جلوش سيو داره و پشتش يه فضاي خالي هست كه ساختمون ميسازن و با CJ ميريد با بولدوزر آدماشو ادب مي كنيد روبروي جايي كه سيو ميكنيد يه ايستگاه قطاره فكر ميكنم ديگه همه فهميدن كجارو آدرس دادم. يكم پايين تر از ايستگاه قطار يه ساختمون خوشكل هست كه Not for Sale هست فلش آبي داره من بازي رو تموم كردم ولي اون هنوز Not For Sale هست چيكار كنم اون براي فروش باشه اصلا اون ساختمون چيه و جريانش چيه؟
کسی نمیدونه چرا پست من تو صفحه ی قبل اینجوری شده؟؟؟؟؟
من تا حالا در مورد سیمز مطلب ندادم!کس دیگه ای پست منو ویرایش کرده؟؟؟؟
خوب مديران به پستهاي تو دسترسي دارن و مي تونن ويرايش يا حذف كنن كسي نبود سوال مارو جواب بده؟نقل قول:
بابا حالا ما یک چیزی خواستیم نمیدونین بگین نمیدونمنقل قول:
سلام
این اولین پست من تو این سایت هست.
لطفا این مرحله را به اتمام برسونید.
3 روزه که الافشم.کد:http://rapidshare.com/files/146273816/GTASAsf2.b.html
همش 5 الا 10 ثانیه دیر میرسم به آخرین چک پوینت. بابامو در آورده.
بقیه اش رو خودم میخوام برم. لطفا همین سیو رو ادامه بدید.
مرسی
من چیز زیادی نمیدونم ولی از من گفتن یه سرچ تو گوگل بکن .نقل قول:
خدا نگهدار .
اين پست رو نديده بودم ،دوست عزيز اگر هات كافي شما داراي دو فايل main &script هست بايد اون دوفايل رو تو پوشه scriptاز قسمت date جايگزين كني البته از فايل هاي اصلي پشتيبان بگير و سيوتو از اول بازي كن اگر هات كافي شما با پسوند exe هست اونو باز و بعدش بازي رو اجرا كنيد اگر مشكلي داشتين بگيدنقل قول:
سوال ما جواب نداشت؟ بخدا برام مهمه يكي لطفا راهنمايي كنهنقل قول: