آهان پس فکر کنم کلاً واسه همه مودم های TD آپدیت میشهنقل قول:
Printable View
آهان پس فکر کنم کلاً واسه همه مودم های TD آپدیت میشهنقل قول:
سلام مهندس جان دو تا private برات فرستادم پاسخ ندادی خیلی جوابشون رو لازم دارم بی زحمت یه نیگا بهشون بینداز.نقل قول:
ممنون
بهتره که طرف ایرانسل نری همون مبین نت بهتره ایرانسل روز به روز داره بدتر میشه و افت سرعت پیدا میکنه مگر اینکه منطقتون مثل منطقه ما خلوت باشه و سرعت پایدار بمونه وگرنه انتظار زیادی ازش نداشته باش بخصوص اینکه ایرانسل حداقل سرعتی برای td تعیین نکرده و هر چقدر هم سرعت کم بشه نمیتونی اعتراض کنی .نقل قول:
دوستان حتما بروزرسانی مودم B5142 انجام بدید من انجام دادم برای من سرعت تو سیمکارت 4g وثابت خیلی بهترشده وهم ثبات بیشتری توانتن دهی مودمم دارم
نقل قول:
از کجا فهمیدین آپدیت شد؟ توی تنظیمات مودم میزنه؟؟ و چقدر طول میکشه ؟
دوستان مودم ۵۱۴۲ من رو با یک مودم همراه عوض کردند.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یعنی چی؟ کی عوض کرد .. مگه درخواست داده بودیننقل قول:
دیشب ساعت 3 روشن کردم مودم رو بعدچندلحظه خودکارریست شد بعدچندثانیه دوباره متصل شد
ورژن جدید V100R001C00SPC140
ورژن قبل V100R001C00SPC130
حدود یک ماه پیش یکی دو روز سیگنال قطع شده بود و وقتی وصل شد از ۴ چراغ شده بود یکی دو چراغ. به پشتیبانی هم زنگ زده بودم و وقتی لول های بالاتر تماس گرفتن گفتن داریم اونجا دکل راه میندازیم میتونید یا چند وقت صبر کنید دکل راه بیفته یا براتون با مودم همراه تعویض کنیم که منم مودم همراه رو انتخابکردم. پریروز تحویل دادن دیروز هم فعال شد.نقل قول:
من عیب نمیذارم فقط دیدم دوستان تو انجمن ناراضین بهرحال حرفمو پس میگیرم همه مودمای ایرانسل خوبن :n01:نقل قول:
فقط کاش ایرانسل بسته هاشو بهتر کنه هم از لحاظ قیمت هم حجم.
عه چه جالب... مودم های همراه بهتره .. مبارکتون باشه امیدوارم قطعی نداشته باشهنقل قول:
ممنون. اره مودم همراه کاربردی تره خیلی جاها میگیره. فکر نمیکنم ایرانسل حالا حالاها تی دی خوبی ارایه بده. حداقل توی منطقه ما. الانم که فقط داره میفروشه و پهنای باند کم آورده.نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
اره اگر تنوع بسته های کوتاه مدتشو زیاد کنه خوب میشه مثلا یکماهه هاش گرونه یا سه ماهه
البته من سه ماهه 62 تومن میگیرم 20 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه
اگرم حجم اضافه بخوام برای دانلود بسته 2 تومنی نامحدود میگیرم واسه سیم کارت دیگه ام با اون دانلود میکنم
شما مودم ثابتتون رو توی طرح تعویض با وایمکس عوض کرده بودین؟؟ الان که با مودم همراه واستون تعویض کردن هزینه ای نگرفتن؟؟ و اینکه منطقه تون کجاس که ضعیفِنقل قول:
منم برا دانلود همون بسته 2 تومنی رو میزنم ولی فعلا که 15 گیگ هوده مودم تموم شد موندم بسته بگیرم یا مودمو بفروشم!نقل قول:
فعلا از همراه اول استفاده میکنم چون ایرانسل اینترنت 3G ش تو منطقمون خرابه ولی 4G و TD-LTE ش عالیه!!!!!!!!!!!
مودمت چیه داداش؟نقل قول:
این بروز رسانی تغییر مثبتی در کانکشن و سرعت ایجاد کرده؟
بله. نه هزینه ای نگرفتن. دزاشیب هستم.نقل قول:
آهان جالبه تریجی قطع بعد فورجی و تی دی درسته خخخخنقل قول:
پست قبل نوشته بودم .مودم b5142
اره کلا مودم کاراییش خیلی بهتر شده
ایرانسل...............نقل قول:
یک بار از ساعت ۲ تا ۶ بامداد روشن نگه دارید تا نسخه جدید به طور خودکار روی مودم شما نصب شود.
دوستان، مودم در محل کارم هست، اشکالی نداره تا صبح روشنش بذارمم آپدیت میشه؟ یا حتما باید ۲ به بعد روشنش کنم؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
مشکلی نیستنقل قول:
الان گوشیمو گذاشتم دیوار بفروشم یه شیائومی بگیرم بلکه از 4G استفاده کنم.نقل قول:
شیائومی از نظر نرم افزاری با پلاس مشکل دارهنقل قول:
برو سراغ برندهای معتبرتر سامسونگ و اچ تی سی و..
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
مودم من (5142) دیشب آپدیت شد ولی تغییر خاصی تا حالا ازش ندیدم. حداقلش اینه که امکانات ظاهری اش چیزی اضافه نشده. از نظر سرعت هم به نظرم فرقی نکرده که هیچ، کندتر هم شده! الان تست گرفتم با سرور شاتل دانلودم 1.68 مگابیت بود و آپلود 2.53 !!
تی دی g2101
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B5142
البته کشش وای فای موبایل من همینقدره و الا احتمالاً با لن بهتر از این بشه
به نظر میرسه عملکردش بعد از آپدیت جدید بهتر شده
آپدیتی برای 2101 کسی نداره؟
سلام به دوستان یه سوال داشتم sinr بالاتر باشه بهتره یا پایین تر من یک قسمت خونه 22 دارم یه قسمت دیگه 18 ؟
rsrp0 -92 این چطور پایین بهتره یا بالا ؟
SINR و CINR بالاتر یعنی کیفیت دریافت سینگال بهتر و طبیعتا سرعت بهتر.نقل قول:
RSRP با عدد بزرگتر بهتر. -۷۰ بعنی بهتر از -۹۲.
کجایی که همچین sinr داری؟ خوش به حالت!!!
شهریار هستم .دانلود معمولا با سرعت 5.7 مگابایت میکنمنقل قول:
کاملا مشهوده که مولتی کانکشن و به درد نخوره ان هم سرور ایرانینقل قول:
مودم جدید شرکت ایرانسل با عنوان TF-i60 با قابلیت 4G-4.5G-TD-LTE جهت دسترسی به پرسرعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور قیمت این مودم برای فروش 360 هزارتومان می باشد . خرید و مشخصات فنی بزودی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lborz
می دونی حدودن کی میاد؟نقل قول:
این سرعت من با سیگنال حدودا -116 و cinr 3 هست :
به نظر شما اگر cinr و sinr از 3 برسن به بالای 20 سرعت به چند افزایش پیدا میکنه ؟ تا 100 مگ میره ؟
پیش فروششو شروع کردیم یکی دوروزه میرسه دستمنقل قول:
با سلام به دوستان. دو سه روز پیش بود که درخواست مودم TD برای جایگزینی با مدل وایمکس داده بودم که بعد از 24 ساعت یه مسیج از ایرانسل اومد مودم آماده است و برو از فلان جا بگیر. رفتم موردم رو تحویل گرفتم و مدل 2101 بود. متصدی ایرانسل بهم گفت که فقط مدل 2101 رو جهت تعویض با وایمکس تحویل میدیم. مودم رو روشن کردم. خیلی سریعتر از مدلهای DT 350 و Z6000 ارتباطش با شبکه برقرار شد و برخلاف اون دو مدل دیگه، 2 آنتن از 3 آنتش روشن شد. باهاش کار کردم ولی سرعتش با اون دو مدل دیگه تقریباً برابر بود که حجمش تموم شد!
شماره سیم کارت رو به برنامه ایرانسل من دادم تا ببینم داستان چیه اینقدر زود 15 گیگی که گفته بودن باهاش میدن تموم شد، که دیدم یه ایمیل دیگه برای سیمکارت معرفی شده. به ایرانسل زنگ زدم و ایمیل خودم رو معرفی کردم.
حالا که وارد ایرانسل من شدم میبینم که حجم رو زده صفر! باز زنگ زدم 0936 گفتن بزنگ 0937707000 زنگیدم گفتن 15 گیگ هنوز فعال نشده!!! کلی دعوا پشت خط که من الان نیاز دارم این حجمو و اول پول میگیرین بعد خدمات ارائه میدین از این حرفا که اپراتور گفتشتقصبر من نیست و توجیح و ... . گفتش تا دو سه روز دیگه حجمت فعال میشه. تا ببینم چی مبشه.
سپاس از دوستان
بعیده رو TD تک کریر، ۱۰۰، معمولا تا ۸۰ بیشتر نمیرهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم
دوستان به یک نکته توجه کنند
چراغ های روی مودم ملاک نیست و اصلا فکر نکنند چون با یکی 3 چراغ روشن میشه و با دیگری یک چراغ پس اون قویتره ، ملاک فقط سیگنال و مخصوصا cinr هست که از داخل کنسول مودم قابل روئیته .من خودم مودم اولم tk-2510 بود که فقط یک چراغش روشن میشه و مودم تعویضی با وایمکس هم gp2101 بود که از سه چراغ دو تاش روشن میشه در حالی که سیگنال و سرعت رو که چک کردم در هر دو یکی است و هیچ تفاوتی ندارند پس انتخابتون رو بر اساس امکانات مودم قرار بدید نه قدرت و کیفیت ، و این رو هم در نظر داشته باشید معمولا هر مودم جدیدی که ایرانسل ارایه میده نسبت به مدل های قبلی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاریش کمتر هست .
اتفاقا گوشی Redmi Note 4x ش عالیه.نقل قول: