این قضیه برای همه سرویس ها هستش یا برای سرویس های خاصی ؟نقل قول:
Printable View
این قضیه برای همه سرویس ها هستش یا برای سرویس های خاصی ؟نقل قول:
فقط برای سرویسهای خاصی است که ترافیک داخلی دارن یعنی سرویسهای غیر حجمی ... بعضی از این سرویسهای غیر حجمی پارس انلاین ترافیک داخلی نامحدود دارند یعنی از سایتهای فوق الذکر هر چقدر خواستید میتونید دانلود کنید
یک سری از سرویس هاش، تازه اون ها هم داخلی محدوده مثل 30 گیگ داخلی میده بهتون.نقل قول:
دوستان تجربه خودم تو این 15 روز از پارس آنلاین
قبلا های وب داشتم و راضی هم بودم اما مرکز مخابراتی ما مشکل پیدا کردم قطعی فراوان داشتم برای همین تخلیه کردمش.
الان 15 روزه اومدم پارس آنلاین
سرویس 2 مگ 6 گیگ 2 تا 7 رایگان
سرویس گیمینگ هم فعال کردم پینگم اومده روی 80 تا 90
تو بازی های آنلاین مشکلی ندارم اصلا. آنتن پلیر ها کاملا پر هست یعضی ها که خیلی دورتر هستند یک خط کمه.
ساعت شبانه که چه بگم عالی است.
اصلا افت سرعت نداره تو شبانه تو این 15 روز 200 گیگ دانلود داشتم درخالی که اصلا محدودم نکردند.
به خاطر مشکل مرکز مخابراتی که گفتم چون مرکز پهنای باند کم داره سرعت دانللودم بالای 760 نمیره. ( های وب روی 470 بود :| )
خلاصه راضی هستم از پارس آنلاین. ( اگر قیمت گیگ های روزانه هم کاهش بدند عالی میشه. )
دوستان من میخوام بیام پارس آنلاین. الان وضعیت از لحاظ جشنواره برای ترافیک چطوره؟ مثل شاتل روی حجم تخفیف میزنه یا نه؟
سلام منم از های وب رفتم شاتل art3 گرفتم از کیفیت و پینگ شاتل راضی هستم ولی یک مشکل بزرگ که داره سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیذارننقل قول:
شاید سرویسم تموم بشه بیام پارس انلاین و این سرویس جشنواره بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دو مگ بگیر.نقل قول:
برات روی 16 میبندن اگر خطط کشش داشته باشه.
سرویس گیمینگ هم فعال کن حتما.
ساعت 5 تا 8 خیلی کمه.
2 تا 7 عالیه. راحت روزی 12 گیگ دانلود دارم.
ولی همچنان های وب برای دانلود های روزانه مناسب تره.
من اول میخواستم هشت مگ بگیرم. خریدش هم زدم ، نمایتدگی شهرمون گفت هشت مگ نمیدیم نهایت دومگ هست. ولی تا 800 دانلود میده الان برام که راضی ام.
سلام من میحوام از شاتل بیام پارس آنلاین بخاطر اینکه محدود کرده سرعتم رو از ۱ تا ۴.
سوالی که دارم اینه که تو سرویس های پارس آنلاین بدون توجه به اینکه شبانه نامحدود دارید یا نه، آیا کیفیت اینترنت و پینگ بعد از ساعت یک شب افت میکنه؟ (بخاطر این که بقیه شروع میکنند به دانلود احتمالا بار شبکه زیاد میشه)
ممنون
پارس آنلاین اصلا محدودت نمیکنه.نقل قول:
شلوغی هم بستگی به مرکزت داره. تو اوج شلوغی موظف هستند حداقل سرعت سرویستون رو بدند.
در رابطه با پینگ هم من سرویس گیم رو فعال کردم پینگم 130 40 بود اومده 85 تا 80.
وقتی هم روی دانلود قرار میدم یعنی کل پهنای باند خط رو داره میکشه، پینگ میاد روی 95 تا 100 .
خیلی عالیه پینگ.
این سرویس 128 نا محدود پارس تا چ حجمی سرعتش خوبه؟
من تقریبان 2هفته کشید اون جمع شه این نصب شه ولی چه فاید نمایندگی برداشته بدونه اطلاع من 2مگ بدونه شبانه رو رزوو کردیه سرویس زد تا97تاریخ داره نمیدونم میشه کنسلش کردیانه
تا 5 گیگ روی 2 مگ بعد محدود میشه روی512 کیلو تا 8 گیگنقل قول:
و بعد از 8 گیگ روی سرعت دانلود 48 کیلو
این مربوط به چند ماه پیش بود که من این سرویس رو داشتم الان خبر ندارم ولی صفحه اش رو دارم
برای من هم اینطوری شد داداش.نقل قول:
زنگ زدم قبل اینکه سرویس رانژه بشه، برام درست کردند.
سلام دوستان
وقتتون به خیر
بسته های ترافیک پارس قیمتش چطوره؟ تو سایتش پیدا نکردم
مثلا 1 گیگ بگیری چند در میاد؟ 10 گیگ ؟ 50 گیگ ؟ 100 گیگ؟
نسبت به شرکت های دیگخ کیفیت و قیمتش چطوره ؟
گرون هست متاسفانه گیگ های آزاد.نقل قول:
گیگ 3 هزارتومن میده.
بسته 50 گیگش با مالیات 100 تومن میشه تقریبا بعضی وقتا هم جشنواره میذاره تخفیف میدهنقل قول:
ولی مشکلش حجم دزدیش هست
15 درصد تقریبا اضافه کنتور میندازه
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
اون ۱۵ درصد که شما میگی در واقع آپلود طبیعی شما حین وبگردی و دانلوده وگرنه کنتورشون درست کار میکنه و دارن به صورت قانونی از من و شما دزدی میکنن !!!نقل قول:
علاوه بر آپلود عرض کردم خدمتتون!نقل قول:
با آپلود که عدد خیلی بیشتر میشه!
حتی قبل و بعد از اعمال آپلود اندازه گرفتم حدود 15 درصد اختلاف داره با استفاده واقعی
دوستان من تازه اومدم پارس انلاین این نمایندگی ازخودش برمن یه سرویس زده 12گیک حجم داره 2مگ نمیدونم شبانه داره یانه درضمن سرویسهای شبانه با 5سرعت قابل شارژ هست کسی میدونه سرعت512 توی 5ساعت چقدرحجم میده درضمن برای خرید 3و6ماه مبلغ خیلی بالا میره کسی میتونه راهنمائی کنه سرویسم شبانه داره یانه
سلام
این پارس آنلاین چه قدر گیگ های اضافش گرونه!
من حدودا ماهانه 25 گیگی مصرف دارم
الانم طرح 1 ساله با دانلود شبانه دارم
پیشنهاد شما چیه؟؟
خرید گیگ اضافه؟
دوستان یه سوالی در مورد بازه شبانه
آیا باید در ابتداش مودم خاموش و روشن بشه تا از ترافیک روز کم نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برای احتیاط ساعت شروع شبانه به مدت 3 دقیقه مودم خاموش کن و بعد روشن و با خیال راحت استفاده کن!نقل قول:
نهایت ظرفیت خط 4 مگ
برای خرید گیگ اضافه از جشنواره های خرید حجم اضافه استفاده کنید (تقریبا هر 3-4 ماه یکبار این جشنواره ها ارائه میشه و تخفیف 20 تا 40 درصد برای خرید حجم اضافه داره و با خرید بسته های 50 یا 100 گیگی قیمت هر گیگ حجم تقریبا 1300-1500 تومن درمیاد)نقل قول:
نه نیازی نیستنقل قول:
من تو این مدت مودم رو خاموش و روشن نکردم و مشکلی هم پیش نیومده
خیر نیازی نیستنقل قول:
سلام:n41:
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
نمایندگی 5 تومن زانژه رو از من نگرفت :n13:
طرف گیج میزد اولش ک پول هم نگرفت :n02:
با پشتیبانی واحد فنی تماس بگیر از مرکز چک میکنننقل قول:
رفتی پارس انلاین:n31: امیدوارم پشیمون نشینقل قول:
تجربه خودت بذار و یک مقایسه بکن با شاتل تا ما هم استفاده کنیم
دوستان چجوری من فیلن برای امتحان 1سرویس 2مگ 1ماه شارژکردم سرعت دانلود چه در روز وشب بین 600تا650کیلوبایت چرا اینجوری امکان داره بخاطره منطقه و مرکزباشه اگه اینجوری باشه پول اضافی همون سرویس 512بصرفه تر برای تمدید 6و12ماه
سلام
من آسیاتک دارم ولی دیگه خیلی غیرقابل تحمل شده بود از طریق سایت پارس انلاین ثبت نام کردم . بعد زنگ زدن گفتن مرکز مخابراتی شما ( حکمت شعار) مشکل داره فعلا نمیشه و اگر میخواید تو لیست انتظار بذارمتون که گفتم باشه و پرسیدم کی مشکل حل میشه گفت مشخص نیست
کسی تو لیست انتظار بوده و بعدش زنگ زده باشن بهش که مشکل حل شده ؟
بیخیال بشی و از یک شرکت دیگه اینترنت بگیری بهتره چون کارهای مخابرات حساب کتاب نداره تا بخواد مشکل حل بشه و پورت اضافه بشه یا پهنای باند زیاد بشه شاید 1 یا 2 ماه طول بکشه! (البته فعلا همون اسیا تک بمونی بهتره حداقل بدون نت نیستی و بگو بذاره لیست انتظار تا درست شد بعد تخلیه کن)نقل قول:
دوستان راهنمایی کنن
الان نامحدود 512k گذاشته 90.000 تومان
نامحدود 256k گذاشته 45.000 تومان
و 2 مگ 20 گیگ 57 هزار با دانلود شبانه
و 1 مگ 20 گیگ 55 هزار با دانلود شبانه
حالا هم دانلود میکنم خودم در طی روز مصرف تلگرام اینستا بازی هم هست .
پارس آنلاین پیشنهاد میدن ؟
بسته های بالا سرعت واقعیشون چقدر دانلود میده (جدا از کیفیت خط و نویز که تاثیر میزاره)
کسی منطقه ونک شیخ بهایی داره ؟چطوره وضعیت؟
آره میتونید همون 128 هم بگیرید فرقی نداره ،فقط اینطوری که من از بچه های اینجا شنیدم در ساعات شلوغی اگر پهنا کم بیارن سرعت کسی که 2 مگ داره به مراتب بیشتره از کسی است که 128 داره،من که 128 محدود گرفتم و مشکلی تو این 70 روزه نداشتم،گاهی شبا تو ساعات شلوغی سرعت دانلود کم میشه ولی نه در حد 16 کیلو،حدود 100 کیلو البته بین ساعات 2 تا 7 که سرعت بالاستنقل قول:
ما مصرفمون تو خونه بیشتر از 12 گیگ بود گاهی هم تا 17 گیگ یا 15 گیگ مصرف داشتیم،128 نامحدود داشتم ولی وقتی محدود بشید دیگه فایده نداره و سرعت کند میشه چون تو خونه 2 تا موبایل هست و منم لبتاب دارم ،وقتی یک نفر با موبایل کار کنه دیگه لبتاب من وصل نمیشد به اینترنتنقل قول:
دیدم من ماهی 31 هزار دارم میدم،گفتم بذارم 6 ماه یا 1 ساله محدود بگیرم اینطوری با جمع و تفریق کردن و گرفتن ترافیک های 50 گیگ میشه کاری کرد که هزینه به اندازه همون 128 نامحدود باشه ولی در عوض سرعت اینترنت بالاست فقط باید یه خورده هم مراعات کنیم مصرف زیاد نشه
حالا شما حساب و کتاب کنید ببینید ماهانه تو خونه چقدر مصرف دارید،چون به نظرم محدوداش خیلی بهتره ،نامحدود اگر از مرز مشخصی رد بشه ،سرعت رو کم میکنند
دوستان من شاتل دارم ماهی 70 هزار تومن میدم اما محدود شدم با سرعت 8 کیلوبایت / به نظرتون پارس آنلاین خوبه بگیرم شبانه نامحدود داره؟
جدیدا وضعیتش بهتره من میخواستم خطم رو جمع کنم بعدش خوب شد نگه داشتمنقل قول:
داداش مشکلی نداره پیچوندت حالا من نمیدونم مشکلشون چیه ولی مخابرات اونجا مشکل ندارهنقل قول:
تقریبا دو ماه پیش برای یکی از دوستام سمت همون مرکز تقریبا خونشون بگم سمت پشت پارک القدیره سر اول سفارش دادم
دوروزه رانژه کردن و من مودم اضافی داشتم رفتم خونشون نصب کردم هیچ مشکلی نداشت
اخه چه دلیلی داره بپیچونن ؟ اخه شاتلم زنگ زدم همینو گفتنقل قول:
=====
تو سایت پارس انلاین ثبت نام میکنیم بعدش یه کد پیگیری میده اونو چطوری از طریق سایتش پیگیری کنم ؟ گشتم جایی واسه وارد کردنش نیست
کارشناس فروش شون ، ظرف مدت 72 ساعت آینده بعد از ثبت درخواست با شما تماس میگیرن.نقل قول:
دوستان بین تمام سرویس دهنده های ای دی اس ال تو تهران کدوم کیفیت خدماتش در حال حاضر بهتره؟