من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .نقل قول:
Printable View
من b612 دارم میخاستم عوضش کنم با مودم معمولی چون وقتی پسورد صفحه تنظیمات مودم رو تغییر میدم پینگ یهو میزنه بالا و باید مودم رو ریست فکتوری کنم .نقل قول:
جالبه چون همچین مشکلی ندیدم. ولی اگه عوض کنید حتما پشیمون میشید چون بقیه مودمهای مبینت کیفیت خوبی ندارننقل قول:
نقل قول:مودم AG3100
دارم اما سرعت دانلود وسرعت آپلود نوسان داره و در اکثر مواقع سرعت دانلود 8 و سرعت آپلود 1 هست
با تعویش مودم به هوای b 622 مشکل سرعت حل میشه؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
این مورد بنظر من بیشتر ( 80 درصد ) بستگی به پوشش منطقه داره و فاصله از دکلنقل قول:
من مشترک مبین نت نیستم ولی برای یک روستا که تحت پوشش 4G همراه اول هست میخوام بررسی کنم که آیا میصرفه طرح 360 مبین نت رو بخرم یا نه . تا قبل از این از 4G روستایی Hiweb استفاده میکردم که خیلی خوب بود اما متاسفانه Hiweb قیمت بسته هاش رو به شدت گرون کرده (گیگی 4 هزار تومن شده) و دنبال سرویس به صرفه تر هستم . در روستای مدنظرم هم همراه اول و هم ایرانسل پوشش 4G دارند و میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست برای اونجا؟ خودم فعلا گزینه اولی که به ذهنم میرسه رایتل هست که اونجا رومینگ میشه به همراه اول با گیگی 2400 تومن و تا حدودی هم شاتل موبایل که حدودا گیگی میوفته 3400 تومن ولی اگه طرح 360 مبین نت بهتر هست ، برم سراغش و اقدام کنم . مشکل اینجاست که داخل سایت مبین نت هیچ قسمتی برای مشاهده تعرفه بسته های طرح 360 نیست و صرفا بسته های معمولی خود مبین نت دیده میشوند . کسی از دوستان امکان داره تعرفه های طرح 360 رو اعلام کنه ؟ و اگه اپراتور بهتری برای مناطق روستایی مشناسید هم لطفا بگید .
طرح های 360 همون طرح های عادی هستن، با این تفاوت که طرح هایی که ستاره کنارشون هست، برای 360 ارائه نمیشن و فقط مختص خود مبین نت هستن. طرح 360 چون از رومینگ همراه اول استفاده میکنه، بستگی به شلوغی کاربران همراه اول تو اون منطقه داره و اگه کاربر زیادی داشته باشه که پهنای باند همراه اول جوابگو نباشه، سرعت مبین نت 360 هم تعریفی نخواهد داشت.اما اگر تو پوشش خود مبین نت باشید و مودم فضای باز هم بگیرید، سرعت و پایداری و تعرفه های خیلی بهتری نسبت به طرح 360 خواهید داشت. در مورد رایتل هم تقریبا همینطوره(با توجه به اینکه از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده میکنه)نقل قول:
بنده همین مشکل نوسان رو روی mn4200 داشتم و با تعویض به b612 کلا برطرف شد مخصوصا زمانی که تحت پوشش 4g پلاس هست که دیگه همیشه بالای ۳۷نقل قول:
اگه مصرفتون در روز بیشتر از ۶ گیگ هست قطعا مبین نت عالیه. گیگ پک های روزانه ۶ گیگ ۷۵۰۰ تومن و ۱۲ گیگ ۱۳ تومن خیلی به صرفه س. یعنی گیگی کمتر از ۱۵۰۰ تومن میفتهنقل قول:
بعد یه سوال دیگه : من اگه بخوام از مبین نت ، سیم کارت بگیرم با توجه به اینکه سیم کارت جداگانه مبین نت نمیفروشه ، آیا میتونم سیم کارت که به دستم رسید بندازمش داخل مودم های سیم کارت خور معمولی یا فقط روی مودم خودش جواب میده؟ من یه مودم TPLINK mr600 فورجی پلاس دارم و میخوام ترجیحا از اون برای مبین نت استفاده کنم چون برد وای فای و گیرندگی آنتنش قطعا از مودم جیبی خود مبین نت بهتره . تنها ایرادی که تی پی لینک داره عدم ساپورت باند 42 مبین نت هست که فکر نمیکنم مشکلی برای طرح 360 ایجاد کنه .نقل قول:
قبلا که جواب میداد.نقل قول:
البته چند نفر میگفتن که اگر مشکلی داشتید، پشتیبانی مبین نت جوابگو نیست.(خودم در مورد پشتیبانی اطلاعی ندارم و فقط نقل قول کردم)
دوستان کدوم مودم بهتره
مودم ag3100
مودم mn4200؟!؟!
قطعا ۳۱۰۰ گزینه بهتریه چون هر دو نوع سرویس TD و FD رو ساپورت میکنه ولی ۴۲۰۰ فقط FD هستنقل قول:
سلام دوستان وقتتون بخیر
من جدیدا از مبین نت سرویس گرفتم. طرح انتخابیم مودم b612 بود که گفتن نداریم و برای ag3100 هم بهونه آوردن و ندادن. الان بران یدونه مودم یوتل 4200 فرستادن با سیمکارت FD مبین نت. مشکلی که با این مودم دارم اینه که هر از گاهی به وای فای وصل نمیشه و باید ریست کنم یا کانال وای فای رو تغییر بدم تا درست بشه. با لن هیچ مشکلی نداره ولی وای فایش اذیت میکنه.
پشتیبانی هم گردن نمیگیره و میگه موردی نداره. ممنون میشم دوستان اگه تجربه ای داشتن راهنمایی کنن. در ضمن وای فایش اگه ایراد دار بشه نه به گوشی نه لپ تاپ و نه کلا هیچی وصل نمیشه.
سلامنقل قول:
اين مشکل بيشتر مشکل وايفاي هست تا خود سرويس و شايد بهتر بود توي تاپيک هاي وايرلس و مودم پرسيده بشه تا اينجا. يه شات از کانفيگ هاي بي سيم مودم مي ذاريد؟
سلام دوستان مبین نت خودش دکل و تجهیزات جدا داره یا از شبکه اپراتورهای دیگه استفاده میکنه؟
درود.نقل قول:
خودش تجهیزات داره. جایی هم که نداشته باشه از همراه اول استفاده میکنه.
سلامنقل قول:
هر دو روش رو به کار مي گيره
تمام مواردنقل قول:
سلام دوستان کسی این مودم بیرونی MN7700 OAP مبین نت تست کرده؟ خوبه ؟من میخوام بخرم پینگ خوبی میده برای گیم یا خیر ؟
دوستان مبین نت هنوز گیگ پک داره؟ امکان داره از طرح هاش عکس بزارید
- - - Updated - - -
دوستان مبین نت هنوز گیگ پک داره؟ امکان داره از طرح هاش عکس بزارید
درود.نقل قول:
برای من همین یکی رو داره:
محتوای مخفی: 1
دوستان کسی آموزش کامل کانفیگ مودم b612 رو بلده . مودم رو ریستور کردم میخوام کافیگ کنم . مرسی . تمام مراحل قدم به قدم باشه . مودم هم آخرین آپدیته
سلام
دوستان تهران منطقه تهرانپارس کسی TD LTE مبین نت داره ؟ بدرد میخوره بگیرم ؟
سلام.
میدونید مبین نت روی چه فرکانس هایی اینترنت میده ؟
ایا با مودم هوواوی هم میشه ازش استفاده کرد ؟>
روی 3500 یا باند 42نقل قول:
ممنونمنقل قول:
ایا به جز مودم خودش.
مودم دیگه ایی هست که هم این رکانس رو پشتیبانی کنه و هم فرکانس اینترنت عادی همراه اول؟
سلام.این روزا عصرا که نت موبایل قطع میشه ایا اینترنت td مبین هم قطع میشه ؟
نه قطع نمیشه ولی سرعتش خیلی پایینه کلانقل قول:
ممنونمنقل قول:
مطمین هستید ؟
چون مثل اینکه ایرانسل اینترنتش در این ساعات ملی میشه.
سرعت پایین یعنی چقدر حدودا ؟
دارم استفاده میکنم در طول روز مشکلی نداره فقط سرعتش پایینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست رو امروز ساعت 14:00 گرفتم سرعت کم شده ولی بد نیست هم سرور خارج هم داخل
من که با پشتیبانی صحبت کردم گفت نمیشه.نقل قول:
حالا نمیدونم ریسک کنم و بگیرم یا نه
دوستان راهی هست گیم ها را با پینگ پایین بشه بالا آورد ؟
من سرویس پینگ هینت خریداری کردم ولی پایین ترین پینگی که میده 200 هست
سلام دوست مننقل قول:
فکر کنم یه جا نوشته بودی
مودم فایبر هوم داری و سرعت از گیگ یهو میاد رو 100 مگ
و گفتی اشکال از پورت مودم هست ...
میخواستم به اطلاع برسانم که مشکل اگر از کابل رابط نباشه
از کارت شبکه روی کامپیوتر و یا پورت لن روی مادربرد هست
من این مشکل را دقیق بررسی کردم
و از پورت مودم نیست
از اون وره
موفق باشید
سلام.
من میخام هر دو نوع اینترنت جیبی و td مبین رو بخرم.
جیبی چون که همش در سفر هستم.
td به حارط اینکه دایم وقتی خونه هستم اینترنت موبایل ملی میشه.
خودم الان یه مودم جیبی هواوی دارم.
ایا راهی داره که بتونم از مبین اینترنت طرح 360 رو بخرم بدون اینکه مودم رو ازشون بخرم؟
چون مودم های td شرکت .سیم کارت fd یا همون موبایل رو هم پشتیبانی میکنه؟
شرکت مبین جدیدا برای td مودم fv-IGC4000L
رو اروده؟
ایا میشه بعدا این مودم رو هک کرد و روش سیم کارت ایرانسل یا همراه اول انداخت؟قیافش شبیه مودم های ایرانسله
سلام دوستان
من پوشش مبین نت تو منطقه نگاه کردم و تو پوشش کامل هستم
حالا کاری به مودم بیرونی فضای باز یا داخلی ندارم .
فقط سوالم بنده:
پینگ مبین نت TDLTE از : 4.2.2.4 چند هست؟
کلا برای بازی های انلاین مثل "warzon"pubg" و امثالهم میشه رو نت مبین نت حساب وا کرد؟
لطفا بنده حقیر راهنمایی بفرمایید
درود.نقل قول:
پینگ سرویسهای TD-LTE کلا برای بازی جالب نیست. پینگشون همینطوری از سرویسهای ADSL و .. بالاتر هست و مهمتره از هم جیتر و نوسان بیشتری هم دارن. باید تو منطقتون تست کنید. بعضی جاها نوسان پینگ اینقدر زیاده اصلا نمیشه بازی کرد . اگر دکل منطقتون شلوغ و پر یوسر باشه اذیت میکنه.
شما موقع ثبت نام اون محلی که میخواین ازش استفاده کنین رو وارد کنین، کارشناسای فروششون وقتی تماس گرفتن میبینین که طرح های 360 رو پیشنهاد میدن. سیمکارت 360 FD هست و TD نیست. در عوض تو همه جاهایی که همراه اول پوشش اینترنت داره قابل استفاده هست.نقل قول:
شما وقتی سیمکارت 360 براتون ارسال شد دیگه طرح های ستاره دار براتون نمایش داده نمیشه و قابل خرید از پنل کاربری نیستش.
معمولا یه سری از نمایندگی ها تو مغازشون حضوری میفروشن. برین به نمایندگی شهرتون هم مودم رو تهیه کنین ازشون هم دوتا سیمکارت.نقل قول:
و اینکه سیمکارت FD رو گوشی قابل استفاده نیست و فرکانسش فقط تو بعضی از گوشی های شیائومی شناسایی میشه.
در مورد ملی شدن نت هم مبین نت فقط از همراه اول رومینگ میکنه و اینترنت رو خودش تامین میکنه پس از اینترنت دیتا کاملا جدا هست. اگه استفاده پر حجم نخواهید داشت 360 براتون مناسبه
یه سری از مودم هاشون هم FD هست هم TD و لازم نیست دوتا مودم مجزا تهیه کنین.
سلام دوستان، مبین نتی ها امکان اجرای warzone رو با dns یا بدون dns دارید ؟ لطفا یکی یه آمار بده من هرکاری میکنم سرور پیدا نمیکنه برای جوین شدن
فقط با سرویس v2ray وصل میشهنقل قول: